Välkommen till P01:1
Zinkensdamm 17 sep 2017. Reymersholm IK P 01:1 inför match mot Ängby IF.

Reymers P01:1 är  en träningsgrupp med 17 ambitiösa killar som tränar 3 ggr i veckan under ledning av huvudtränare Erik K. Peterson och assisterande tränare Samuel Beraki. Materialare är Jörgen Wickholm. Under 2017 spelar P01:1 i Sanktan i P16 div 2 samt tillsammans med P01:2 i P16 div 3. Vår målsättning är att alla killar ska utveckla sina förmågor som uthållighet, passion, motivation, stresstålighet och mycket mycket mer som idrotten kan ge, en fotbollsspelare och en riktig god lagkamrat.


Här kan ni följa vad som händer, se schema över kommande aktiviteter, kolla in foton från matcher och träning, osv. Ta som vana att kolla in vad som händer här!

Är du intresserad av att provspela för Reymers P01:1?              
Vi söker just nu en målvakt.
Skicka in en intresseanmälan till lagledare Ulf Lindbärg (ulf.lindbarg@gmail.com)

Vill ni spela träningsmatch mot P01:1 ?
Kontakta  Ulf Lindbärg (ulf.lindbarg@gmail.com)
Tung förlust för Reymers mot serieledarna
2017-09-17 15:51
Tränaren Erik i paussnacket med spelarna i P 01.
Trots endast 0-1 i paus och ett väl organiserat Reymers i första halvlek rusar siffrorna iväg på Zinkensdamm i andra. Inte heller denna gång saknade Reymers absoluta toppchanser. I andra halvlek tappar emellanåt Reymers positioner och glider isär och Ängby kan utöka. Ville Willers i mål ser dock till så att siffrorna inte springer i väg ännu mer genom ett par spektakulära räddningar. Ännu en gång visar Reymers  att de som lag har kvaliteterna att matcha seriens bästa lag. Men det måste hålla under fler av de 90 minuter som står till förfogande. Det gjorde det tyvärr inte i dag. Matchen slutar 0-4.  /Jörgen L
2017-09-03 17:23
Joel och Felix på vänsterkanten.Två av matchens bästa spelare i dag. Vakna, snabba och farliga.
 
Reymers återvände till Söder med en poäng
2017-09-03 16:47
När Reymers återvände till Söders höjder från Stora Essingens höjder var nog den återigen utbredda känslan  att turen inte stod laget bi denna gång heller. 

Essinge dominerar i första halvlek utan att alls övertyga eller skrämma.  I andra tar Reymers över matchen med tre samspelta lagdelar.   

Essinge gör sitt enda mål i en tydlig offsidesituation där Ville Willers mycket snyggt räddar första skottet men tvingas släppa in returen. Ville som f.ö gör en rakt igenom övertygande insats med flera fina räddningar. Reymers kvitterar snart på en väl förvaltad hörna där backen Albin snyggt nickar in 1-1 (njut av målet i klippet ovan).

I slutet på andra är Jesper och Joel nära att sätta både tvåan och trean. I samma skede av matchen missar domaren ett mycket tydligt straffläge där Essinges försvarare lägger sig ner och medvetet söker bollen med handen.
/Jörgen L

Böljande batalj i Solna: Apollon v/s Reymers P01:1 (3-2)
2017-08-21 16:53

Det blev en snabb och underhållande match på Skytteholm på söndagen. Och det såg länge ovisst ut vem som skulle gå segrande ur den böljande bataljen. 


Apollon öppnar tidigt med 1-0 efter en felbedömning i Reymers försvar. Snart kvitterar dock Reymers genom att bryta ett uppspel på Apollons planhalva där Gabriel kan servera Max: 1-1. Reymers äger sen stora delar av halvleken och kan utöka till 2-1 genom Georg. Strax står tre Reymersspelare med nästan öppen lökpåse. Men missar! Chanserna i den här matchen var Reymers.  

  I första halvan av andra släpper tyvärr Reymers in Apollon i matchen.  Snart står det 2-2. Enligt säkert placerad källa är dock Apollons anfallare offside. Länge är sen solnalaget det aggressivare laget. Lite snabbare på många bollar. Lite hetare i många dueller. Och då spelar också Reymers en ganska fysisk fotboll vi inte alltid är vana att se dem göra.  I mitten på andra utökar Apollon till 3-2. I slutet sätter Reymers stor press på Apollon, som går ned med hela laget och lyckas rensa undan ett oavgjort resultat. Rättvist? Den frågan ställde sig många efteråt. Passningsspelet är i något stycke bättre än senast. Fysiken är också på väg. Det ska synas på en spelare att hen vill äga bollen. I dag mötte Apollon en starkare motståndare än senast. Men det är tyvärr tillfälligheter som avgör till Apollons fördel. 

/Jörgen L 


Lukas nickar fint in 5-1 mot IFK Lidingö
2017-08-16 19:36
Lukas nickar fint in 5-1 till Reymers mot IFK Lidingö på hörna av Mikael.