Välkommen till Utvecklingstruppen för pojkar

Utvecklingstruppen är för spelare i åldern 16-19 år (födda 98-01) som vill satsa mer tid på fotbollen och som har en uttalad ambition att bli seniorspelare i föreningen.


Vi tränar 3 gånger i veckan och spelar match i Reservlagserien tillsammans med spelare från Herrlaget, samt i P18/19 div 2.


Vill du provträna så skicka en intresseanmälan som du hittar under "Börja spela!" i menyn.


Spelare i åldrarna 16 år och äldre som inte har samma ambitioner har möjlighet att spela med C-laget, P00 samt P01, vilka återfinns i menyerna högst upp.


Har du frågor, kontakta våra tränare eller lagledare. Kontaktuppgifter hittar du här Kontakt ».

P18/19-serien, Reymers-Lidingö 8-1
2017-06-17 20:58
Vårsäsongens tidigaste match. Då gör bananer gott i kistan på de som inte ätit tillräckligt med frukost.

Vi börjar matchen riktigt bra, men trots det är ställningen 0-0 när domaren blåser av för vattenpaus efter ungefär halva första halvlek. Då gör vattenflaskorna och hinken med svampar nytta eftersom det är en riktigt varm och härlig högsommardag!
Det mesta spelet är på Lidingös planhalva, men ibland kommer de upp i kontringar. Vid ett sådant tillfälle får de straff, men som tur är skjuter straffskytten över. Strax efter får i stället vi en straff när Robel skjuter och en motståndare får händerna i vägen. Wille sätter den säkert som vanligt, även om målvakten går åt rätt håll, 1-0. Strax innan paus lyfter Lukas fram en boll till Amin, som avslutar säkert över målvakten, 2-0.

Vi fortsätter andra halvlek på precis samma fina sätt som vi spelat i första. Niko som kommit in i slutet av första visar under en period sin målfarlighet genom att, framspelad av Wille, lyfta in 3-0 över målvakten. Vi får lite senare ett farligt frisparksläge strax utanför Lidingös straffområde. Victor lyfter precist in bollen till Niko som nickar in 4-0. 5-0 är en riktig delikatess där Amin tagit sig runt på vänsterkanten och spelar in bollen mot första stolpen där Niko kommer farande och glidtacklar in bollen. Matchen är avgjord, men vi fortsätter spela bollen och röra oss. Amin snappar påpassligt upp en passning i Lidingös backlinje och gör inget misstag. 6-0. Lukas sliter sig loss, men blir fälld i skottögonblicket och får straff. Lukas tar den själv och sätter säkert 7-0. 8-0 föregås av ett fint snabbt uppspel där bl a Amin och Kevin väggspelar och Amin slutligen sätter bollen. I matchens sista minuter får så Lidingö en straff och spikar slutresultatet 8-1.

Vi gör en stabil insats utan några direkta svackor vilket är riktigt kul att se!

Apropos resultat så har vi gjort en jättefin vårsäsong utan förlust i P18/19-serien. Trots det ligger vi tvåa, en poäng efter duktiga Vasalund.

I dessa referat skriver jag mest om vem som gjort mål eller står för målpass. Vi skulle dock aldrig få chansen att göra dessa mål om vi inte spelar som ett lag. Vi har under våren haft två duktiga målvakter, en stabil, svårforcerad backlinje, ett bra mittfält som i de flesta matcher ägt den delen av planen och slutligen flera vassa avslutare. Då vi äger bollen, spelar enkelt med snabba passar och mycket rörelse då är vi som bäst!  

De flesta spelare har match i morgon också då vi delar upp oss mellan Reservlaget, C-laget och P01. Efter det återstår träning på måndag och ev någon mer gång i veckan som kommer och sedan väntar ett välbehövligt sommarlov.

Grym vårsäsong killar!
:-) Sven  
P18/19-serien, Reymers-Gustavsberg 6-2
2017-06-03 20:37
Kalldusch. 0-2 efter ca 5 minuter. Samma spelare bakom båda målen. Sprang ifrån vårt försvar och spelade fram till första, medan han snyggt satte andra själv.
Vi rycker dock snabbt upp oss och och har efter 15 min 2-2 efter att Amin gjort två mål framspelad först av Simon och sedan av Anton. Resten av första halvlek blir lite trevande med några chanser åt varje håll. Johan, målvakt för dagen, nämnde innan matchen att Gustavsberg verkar ha en utespelare som tagit på sig målvakstströja och ställt sig i mål. Efter att Gustavsbergs målvakt gjort en jätteräddning på ett stenhårt skott av Amin i slutminuterna får vi nog avskriva den iakttagelsen. 
Till andra halvlek ändrar vi uppställning från 5-3-2 till 4-3-3 och får bättre stabilitet. Ett av dagens ledord var bollinnehav och i andra halvlek följer vi verkligen det. Det dröjer kanske 20 minuter innan Robel trycker in en hörna från Danne som letat sig fram ända in mitt framför målet. Målet är förlösande och resten av halvleken spelar vi verkligen ut och befinner oss nästan konstant på Gustavsbergs planhalva. Danne gör 4-2 efter att Wille fått till en märklig skruvpass som Gustavsbergsförsvaret missbedömde. Albin styr in 5-2 på ett skott av Amin. Amin avslutar målskyttet efter en pass av Wille. Mille, för dagen utespelare med nr 10, jobbar hårt på slutet och skapar några chanser, men blir tveksamt avblåst för offside.
Ett speciellt tack till Kevin från C-laget som var med och hjälpte till idag med stabilt, enkelt spel och bra kämpande!
Slutsummering: Gustavsberg kämpar väl och hänger med bra i första halvlek, men i andra tar vi över.
Nu är det dags för andra halvlek i Champions League finalen!
/Sven
P18/19-serien, Vasalund-Reymers 1-1
2017-05-25 17:55
Vasalund har en stor trupp och spelar både i P18/19 div 1 och div 2. De har därför möjlighet att anpassa truppen efter motståndet och i dagens seriefinal kom de med en högre nivå för att ge oss en rejäl match.
Det märktes snabbt att vi mötte ett bra lag och att det skulle bli en tuff match. Båda lagen började försvara sig bra, men efter ca 10 minuter lyckas Vasalund efter ett inkast spela sig igenom vårt mittförsvar och skjuta 1-0. Vi spelar oss sedan till några chanser och Vasalund lyckas vid en underlig situation nästan göra självmål. Målvakten hinner inte ikapp en bakåtpass, men den rullar som tur var för dem utanför stolpen. Vasalund gillar att anfalla snabbt längs kanterna och skapar också några chanser. Då det återstår några minuter av första halvlek slår Victor en fin hörna och det blir riktigt stökigt i Vasalunds målområde. Det slutar med att Robel påpassligt nickar in 1-1. Första halvlek är jämn, men med ett visst övertag till Reymers.
Hemmalaget börjar starkt i andra halvlek och vi får jobba hårt försvarsmässigt. Vi försöker kontra, men det mesta spelet är på vår planhalva. Det är hög fart och allteftersom spelarna börjar bli trötta så blir det riktigt långt mellan lagdelarna. Spelet böljar fram och tillbaka. Vi har några chanser, t ex då Nikola kommer fri i mitten, men målvakten räddar med en tåspets. Vasalund har också chanser, t ex ett friläge från höger då Sonny (inlånad från C-laget) räddar vackert och håller bollen. Nikola får sitt andra gula kort då det återstår ca 5 minuter, men vi lyckas klara oss tiden ut, även om Vasalund fick en svettig chans på slutet. Andra halvlek går till Vasalund, men ett oavgjort matchresultat känns rättvist.
Bra match killar!
/Sven 
William Da Silva sätter en straff till 2-1 mot BP
2017-05-21 20:52
William Da Silva sätter en straff till 2-1 mot BP, efter att en BP-spelare fått bollen på händerna. Det är en tuff straff att döma. Slutresultatet på Zinkensdamms IP blev 2-2 efter att Reymers fått målvakten utvisad i slutet av första halvlek. (P18/19 Div 2)
P18/19-serien, Reymers-Brommapojkarna 2-2
2017-05-20 17:43
Sommarvarmt. Skönt.
Vi saknade en spelare, men tack vare att John ställde upp, hade vi ändå 14 spelare i protokollet som planerat.
Vi började stabilt och hade i första halvlek bl a en lyckad hörnvariant då Danne från distans placerar bollen högt upp i ena stolpen. Simon hade även en bakåtnick i ribban. BP hade inte så mycket framåt, men så i slutet av halvleken får de ett friläge i samband med en misslyckad bakåtpassning. Mille kommer ut bra och gör sig stor, men är någon meter utanför straffområdet och får bollen på handen. Rött kort. Kapten Erik får en snabb lindning av ena handen och går sedan in som målvakt, samtidigt som vi omformerar till trebackslinje.
Vi inleder andra halvlek med mycket fint passningsspel och rörelse, trots att vi är en man mindre. Vi ligger på bra. BP rensar långa bollar på en kille på topp och vid ett tillfälle lyckas de och gör 0-1. Vi kämpar på och Danne höftar in bollen på en hörna från Simon till 1-1. Vi får straff då en motståndare skyddar sig med händerna. Wille är strupsäker som vanligt. 2-1. Ca en kvart återstår och vi lägger oss på försvar. BP kämpar på och kommer högt upp i banan. De får flera hörnor, det blir rörigt i vårt straffområde och till sist slår de in 2-2 via stolpen. Det händer inte så mycket mer innan domaren blåser av matchen.
Bra kämpat, men vi kan bättre!
/Sven

Jon Gardefjord knackar in 3-0 mot FC Krukan
2017-05-14 22:09
Jon Gardefjord knackar in 3-0 mot FC Krukan efter en fin framspelning av David Nyberg. Slutresultatet på Tanto BP blev 5-0 (Reserv Div 4 Norr, Stockholm).
Jon Gardefjord prickskjuter 2-0 mot FC Krukan
2017-05-14 22:08
Jon Gardefjord pricksjukter 1-0 mot FC Krukan efter en fin framspelning av  Lukas Sterner. Slutresultatet på Tanto BP blev 5-0 (Reserv Div 4 Norr, Stockholm).
Lukas Sterner lägger säkert in 1-0 till mot FC Krukan
2017-05-14 22:05
Lukas Sterner lägger säkert in 1-0 till mot FC Krukan efter en fin framspelning av Paulo Fortes Da Cruz. Slutresultatet på Tanto BP blev 5-0 (Reserv Div 4 Norr, Stockholm).
P18/19-serien, Reymers-Sundbyberg 5-0
2017-05-13 16:27
Äntligen kom värmen...
För första gången behöver ingen fundera på om understället skall på eller av.
Vi stiger ut på Zinken direkt efter att 00:orna spelat mot Djurgården och solen värmer skönt.
Sundbyberg börjar pressa högt (som visat sig vara vanligt i denna serie). Med fin rörelse och få tillslag reder vi dock ut det utan problem. Då vi tar oss framåt möter vi Sumpans högväxta, men inte lika snabba försvar. Historien från förra matchen upprepar sig efter 10 minuter; Amin tråcklar sig fram och fälls i straffområdet. Wille förvaltar stabilt straffen, 1-0.
Kokob får flera fina löpbollar på högerkanten och slår några inlägg som ställer till oreda i Sumpans försvar. Bollen är väldigt nära att hitta in vid ett par tillfällen. Sumpans spelidé tycks vara att slå långa bollar på en snabb toppforward. Tack vare fint samarbete mellan framförallt våra mittbackar Erik och Marcus klarar vi dock uppgiften utan att det blir superfarligt. Efter knappt 20 min spelar Wille fram Amin på vänsterkanten, som rycker ifrån försvararen och skjuter 2-0 med vänstern otagbart för målvakten.
Sundbyberg har inte så mycket eget spel, men fortsätter med sin höga press och allteftersom vi under första halvlekens andra hälft blir stillastående får vi svårare att spela upp bollen. Vi tvingas till misstag och Sumpan skapar några farliga chanser, varav ett friläge som Johan avvärjer. Albin gör också ett jättejobb i defensiven med sin fysik och vinnarskalle.
I pausen talar vi på nytt om att vi börjat bra, men måste fortsätta röra oss och spela bollen snabbt.
Vi går ut och rör oss bättre och spelar bollen snabbt. Nu ser det bättre ut! Vi visar oss från vår bästa sida när Albin slår en rejäl pass ut mot vänsterkanten där Robel med ett tillslag frispelar Amin på vänsterkanten. Amin skjuter bollen högt till vänster om målvakten. 3-0. Ett mycket vackert fotbollsmål, där man ser hur snabbt bollen kan gå från egen planhalva till mål. Önskar att vi filmat målet. 4-0 kommer efter att Amin slagit en boll parallellt med motståndarnas mållinje in mot Omar som inte gör något misstag. 5-0 kommer efter att Omar på motsvarande sätt fast från andra kanten spelat in bollen till Nikola som sällan missar dessa lägen. Sumpans farligaste chans i andra halvlek kommer på ett långskott som tar i ribbans underkant innan Johan får tag på bollen. Trots underläge kämpar Sumpan på och visar stundtals upp lite sambafotboll. Sista kvarten kommer Sonny, inlånad från C-laget, in på mittfältet och Mille, vanligtvis i egna straffområdet, kommer in som toppforward. Erik tar på nytt ett näsblod för laget!
Stabil insats Reymers!
/Sven
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Reymers, 20/06 18:00 
Reymers, 20/06 10:04