SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Reymersholms IK
Fotboll

Nyöppning av caféet 2018
Inför säsongsstarten 2018 öppnade caféet åter igen efter att ha renoverats och fått sig ett rejält ansiktslyft. 

Det var mycket efterlängtat och vi riktar ett stort tack till Södermalms Trä som sponsrat med materialet till det nya caféet. Vi vill även passa på att tacka alla andra inblandade för ett bra jobb med renoveringen, ingen nämnd, ingen glömd.

I det nya caféet har det nu blivit mycket lättare att på ett bra sätt sälja korv och dryck i samband med träningar och matcher vilket uppskattas av alla besökare, men framför allt alla föräldrar och barn som nu har ett stort och fint café att jobba i.

Varmt välkomna förbi caféet på Tantolundens BP!
Nu är caféet öppet igen
F06 ser till att Café Reymers öppnat igen.
F07 och herrarnas A-lag såg till att hålla öppet måndag till torsdag när det blev en schemamiss i veckan som gick. Men i helgen var vi tvungna att hålla stängt. 
Men idag var det full fart i caféet igen när F06 tog över ansvaret för caféet. Härligt!
Vem är caféansvarig i ditt lag?
Du kan läsa vem som är caféansvarig i ditt lag under rubriken "kontakt"
Nu finns det en uppdaterad kontaktlista i vänsterkanten som visar vem som är caféansvarig i ditt lag. 

I god tid innan det är dags för ditt lag att ha sin cafévecka ska lagets caféansvarig göra ett schema för vilka föräldrar som ska arbeta när. Har du några frågor om hur det fungerar i caféet kan du läsa rutindokumenten här intill. Dessutom finns det skyltar uppsatta i caféet. Har du ändå frågor om hur det fungerar ska su kontakta ditt lags caféansvarige.
Nu har Café Reymers öppnat för säsongen

Den 4 april öppnade Café Reymers för säsongen. Ambitionen är att caféet ska öppna klockan senast kl 16 varje eftermiddag och stänga 19.30. På helgerna försöker vi hålla öppet när det är match eller träning. Allt för att kunna servera fika eller mellanmål. Samtidigt som vi ser till att det finns vuxennärvaro runt våra barn och unga.


För att se när ditt lag har caféveckor titta på Caféschemat här i vänsterpalten.

Fantastiskt föräldraengagemang när Höstcupen hade premiär
Det grillades korv och såldes hembakat på Zinkens IP

Föräldrar och spelare i Reymers ungdomslag strömmade i helgen till Tanto BP och Zinkens IP för att servera lunch och fika till gästande små fotbollsspelare och deras närstående. På planerna var det matcher hela dagarna!

Stort tack till alla ni som bakade och arbetade. Ni gjorde Höstcupen möjlig och stödde därmed Reymers vision: Så många som möjligt. Så länge som möjligt.

Föräldrars insats behövs när Höstcupen arrangeras för första gången

Den 10 till 11 oktober arrangeras Reymers Höstcup för första gången. Värdar är de äldsta ungdomslagen, ner till 03:orna. Matcher kommer att spelas på flera planer, både vid Tanto BP och Zinkens IP. Breddlag, flickor och pojkar, i årskullarna 05-08 deltar.

 

Föräldramedverkan är en förutsättning för att evenemanget ska gå att genomföra.

Bland annat ska de många matstationer bemannas. Dessutom behövs hembakt kaffebröd att sälja vid fikastationerna. Ungdomarna ska givetvis även dra sitt strå till stacken, men ansvariga vuxna är en förutsättning vid ett så här stort evenemang.


Inom kort kommer caféansvariga i de berörda lagen att gå ut med en förfrågan om vilka som har möjlighet att ställa upp med eget arbetet den helgen, alternativt arrangera bakstuga hemma.


Intäkterna från cupen kommer att gå till de arrangerande lagen. Ju fler av er som kan ställa upp och jobba, ju större peng till lagkassan.

Välkommen till Reymers café

Nu har Reymers-fiket öppnat för säsongen! Det ligger i den gröna byggnaden intill Tantolundens IP, vägg-i-vägg med omklädningsrummen.


I caféet kan du köpa en fika, en dricka, en frukt eller ett mellanmål i form av en korv eller en varm macka.


På vardagar öppnar caféet klockan 16, samtidigt som Fotbollsskolan startar. Vi stänger 19.30. På helgen är ambitionen att hålla öppet åtminstone mellan 9-16, men gärna längre om det är aktivitet på planen.


Hela förtjänsten av caféverksamheten går direkt till ungdomsverksamheten. 60 procent direkt in i de olika lagens lagkassor. Lagen får betalt i relation till det antal timmar de håller caféet öppet.


Varje lag har en caféansvarig. Vem som är caféansvarig i ert lag går att läsa på Reymers hemsida, under kontaktfliken, härintill. Caféansvarig organiserar och fördelar arbetspassen mellan föräldrarna – men alla föräldrar behövs för att få jobbet gjort.

Läs mer om hur arbetet går till under "Rutiner". Under "Dokument" finns de fullständiga rutinerna för hur caféet drivs.


Lycka till!

Kortbetalning uppskattas av cafégäster
Enkelt och uppskattat att ta betalt med kort

Nu fungerar det även att betala med kort på Reymersfiket! Det uppskattas stor av våra kunder. Det är en enkel kortläsare som heter iZettle som gör jobbet. Den är enkel och intuitiv att använda för oss föräldrar som tjänstgör i fiket.


För att det ska fungera krävs att någon av oss föräldrar har laddat ner appen iZettle på vår smarttelefon (eller ipad). Det är mycket enklare än det låter! Du kopplar ihop din telefon med kortläsaren via en sladd i hörlursuttaget. Sedan loggar in på ett konto som tillhör Reymers. Pengarna går direkt till klubbens cafékonto på banken.


Instruktioner hur man gör finns i vänsterspalten under dokument (enkelt att följa tack vare bilder). Användarnamn och lösenord får du när du kommer till fiket!


Lycka till!


Vuxennärvaro ökar barnens trygghet

Caféet vid Tantolundens BP drivs av oss föräldrar som har barn som spelar fotboll i Reymers. Syftet med driften är dubbel. Huvudskälet är att det ska finnas flera vuxna på plats, vid sidan av tränarna. Caféet ger även lagen i Reymers en möjlighet att dryga ut lagkassorna.


Genom föräldrarnas arbete blir fotbollsplanen vid Tanto en tryggare plats för våra barn. Stöd därför caféet både med ditt arbete och genom att besöka oss när vi har öppet.


Klubbhuset vid Tantolundens IP inte är bemannat. De innebär att tränarna ute på planen ofta är de enda vuxna på plats. Caféverksamheten är ett bra sätt att öka vuxennärvaron runt planen – för att öka tryggheten för våra barn. Oftast handlar det bara om att langa ett mellanmål över disken eller att småprata med en ungdom på väg hem, men i extremfallen har föräldrarna fått larma ambulans vid skador och låst upp grindarna för den.


Tack för din arbetsinsats!

Din feedback är viktig

Vi i cafégruppen är nya, men hoppas snart bli mer varma i kläderna. Det kommer dock finnas saker som vi kan förbättra och förändra. När ni har haft er helg är det viktigt att ni ger feedback till cafe@reymers.se och den som är åldersansvarig för er.

 

Den åldersgrupp som ansvarar för Caféet ska se till att det är bemannat mån-fred 17:00-19:30 och fredagar, lördagar och söndagar då det spelas matcher på Tanto. I år kommer det att vara många matcher på lördagar både 5- och 7-manna. Titta i spelschemat hur många matcher det är och räkna ut hur mycket ni behöver baka för att det inte ska ta slut. På söndagar kommer det att vara färre matcher och kanske utspridda över dagen.

 

Rutiner och drift av Caféet är under utveckling, din återkoppling är värdefull för att få det att fungera bättre!