Välkommen till Reymers P02

Reymers P02 består av 32 spelare.

Vi har 3 träningar i veckan på Tantolundens BP och spelar under 2017 i div 3 och div 4 i Sanktan.

För att provträna med oss fyller man i intresseanmälan . Just nu är målvakter extra välkomna!

Träningsmatcher bokas via någon av lagledarna.Storseger i sista matchen
2017-06-15 18:13
P15 4C, Tallkrogens IF – Reymers 0–9 (0–2)

Mål: Leo F 3, Oscar 2, Mille 2, John, Noel B.

 

Spelarna fick direktiv om hög press från start och det visade sig bli ett lyckat drag. Vi vann bollen högt många gånger i första halvlek och framför allt vann vi massor av närkamper på mittfältet. Leo F gjorde 1–0 på straff och Oscar satte 2–0 på ett inlägg som seglade över målvakten och in i bortre burgaveln. Utöver det skapade vi många bra målchanser i första halvlek men det blev lite för mycket ”duttande” i offensivt straffområde.

I halvtid pratade vi om att fortsätta vara aggressiva i presspelet och skjuta fram vår ena ytterback ännu högre samtidigt som yttermittfältaren på samma kant skulle kliva in centralt. Vi konstaterade också att motståndarna såg betydligt tröttare ut än våra spelare och med högt bolltempo och mycket löpningar skulle vi ha goda chanser att göra fler mål i andra halvlek.

Vi gjorde snabbt både 3–0 och 4–0 i början av andra halvlek och även om vi sprang offside för många gånger så var vi mycket mer effektiva än i första halvlek. Den höga pressen fungerade fortsatt bra och vårt innermittfält vann nästan alla dueller. Leo F sprang igenom/ dribblade förbi motståndarnas backlinje flera gånger och gjorde ytterligare två mål. Oscar nätade igen på ett fint skott och även om Melcher – som var den tredje anfallaren för dagen – inte gjorde något mål så skapade han massor med ytor för lagkamraterna med sina uppoffrande löpningar. Vårt mittfält gjorde hela fyra mål: Mille var effektiv och satte de chanser han fick, Noel gjorde mål för andra matchen i rad och John bröt fram och avslutade med ett kraftfullt skott nere vid stolproten.

Fotboll handlar dock inte bara om att göra mål och vi ska inte glömma bort de andra mittfältarna, försvararna och Otis som alla gjorde en bra insats. Äntligen fick vi hålla nollan och nu går vi till sommarvila med åtta spelade matcher, varav fem segrar, en oavgjord, två (uddamåls)förluster och 31–16 i målskillnad. Spelarna har utvecklats under våren och vi ser fram mot höstsäsongen.

Här finns tabellen

Fler bilder finns i bildgalleriet


/Henrik

 

 

Imponerande poäng mot serieledaren
2017-06-11 19:53
P15, 4C, Reymers–Farsta 3–3 (2–1)


Mål: Olof, Noel B, Melcher.

Farsta var väldigt spelskickliga och vi blev ordentligt nedtryckta de första 20 minuterna då Farsta hade stort bollövertag och tog ledningen med 1–0. Men sedan började vi vinna närkamper och passningarna började allt oftare hitta rätt adress. Olof satte 1–1 på ett fint skott efter en omställning och sedan gjorde Noel 2–1 efter ännu ett bra avslut. Det var knappast rättvist sett till antalet målchanser men Farstas backlinje hade svårt att hänga med våra snabba forwards och det utnyttjade vi fint.

 

I halvtid pratade vi om att fortsätta vara kompakta, vinna närkamper på mitten och ställa om snabbt. Dessvärre gjorde Farsta 2–2 direkt i början av andra halvlek och när de sedan tog ledningen med 3–2 såg det mörkt ut. Men Melcher pressade och vann mycket påpassligt bollen, rundade deras målvakt och rullade in 3–3. Farsta hade sedan ett par bra lägen att avgöra matchen men Oscar gjorde några fina räddningar.

Sammanfattningsvis var det en väldigt fin laginsats och extra plus till backlinjen som hade mycket att göra och gjorde det väldigt bra.

/Henrik

Fler bilder finns i bildgalleriet

3 juni, P15 4C, Saltsjöbaden-Reymers, 3-4 (2-1)
2017-06-04 10:12
Imponerande bortaseger

Saltsjöbaden-Reymers 3-4 (2-1)
Mål: Leo F 3, Johan B

Trots ledningsmål i första minuten och visst spelövertag låg vi under med 2-1 i halvlek. Vi bestämde oss för att pressa högt från start och flytta upp vår vänsterback. Det funkade hyfsat, vi vann boll högt flera gånger men hade svårt att få till den sista passningen. 

Stämningen på plan blev allt mer grinig i takt med att spelet blev fulare (utan att det resulterade i några avblåsningar). Vi flyttade ner pressen i andra halvlek men fortsatte ändå att skapa chanser. Johan B satte en frispark från långt håll efter att bollen träffat ribban och målvaktens bakhuvud och Leo F, som gjorde 1-0 på friläge, fortsatte att vara väldigt effektiv och gjorde ytterligare två mål efter tilltrasslade situationer i motståndarnas straffområde. Vi höll undan och vann rättvist med 4-3. Laget gjorde en mycket fin insats och nu har vi 12 poäng på 6 matcher.
/Henrik
Fler bilder finns i bildgalleriet.
P15 4C, RIK - Boo, 1-2 (1-1)
2017-05-29 08:49
(Reymers mål: Leo F)
Fler bilder finns i bildgalleriet
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Reymers, 20/06 18:00 
Reymers, 20/06 10:04 
Reymers, 12/05 08:33 
Reymers, 13/04 09:52