Årets första match
2017-03-06 07:47
För motståndet stod ett ungt Spånga i
1/16 final på Tantolundens BP.
Reymers fick börja med en straff som Elin tryckte in med en säker bredsida i mål, och Reymers fick den start man önskat.
Reymers börjar bäst av lagen och är det starkare laget, man rullar på bollen riktigt bra och utdelning kom efter ca 15 minuter igenom Kayla.
Med en träningsmatch med 9 spelare i benen och ett halvt nytt lag på planen såg det riktigt bra ut.
Samtidigt som som Spånga satsar hårt på årets lag och har några riktigt snabba spelare i offensiven som hotar hela tiden och som gör det jobbigt för Reymers defensiv.
Reymers skapar ett antal chanser men lyckas inte punktera matchen med några riktigt bra lägen och med ca 15 minuter kvar av 1a halvlek så reducerar i stället Spånga och matchen jämnas ut efter det och möjligheter skapas åt bege hållen.
I 2a blir det omvända roller och Reymer får det jobbigt och blir allt mer stressade och tappar en del enkla bollar och bjuder på så vis in Spånga helt i matchen.
Redan 15 minuter in i 2a reducerar Spånga till 2-2.
Chanser fins hela matchen åt båda hållen och 2-2 får ses som ett rättvist resultat vi d full tid men 2a halvlek var Spångas.
Matchen avgörs på straffar och Spånga vinner straffläggningen med 5-4.
Spånga var klara favoriter enligt de jag talat med och de klarade trycket, men det satt långt inne.
Reymers gör en mycket bra match trotts att man inte är riktigt samspelta och jag tycker det ser mycket lovande ut inför årets säsong, truppen visar en härlig inställning och stämningen i Reymers damer är otroligt bra.
Reymersholms IK - Spånga IS FK 6-7