SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Reymersholms IK
Fotboll

Till er som jobbar i caféet

Caféet erbjuder lättare förtäring, kaffe och dryck. Förtjänsten går till lagens klubbkassor i relation till antal timmar ni har jobbat i caféet samt till klubben. Men förutom att lagen tjänar pengar till lagkassorna, skapar vi också trivsel och trygghet runt Tantolundens BP genom att finnas där!


Vi har samlat allt du behöver veta för att arbeta i caféet i  dokumentet, "Reymers Café - till föräldrar inför" som du hittar under "Dokument" i vänsterspalten. Läs gärna igenom dem innan ditt pass. Den finns i caféet i cafépärmen och behöver inte skrivas ut.


Om du ändå har undringar ska du fråga ditt lags caféansvarige. Vem det är hittar du under fliken "Kontakt", här intill.


Reymers når ni på mail cafe@reymers.se.


Hoppas att ni får en rolig stund i caféet! Stort lycka till!

Berätta om ert arbete
Vi strävar ständigt över att förbättra caféverksamheten och när ni har haft er dag/vecka är vi tacksamma om ni skickar förslag på förbättringar till cafe@reymers.se

Om du vill dokumentera ditt lags arbete i caféet kan du göra det på i vår Facebookgrupp Café Reymers. Det är en offentlig grupp. Det som publiceras där kan ses av alla. Om du inte är medlem behöver din medlemsförfrågan besvaras av någon som redan är medlem. Alla medlemmar kan okeja nya medlemmar.