VÄLKOMMEN TILL REYMERS DAMER
Tränare: Rickhard "Rille" Bryttmar, mobil 070-9699794
Ass. tränare: Lars Stenkvist, lagledare, mobil: 073-2000205
Vill du spela med oss – kontakta tränare!
Följ oss på Facebook >>>
Stockholm trevligaste lag välkomnar
2017-09-05 15:35

Anna Westerberg  en 28 årig högerfotad spelare med bra blick och ett bra tillslag som känns som en tvåvägsspelare och som kommer från Arvika.

Hon har redan hunnit med två matcher i Reymers tröjan som mittback en position hon inte är van vid men som hon skött mycket bra och det känns redan som Anna varit i laget en längre tid trotts att Anna inte varit i laget 1 månad en och hon har smält in i laget otroligt bra.

Välkommen till Reymer familjen Anna.


Några snabba frågor:

Hur känns det i ditt nya lag?

Mitt nya lag känns fantastiskt! Redan från första träningen kände jag mig som en i gänget på grund av den härliga stämning som finns bland tjejerna:)


Vad är det roligaste med fotboll?

Det roligaste med fotboll är när spelidén funkar - man sätter spelet, målen och får vinna tillsammans! 


Vilka positioner trivs du på bäst?

Jag trivs bäst som ytterback eller yttermittfältare då jag anser mig själv som en löpvillig spelare⚽️


Bästa fotbolls minne?

Mitt bästa fotbollsminne är när jag var 12 år och jag med mitt dåvarande lag Gunnarskogs IK vann B-finalen på straffar i Arvika Cup. Vi låg sist i vår serie den säsongen och var helt oförberedda på att vinna något. Vilken lycka!


En riktigt nice sommarkväll vad skulle du ställa på bordet?

En riktigt fin sommarkväll har jag gärna en grillad köttbit med färskpotatissallad, halloumi och ett glas rosé framför mig ☀️

Kayla Case nickskarvar elegant in 1-2 mot Lindhagen FF
2017-05-14 21:38
Kayla Case nickskarvar elegant in 1-2 på ett mycket fint inlägg av Yanet Terfassa mot Lindhagen FF. Matchen slutade tyvärr med förlust 1-3 i en match där Reymers hade mer av spelet och förtjänade minst en poäng sett till spelet.
Ny spelare
2017-04-29 06:21

Hej och välkommen till Reymersholms Familjen Rebecka

Du är den senaste spelaren in i Reymers damer och du har varit med på ett antal träningar du har även hunnit med en träningsmatch som höger back, och som vi sett är du även uttagen till matchen på måndag mot Enebyberg

NÄSTA SPELARE IN
2017-03-25 13:43
Sara Sandström 95a kommer närmast från Spånga IS FK  som också är hennes moderklubb. Där har Sara varit innermitt, Sara är en högerfotad spelare med bra tillslag och bra spelförståelse.

Det som drar Sara till fotbollen är spelet, kampen och lagkamraterna, och hennes bästa minne är seriesegern i sanktan 2012 med Spångas F95.

2 lag som ligger Sara varmt om hjärtat är AIK och Real Madrid. Välkommen till familjen Sara.
Ny spelare
2017-03-24 06:08
Time att hälsa spelare 6 välkommen till Reymers familjen. Andrea är född 1992 och är en mycket trevlig tjej som närmast kommer från Spångas damer, men som haft ett litet uppehåll. Andrea startade sin fotbolls karriär i BP där även hennes två jämnåriga bröder som spelat/spelar hon har även en bror som är 10 år yngre.
Andrea är en högerfotad spelare som helst spelar som forward och hon ser sin teknik och sin snabbhet som sin styrka.

Det roligaste med fotboll är att vinna och göra mål och Andrea har lyckats med att göra hela 9 mål i en och samma match, och givet är det ett av hennes största fotbollsminnen Andreas favorit lag är AC Milan, men vi får se om det är det fortfarande efter ett år i Reymers damlag.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Reymers, 17/08 12:21 
Reymers, 20/06 18:00 
Reymers, 12/05 08:33