Välkommen till Reymers P04:1
Reymers P04:1 är ett gäng duktiga och fotbollsintresserade killar som tränar 3-4 gånger i veckan under ledning av Johan Odelberg och assisterande tränare Fredrik Gustavsson. Lagets målsättning är att killarna ska utvecklas både som fotbollsspelare och lagkamrater. 

Säsongen 2018 axlar laget nya utmaningar och kommer att spela extra svår serie i Sanktan (div 1). I mars åker vi på träningsläger på Åhland. Vi spelar också olika cuper, bl a åker vi till Storsjöcupen i sommar.

Här kan ni följa vad som händer, se schema över kommande aktiviteter, kolla in foton från matcher och träning, osv. Ta som vana att kolla in vad som händer här!

Vill du provträna för Reymers P04:1? 
Kontakta lagledare Gustaf Fyrkemo (mobil 0720 145190) eller skicka in en intresseanmälan

Vill ni spela träningsmatch mot Reymers P04:1?
Kontakta assisterande tränare Fredrik Gustavsson (mobil 073-344 93 96)
Hammarby IF FF 4 - Reymersholms IK 1, 4-3 (2-0)
2017-10-07 16:24

Som den dynamiska ledarduon brukar trumma in:

Det behöver inte nödvändigtvis vara poängen som är poängen.

Reymers föll mot serieledande Bajen, men gjorde en av säsongens bästa matcher i Sanktan.


Regn. Höst. Blött. Hårt.

Snabbt konstgräs.

Hammarby, som även spelar i extra svår, satte upp ett kvickt passningsspel från start. Reymers stod rätt, men ägde inte särskilt mycket boll.

Efter fem minuter gick bollen som ett flipperspel i Reymers straffområde fram till en motståndare som distinkt satte 1-0.

Reymers kom in i det höga bolltempot efterhand och skapade också en riktigt hyfsat handfull fina halvchanser. Ett par minuter innan halvleksvilan hittade en snygg genomskärare rätt och det stod, inte orättvist men lite snöpligt, plötsligt 2-0.  


I den andra halvleken resulterade Reymers berömvärda energi och fokus i en straff. Isak tog straffen, och slog in sin egen retur.

Fem minuter in i halvleken gick Isak på djupet, och satte bollen snyggt när Reymers tråcklade in kvitteringen.

Ungefär halvvägs in i halvleken gjorde Bruno en superräddning och på efterföljande omställning satte Jacke kliniskt 2-3 efter ett precist inlägg från Julian.


Det saknades inte tillfällen att göra ett mål till, men fysiskt starka Bajen kontrade in kvitteringen tre minuter före slutet. Bara minuten efter gjorde de 4-3, och ska man säga något negativt om det sena tappet är det väl att målen kom efter aningen valpigt försvarsspel (över hela planen). En del småblessyrer på Reymers spelare skvallrar också om att lagen som spelar i extra svår också spelar snäppet tuffare, ibland fulare. Men det är läropengar inför framtiden, det också.


Surt med förlust tyckte förstås spelarna. Men laget fick välförtjänta applåder efter en bra match mot en bra motståndare, och även beröm från Hammarbys tränare.


Nu återstår endast en match av Sanktansäsongen 2017, hemma mot Tyresö på lördag.


/Anders


Fler bilder finns i bildgalleriet

Reymersholms IK 1-Enskede IK Blå 2, 1-2 (0-0)
2017-10-01 12:09

Hemmamatchen på bortaplan under söndagsmorgonen startade med fint väder och spel, sedan gick både solen och spelet i moln.


Efter ett gott resultat borta mot Lidingö förra helgen fanns rimliga förhoppningar om att det skulle bli en bra match på Gubbängens BP, men det lossnade aldrig riktigt.

Den första halvleken var jämn chansmässigt, med visst övertag för Reymers som hade kunnat peta in någon boll med lite flyt. Å andra sidan gjorde Ludde i målet några fina utrusningar när det osade katt i djupled.

Annars var det breddspelet som såg bäst ut. Reymers flyttade boll från ena sidan till den andra och skapade sig tid och utrymme.


I den andra halvleken, efter knappt tio minuters spel, gav bra forwardspress ett läge som Alex kunde placera i mål. 1-0 kom rättvist, men Enskede gav inte upp.

Reymers tappade matchen, fann inte spelet.

1-1 kom med sju minuter kvar, efter en frispark. 1-2 kom ett par minuter senare. En kvittering hängde i luften några gånger, men aldrig i nätmaskorna.

På pluskontot kan man konstatera att killarna kan bättre.


Nästa helg är det bortamatch, “hemma” på Eriksdals BP, mot nu obesegrade Hammarby IF FF 4. Låter som en inspirerande uppgift.


/Anders


Fler bilder finns i bildgalleriet

IFK Lidingö FK 2 blå-Reymersholms IK 1 0-2 (0-0)
2017-09-24 16:05

Killarna skakade av sig förra helgens förlust och tog en fin seger i ett fint väder mot ett stundtals fint spelande Lidingö.


Det blev oavgjort i första mötet mellan Lidingö och Reymers, och det syntes att det var två hyfsat jämna lag som möttes i solen på Högsätra BP.

Hemmalaget pressade högt, men vårdade också boll. Reymers var mer konstruktiva i sitt anfallsspel, men använde också stundtals en bolltouch för mycket vilket resulterade i en del onödiga bolltapp.

Att det stod 0-0 i paus speglade matchen ganska bra, även om våra killar hade ett visst övertag i kolumnen för halvchanser.


I den andra halvleken kom Reymers ut och pressade bättre, och spelade säkrare. Lidingö stod upp bra, men var nog tacksamma över att de gröna skaffade sig ett enormt övertag i offsidestatistiken.

Det förlösande målet kom, lite typiskt, efter att hemmalaget för första gången etablerat offensiv press. En rensande spark upp mot Emil som tog en megarusch, stod upp i närkampen, och drev upp bollen i hemmalagets straffområde och satte 0-1 via stolpen i den 22:a matchminuten.

Två minuter senare slog Hugo en frispark som målvakten inte kunde hålla och Julian slog in returen. 0-2. 

Gött.


Sammantaget: Fint försvarsspel (ännu en nolla; endast 14 insläppta på 13 matcher), fin inställning, fin domarinsats – fint på många punkter.


Är man intresserad av tabellen kan man konstatera att den hårdnat en smula efter att Hammarby IF 10 plötsligt och oväntat hoppat av seriespelet. Det innebär att Reymers nu är tvåa, plötsligt skuggade av Boo.

Tre matcher återstår.

/Anders

Reymersholms IK 1-Värmdö IF 1 2-3 (0-1)
2017-09-16 14:48

80-20 i bollinnehav. 17-0 i hörnor.

Men förlust med 2-3.

Det var inte Reymers dag i dag.


Efter fem raka segrar kom höstsäsongens första förlust, mot seriens jumbogäng Värmdö.

Gästerna parkerade bussen tidigt, och Reymers vann både boll och de ytor som fanns från start.

Efterhand blev spelövertaget allt tydligare och det saknades inte chanser att trycka in bollen, men halvvägs in i halvleken blåste domaren i sin pipa efter en sammanstötning i Reymers eget straffområde dit Värmdö stuckit upp i en kontring.

Domaren lämnade sin mittcirkel.

Gick med riktning mot straffområdet.

Han stressade inte.

Det blev en lång promenad.

Till slut kom han fram, och berättade att han dömt straff.

Straffen satte Värmdöspelaren säkert i ena hörnet. 0-1.


I den andra halvleken fortsatte Reymers att sätta press och sticka upp. En tidig omställning gav 1-1 sedan Oscar nickat in en retur.

Bara några minuter senare kontrade bortalaget snabbt in 1-2.

Reymers fortsatte avsluta. Ibland från långt håll, ofta från närmare håll. Bortamålvakten stod i vägen för det mesta, och hade dessutom hjälp av ribban.

1-3 kom också efter en kontring, och kändes väl inte hundra rättvist då bortalaget vid det laget haft totalt fyra skott på mål och Reymers runt det femdubbla.

Sen reducering efter fint placerat skott av Kevin gav 2-3 och 3-3 var väldigt nära i slutminuterna, men det var inte en sådan dag. Domaren hann blåsa av innan det hann bli oavgjort.

Så är det ibland. Livet går vidare.

Serien går också vidare - nästa match borta mot IFK Lidingö. Minst oavgjort där på söndag, och chanserna till en topp 3-placering i serien ser fortsatt bra ut.

/Anders


Fler bilder finns i bildgalleriet

Djurgårdens IF FF 5-Reymersholms IK 0-1 (0-0)
2017-09-08 23:10En bra start på helgen: uddamålsseger och fint spel i bortamatchen på hemmaplan. 


Höstsäsongen inleddes med storseger mot Djurgården, som den här fredagskvällen kom med delvis nytt lag och ny attityd. 

Det räckte ändå inte. 

Den första halvleken präglades av intensivt spel där de blåa försökte anfalla med långbollar. Reymers försvarsspel var dock fint över hela planen, och stensäkert i backlinje och Bruno i mål.

Offsidesjukan från förra helgen var dessutom botad och hade matchen dömts av boxningsdomare hade Reymers vunnit den första halvleken på poäng. 


I andra halvleken bytte Johan och Fredrik halva laget och under de första minuterna såg det lite osäkert ut. Efter fem minuter gjorde dock Reymers en fin omställning där Ludde var sist på bollen med ett fint avslut. 

1-0, och under halvlekens gång var det ett resultat som kändes allt mer rättvist. För varje isolerad soloprestation som Dif försökte med hade Reymers ett par chanser som kom efter fint one touch-spel och bra löpningar. I slutändan kunde segern blivit större, men Dif-målisen gjorde ett par svettiga räddningar (Jacke, Hugo). 


Femte raka segern hur som helst, efter inspirerade insatser från killarna, ledarna och supporterskaran.


/Anders


fler bilder finns i bildgalleriet

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Reymers, 11/01 14:06 
Reymers, 29/12 11:46 
Reymers, 07/11 13:43 
Reymers, 13/10 12:48 
Reymers, 17/08 12:21