Välkommen till Reymers P02

Reymers P02 består av 16 spelare.

Vi tränar på Tantolundens BP och Zinkensdamms IP och kommer under 2018 att spela i div 2 i Sanktan.

För att provträna med oss fyller man i intresseanmälan .

Träningsmatcher bokas via lagledaren.Bilder från helgens matcher med P02
2017-09-17 23:06
Fler bilder från matcherna finns i bildgalleriet
Lycka till Mille!
2017-08-25 18:45
Idag sa vi hejdå till en av våra tränare, Mille, som börjar plugga i Linköping.
Lycka till med studierna!

Fint försvarsspel i höstpremiären
2017-08-13 18:51
P15 3D, Älvsjö – Reymers 0–3 (0–1)

Mål: Kalle D, Buster, Leo

 

När vi mötte Älvsjö i juni backade vi hem men i dag bestämde vi oss för att försöka överraska och sätta hög press från start. Det fick dock begränsad effekt i inledningen av matchen: även Älvsjö satte full fart framåt och det blev mycket Hawaiifotboll de första tio minuterna då bollen mest studsade fram och tillbaka. Älvsjö hade ett visst spelövertag men lyckades inte skapa några farliga målchanser. I mitten av första halvlek började vi vinna fler närkamper och andrabollar och tog initiativet i matchen. Buster sprang sig loss på en djupledsboll på högerkanten och när de flesta trodde han skulle skjuta, lyfte han i stället in bollen i mitten till en fristående Kalle D som säkert satte 1–0.

 

Älvsjö flyttade upp sin backlinje på gränsen till dumdristigt högt och det kunde vi ha utnyttjat oftare. De gånger vi spelade in bollen bakom dem var deras målvakt ofta långt ute och avstyrde med fötterna. Matchen stod och vägde ett tag under andra halvlek men sedan fick Buster ett friläge från egen planhalva och när han satte 2–0 kändes matchen avgjord. Älvsjö fortsatte att flytta fram men hade förtvivlat svårt att skapa målchanser och det kändes som en tidsfråga innan vi skulle få ett nytt friläge. Det blev till slut Leo som punkterade matchen efter att Kalle D mycket fint spelade fram honom i ännu en omställning.

Sammanfattningsvis gjorde vi en väldigt bra insats defensivt och backlinjen tog knappt ett steg fel under hela matchen. Bakom dem gjorde Otis en fin match i målet. Offensivt kan vi mycket bättre och vi jobbar vidare med att utveckla passningsspelet. 
/Henrik

fler bilder finns i bildgalleriet
Sista Sanktan-matchen innan sommaren och Aros
2017-06-29 11:40
I måndags spelade vi sista Sanktan-matchen innan sommaren. Vi mötte Älvsjö och matchen slutade 0-2. Bilder finns i bildgalleriet.
Idag , torsdag, startar Aroscupen där vi har med ett lag. Man kan följa lagets gruppspel här.

Storseger i sista matchen
2017-06-15 18:13
P15 4C, Tallkrogens IF – Reymers 0–9 (0–2)

Mål: Leo F 3, Oscar 2, Mille 2, John, Noel B.

 

Spelarna fick direktiv om hög press från start och det visade sig bli ett lyckat drag. Vi vann bollen högt många gånger i första halvlek och framför allt vann vi massor av närkamper på mittfältet. Leo F gjorde 1–0 på straff och Oscar satte 2–0 på ett inlägg som seglade över målvakten och in i bortre burgaveln. Utöver det skapade vi många bra målchanser i första halvlek men det blev lite för mycket ”duttande” i offensivt straffområde.

I halvtid pratade vi om att fortsätta vara aggressiva i presspelet och skjuta fram vår ena ytterback ännu högre samtidigt som yttermittfältaren på samma kant skulle kliva in centralt. Vi konstaterade också att motståndarna såg betydligt tröttare ut än våra spelare och med högt bolltempo och mycket löpningar skulle vi ha goda chanser att göra fler mål i andra halvlek.

Vi gjorde snabbt både 3–0 och 4–0 i början av andra halvlek och även om vi sprang offside för många gånger så var vi mycket mer effektiva än i första halvlek. Den höga pressen fungerade fortsatt bra och vårt innermittfält vann nästan alla dueller. Leo F sprang igenom/ dribblade förbi motståndarnas backlinje flera gånger och gjorde ytterligare två mål. Oscar nätade igen på ett fint skott och även om Melcher – som var den tredje anfallaren för dagen – inte gjorde något mål så skapade han massor med ytor för lagkamraterna med sina uppoffrande löpningar. Vårt mittfält gjorde hela fyra mål: Mille var effektiv och satte de chanser han fick, Noel gjorde mål för andra matchen i rad och John bröt fram och avslutade med ett kraftfullt skott nere vid stolproten.

Fotboll handlar dock inte bara om att göra mål och vi ska inte glömma bort de andra mittfältarna, försvararna och Otis som alla gjorde en bra insats. Äntligen fick vi hålla nollan och nu går vi till sommarvila med åtta spelade matcher, varav fem segrar, en oavgjord, två (uddamåls)förluster och 31–16 i målskillnad. Spelarna har utvecklats under våren och vi ser fram mot höstsäsongen.

Här finns tabellen

Fler bilder finns i bildgalleriet


/Henrik

 

 

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 19/5 12:00
0 - 8  
Fre 11/5 19:15
11 - 2  
Sön 29/4 11:00
3 - 0  
Sön 22/4 12:00
0 - 1  
Lör 14/4 16:30
2 - 3  
Sön 15/10 13:00
0 - 5  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Reymers, 23/04 13:00 
Reymers, 11/04 13:06 
Reymers, 03/04 08:37 
Reymers, 05/03 15:09