Välkommen till Reymers P04:1
Reymers P04:1 består av 17 duktiga och fotbollsintresserade killar som tränar 3-4 gånger i veckan under ledning av Johan Odelberg och assisterande tränare Fredrik Gustavsson. Lagets målsättning är att killarna ska utvecklas både som fotbollsspelare och lagkamrater. Säsongen 2017 spelar vi Sanktan i div 2 (P13 2D) och i div 3 tillsammans med P04:2 (P13 3F). Hemmamatcherna spelar vi på Pålsundsvallen på vackra Långholmen. Vi spelar också olika cuper, bl a åker vi till Storsjöcupen i sommar.

Här kan ni följa vad som händer, se schema över kommande aktiviteter, kolla in foton från matcher och träning, osv. Ta som vana att kolla in vad som händer här!

Vill du provträna för Reymers P04:1? 
Kontakta lagledare Gustaf Fyrkemo (mobil 0720 145190) eller skicka in en intresseanmälan

Vill ni spela träningsmatch mot Reymers P04:1?
Kontakta assisterande tränare Fredrik Gustavsson (mobil 073-344 93 96)
10 juni, P13 2D, Boo - Reymers, 3-2 ( 2-1)
2017-06-10 23:13

Under fredagskvällen fick laget se Sverige vinna VM-kvalmatchen mot Frankrike efter ett övertidsdrama på Friends Arena.

När Reymers reste till Boovallen på lördagseftermiddagen slutade det inte lika lyckligt.

Boo FF- Reymersholms IK 3-2 (2-1)


Båda lagen inledde matchen trevande och avvaktande. I åttonde minuten blev Reymers straffade för passivt försvarsspel och hemmalaget petade in 1-0.

Ett par minuter sedan var det kvitterat, sedan Oscars inlägg/skott visade sig vara ett - superskott.

Målet gav laget viss fart, och efter en hörna var det nära att Hannes nickade in ett ledningsmål.

I stället kontrade Boo in 2-1 fem minuter före paus, efter ännu en Reymershörna.

Lite snopet underläge, men dessvärre inte helt orättvist. Reymers saknade stundtals agressiviteten och energin från förra helgen.

Det blev bättre i den andra halvleken, där RIK fick en straffspark sedan Elliot blivit neddragen i straffområdet. Fellers satte den bombsäkert. 

Reymers fortsatte att trycka på, men hemmalaget fick ofta ett ben mellan - eller vann närkamperna på att gå in mer fysiskt.

Med tio minuter kvar gjorde Boo 3-2 sedan ett Reymers misslyckats med att få iväg bollen ur eget straffområde när laget blev satt under tryck.

I eget försvarsområde är det ofta en bra idé att tjonga iväg bollen när motståndarna skapat överläge. Rensa ut till inkast bara. Det har ingen förlorat en match på.

Dock ska tilläggas att det var extremt många inkast matchen igenom.

Hur som helst gjorde grabbarna en ny uppryckning.

Hemmamålvakten gjorde en kanonräddning när Emil avslutade en kontring med ett stenhårt skott. Minuten senare hade Hugo ett farligt distansskott som gick utanför.

Det borde räckt till oavgjort, tyckte väl alla i gröna kläder. Å andra sidan hade Boo ytterligare några chanser när Reymers sökte kvittering. Bruno fick avstyra ett par lägen, medan ett Boo-avslut touchade ribban precis innan den snöpliga slutsignalen kom.

Laget ligger kvar på en tredjeplats i tabellen inför fredagens match mot Hammarby 10.

På plats för lördagens match var en kamerabuss från Sportway som filmade hela matchen. Man behöver bli medlem hos sportswik men sedan kan man se matchen här:

https://www.sportswik.com/#/magazinegameview/1373402

 

/Anders

 

Fler bilder finns i bildgalleriet.

4juni, P13 2D, RIK - AIK, 6-1 (3-0)
2017-06-04 19:54
Efter ett matchuppehåll på tre veckor var det - äntligen - dags för Sanktan igen.
Dags för första hemmatriumfen, dessutom.
Reymersholms IK 1 - AIK FF 4 slutade 6-1 (3-0).

Laget hade laddat upp med träning, träning och åter träning. Samt lite paintball.
Bra uppladdning, skulle det visa sig, då ett laddat hemmalag satte tryck på gästerna och redan i den tredje minuten stod det 2-0 till hemmalaget efter ett par snabba omställningar.
Halvleken igenom höll Reymers i bollen och spelade ofta vårdat och klyftigt, samtidigt som ett samlat försvarsspel gjorde att det kändes tryggt bakåt.
I den 23:e spelminuten kom Malcolm runt på kanten och slog ett fint inlägg som Reymers beslutsamt tryckte in. 3-0 med mersmak i paus.
I den andra halvleken såg både hemmalaget lite tröttare ut. Reymers slog några stressade passningar satta under press och tappade lite av greppet. Det blev ändå 4-0 i 39:e minuten, men ett par minuter senare kontrade AIK och reducerade.
AIK radade upp en serie halvchanser men missade lyckligtvis målburen. Eller fick se Ludde rädda deras avslut.
Mot slutet tröttnade gästernas entusiasm och i stället var det Reymers som fick chanser. En fräck bollstöld fem minuter före slutsignalen innebar 5-1. Två minuter senare var det definitivt tack och godnatt när AIK inte orkade stå emot Reymers forecheckande forward.
En stabil hemmaseger som ger RIK toppkontakt (plats 3) inför avslutningen på vårsäsongen, då Boo (plats 6), Hammarby (plats 2) och Djurgården (plats 7) väntar.
Just det ja:
Elliot Rossi stänkte in samtliga sex mål och fick dessutom Fair Play-priset.
Snyggt jobbat.
/Anders
Fler bilder finns i bildgalleriet.
P13 2D, Enskede IK - Reymersholms IK, 0-2 (0-0)
2017-04-30 17:01

Säsongens tredje Sanktan-match slutade med en ny seger för Reymers.
Efter Valborgsmötet på Enskede IP är RIK fortsatt obesegrat - åtminstone på bortaplan.


Precis som i stormötet i Champions League, mellan Real Madrid och Bayern München, spelades förmiddagens match med en fotboll. Men där slutar de flesta likheterna.
Spelet stämde sällan hundra i den här Sanktanmatchen, inte för något av lagen.
De gröna började förvisso, precis som förra helgen, med bra aggressivitet och redan i första minuten hade Hannes tråcklat sig igenom till ett friläge som hemmalagets målvakt avvärjde.

Reymers stod rätt och stängde ytor i försvaret. Enskede började sina uppspel långt bak, vårdade boll, men kom inte igenom. Undantaget en hög rensning som gav ett friläge - vilket Bruno räddade snyggt.
Båda lagen var stillastående i sitt offensiva spel men i slutminuterna hade Julian ett farligt avslut efter fint kombinationsspel.

Andra halvlek inleddes med att Elliot sprang sig fri i första minuten, men målvakten räddade igen.
Efter tio minuter tog Elliot med sig bollen efter ett fint inkast, gjorde ett ryck och placerade bollen i mål. 0-1. Gött.
Målet öppnade matchen lite, det blev bättre rörelse och en handfull målchanser att punktera matchen. Men också lite fortsatt slarv i kortpassningsspelet och onödigt dribblande.

Det kändes dock säkert bakåt, och med drygt fem minuter kvar kom tvåan, när Elliot på nytt gick i djupled, touchade bollen över målvakten och la bollen i mål.

Klart chansövertag. Tre poäng. Mycket bra domarinsats. Säkert positionsspel i försvarspelet, över hela planen. Andra hållna nollan på bortaplan.
Enskede får vänta på sitt första mål under årets Sanktan-säsong medan Reymers tar ett kliv upp på den övre halvan i den jämna tabellen.
I morgon första maj demonstrerar RIK sin träningsflit, klockan 10-11.30 på Tanto.
/Anders
Fler bilder finns i bildgalleriet.
RIK P04:1-Hammarby IF FF 4, 2-4 (1-0)
2017-04-22 16:10
Långholmens BP. Mål Reymers: Elliot (1), självmål.
Hemmapremiär i Sanktan gav inga poäng att ta med sig hem, men en hel del annat positivt.
Reymers ägde söderderbyt i en halvlek, sen försvann både spelet och poängen.


Matchen på vårkyliga Långholmens BP - lagets nya hemmaplan - startade med ett friläge för Reymers, och ett massivt bollövertag. Under de första fem minuterna var det i närmaste 100% Reymers.
Efter knappt tio spelade såg det ut som om domaren blåst straff för hemmalaget, men i stället blev det en frispark en decimeter utanför straffområdet (skott över).
Utdelningen kom halvvägs in i halvleken då Elliot satte ett av Reymers många frilägen.
Hammarby fick sällan fram bollen till sina anfallare. Reymers stod rätt, stängde ytor, skar av passningsvägar och vann boll. Härligt att se, och ett försvarsspel som resulterade i en rad fina anfall med snygga kombinationer i passningsspelet.
De sista fem minuterna var övertaget massivt. Hemmalaget träffade insidan av stolpen och skapade oreda i gästernas straffområde. I den sista minuten fick Bajen äntligen en målchans, en frilägeskontring som Ludde i målet täckte bort säkert.
I den andra halvleken flyttade gästerna upp några av sina stora killar från försvaret. Till en början passade Bajen runt bollen på sin egen planhalva, och efterhand började de närma sig mål mot ett Reymers som tappade en del närkamper och inte hittade positioner.
1-1 kom efter ett fint kombinationsspel. Kändes orättvist. Bara minuten efter slog Alexander ett hårt inlägg som Bajenförsvaret oturligt stötte in i mål. Kändes rättvist.
Gästerna gav dock inte upp, utan fortsatte att spela aggressivt och brunkade fram bollen till halvchanser. 2-2 kom på fint volleyavslut. 2-3 på straff efter en tilltrasslad situation. 2-4 ett par minuter innan slutsignalen, efter nytt bolltapp mot ett tufft spelande Bajenmittfält.
Trots ett par reduceringschanser mot slutet slutade matchen 2-4.
En halvlek var, men inga poäng till Reymers. Snöpligt, med tanke på det fina spelet och de många chanserna när laget hade vinden i ryggen.
/Anders
Fler bilder finns i bildgalleriet.
Seger i premiärmatch i Sanktan (P13 2D) mot Tyresö för Reymers P04:1 (0-3)
2017-04-17 22:58
Förhandsrapporter om ymnigt snöfall i Tyresö till trots spelades premiärmatchen i strålande solsken på Tyresövallen. Vi var ganska många reymerssupportar på plats och vi fick se en härlig insats av killarna. Skönt att inleda säsongen med en vinst!

Det var ingen perfekt match, långt ifrån, det finns förstås mycket att slipa på så här tidigt på våren - men bitvis så fick killarna till ett riktigt bra passningsspel. Det lovar gott för framtiden. Med lite mer flyt och precision vid avslutningarna så hade det kunnat bli betydligt fler mål. Första fem minuterna så stod matchen och vägde men sen tog Reymers långsamt men säkert kommandot. Första målet efter ca 20 minuter av Elliot när han elegant klackade in bollen bakom Tyresömålisen. I andra halvlek fortsatte Reymers killar att dominera spelet och var först på bollen mest hela tiden. Tyresö kämpade på bra och hade ett par hyfsade avslut vid fasta situationer men fick mest rikta in sig på försvarsspel. Andra målet gjordes av Jacke och det tredje gjordes med ett iskallt kanonskott av Douglas. Tack domare och motståndare för en bra match! 
Fler bilder finns i bildgalleriet.