Välkommen till Reymers P04:1
Reymers P04:1 är ett gäng duktiga och fotbollsintresserade killar som tränar 4 gånger i veckan under ledning av Johan Odelberg och assisterande tränare Fredrik Gustavsson. Vi är ett träningsvilligt och ambitiöst lag som också har väldigt roligt tillsammans. Här får man ideala förutsättningar att utvecklas både som fotbollsspelare och lagkamrat mitt i stan. Vi tränar och spelar våra hemmamatcher på Södermalm (Zinkensdamm IP och Tantolundens BP). 

Säsongen 2018 spelar laget i division 2 i Sanktan. I mars åker vi på träningsläger till Åland och i sommar bär det av norrut till Storsjöcupen i Östersund. Vi gör också regelbundet roliga lagbyggande aktiviteter vid sidan om själva fotbollen.

Vill du provträna för Reymers P04:1? Vi är intresserade av nya spelare till laget! Kontakta lagledare Gustaf Fyrkemo (e-post: gustaf.fyrkemo@live.se; mobil: 0720 145190) eller skicka in en intresseanmälan

Vill ni spela träningsmatch mot Reymers P04:1?
Kontakta lagledare Gustaf Fyrkemo (se kontaktuppg ovan)  

Vill du stödja laget ekonomiskt! Ett bra och enkelt sätt är att gå in på vår webshop och köp något fint, praktiskt eller kul till dig själv eller andra. Många bäckar små... Länk: http://www.teamson.se/reymersp041

På vår hemsida kan ni följa vad som händer, se schema över kommande aktiviteter, kolla in foton från matcher och träning, osv. Ta som vana att kolla in vad som händer här!
Obesegrade på Tanto
2018-05-20 16:22
20/5, P14 2D, RIK-Västerhaninge IF, 1-0 (0-0), målgörare: Ludvig W

P04-1 är fortfarande obesegrade på hemmaplan i Sanktan efter att ha vunnit mot Västerhaninge IF med 1-0. Fler bilder från matchen finns i bildgalleriet.
Seger på Kristi himmelsfärdsdagen
2018-05-11 22:25
Jakob gratuleras efter 1-0
På torsdag förmiddag välkomnade vi Tullinge TP FK till Tanto. RIK P04-1 tog hem segern med 2-1 (1-0). RIK:s målgörare:  Jakob och Emil.
Fler bilder från matchen samt tidigare matcher i Sanktan finns i bildgalleriet.
Hemmaseger i Sanktanpremiär 2018
2018-04-08 20:00
RIK-HIF, 3-2 (1-0)
Solen värmde publiken medan Reymersholms P04-1 vann mot Hammarby IF FF 3 vit, i Sanktanpremiären på Zinkensdamms IP .
Se filmsnutten med Reymers mål nedan.
Hammarby IF FF 4 - Reymersholms IK 1, 4-3 (2-0)
2017-10-07 16:24

Som den dynamiska ledarduon brukar trumma in:

Det behöver inte nödvändigtvis vara poängen som är poängen.

Reymers föll mot serieledande Bajen, men gjorde en av säsongens bästa matcher i Sanktan.


Regn. Höst. Blött. Hårt.

Snabbt konstgräs.

Hammarby, som även spelar i extra svår, satte upp ett kvickt passningsspel från start. Reymers stod rätt, men ägde inte särskilt mycket boll.

Efter fem minuter gick bollen som ett flipperspel i Reymers straffområde fram till en motståndare som distinkt satte 1-0.

Reymers kom in i det höga bolltempot efterhand och skapade också en riktigt hyfsat handfull fina halvchanser. Ett par minuter innan halvleksvilan hittade en snygg genomskärare rätt och det stod, inte orättvist men lite snöpligt, plötsligt 2-0.  


I den andra halvleken resulterade Reymers berömvärda energi och fokus i en straff. Isak tog straffen, och slog in sin egen retur.

Fem minuter in i halvleken gick Isak på djupet, och satte bollen snyggt när Reymers tråcklade in kvitteringen.

Ungefär halvvägs in i halvleken gjorde Bruno en superräddning och på efterföljande omställning satte Jacke kliniskt 2-3 efter ett precist inlägg från Julian.


Det saknades inte tillfällen att göra ett mål till, men fysiskt starka Bajen kontrade in kvitteringen tre minuter före slutet. Bara minuten efter gjorde de 4-3, och ska man säga något negativt om det sena tappet är det väl att målen kom efter aningen valpigt försvarsspel (över hela planen). En del småblessyrer på Reymers spelare skvallrar också om att lagen som spelar i extra svår också spelar snäppet tuffare, ibland fulare. Men det är läropengar inför framtiden, det också.


Surt med förlust tyckte förstås spelarna. Men laget fick välförtjänta applåder efter en bra match mot en bra motståndare, och även beröm från Hammarbys tränare.


Nu återstår endast en match av Sanktansäsongen 2017, hemma mot Tyresö på lördag.


/Anders


Fler bilder finns i bildgalleriet

Reymersholms IK 1-Enskede IK Blå 2, 1-2 (0-0)
2017-10-01 12:09

Hemmamatchen på bortaplan under söndagsmorgonen startade med fint väder och spel, sedan gick både solen och spelet i moln.


Efter ett gott resultat borta mot Lidingö förra helgen fanns rimliga förhoppningar om att det skulle bli en bra match på Gubbängens BP, men det lossnade aldrig riktigt.

Den första halvleken var jämn chansmässigt, med visst övertag för Reymers som hade kunnat peta in någon boll med lite flyt. Å andra sidan gjorde Ludde i målet några fina utrusningar när det osade katt i djupled.

Annars var det breddspelet som såg bäst ut. Reymers flyttade boll från ena sidan till den andra och skapade sig tid och utrymme.


I den andra halvleken, efter knappt tio minuters spel, gav bra forwardspress ett läge som Alex kunde placera i mål. 1-0 kom rättvist, men Enskede gav inte upp.

Reymers tappade matchen, fann inte spelet.

1-1 kom med sju minuter kvar, efter en frispark. 1-2 kom ett par minuter senare. En kvittering hängde i luften några gånger, men aldrig i nätmaskorna.

På pluskontot kan man konstatera att killarna kan bättre.


Nästa helg är det bortamatch, “hemma” på Eriksdals BP, mot nu obesegrade Hammarby IF FF 4. Låter som en inspirerande uppgift.


/Anders


Fler bilder finns i bildgalleriet