VÄLKOMMEN TILL REYMERS DAMER
Tränare: Rickhard "Rille" Bryttmar, mobil 070-9699794
Ass. tränare: Lars Stenkvist, lagledare, mobil: 073-2000205
Vill du spela med oss – kontakta tränare!
Följ oss på Facebook >>>
Kayla Case nickskarvar elegant in 1-2 mot Lindhagen FF
2017-05-14 21:38
Kayla Case nickskarvar elegant in 1-2 på ett mycket fint inlägg av Yanet Terfassa mot Lindhagen FF. Matchen slutade tyvärr med förlust 1-3 i en match där Reymers hade mer av spelet och förtjänade minst en poäng sett till spelet.
Ny spelare
2017-04-29 06:21

Hej och välkommen till Reymersholms Familjen Rebecka

Du är den senaste spelaren in i Reymers damer och du har varit med på ett antal träningar du har även hunnit med en träningsmatch som höger back, och som vi sett är du även uttagen till matchen på måndag mot Enebyberg

NÄSTA SPELARE IN
2017-03-25 13:43
Sara Sandström 95a kommer närmast från Spånga IS FK  som också är hennes moderklubb. Där har Sara varit innermitt, Sara är en högerfotad spelare med bra tillslag och bra spelförståelse.

Det som drar Sara till fotbollen är spelet, kampen och lagkamraterna, och hennes bästa minne är seriesegern i sanktan 2012 med Spångas F95.

2 lag som ligger Sara varmt om hjärtat är AIK och Real Madrid. Välkommen till familjen Sara.
Ny spelare
2017-03-24 06:08
Time att hälsa spelare 6 välkommen till Reymers familjen. Andrea är född 1992 och är en mycket trevlig tjej som närmast kommer från Spångas damer, men som haft ett litet uppehåll. Andrea startade sin fotbolls karriär i BP där även hennes två jämnåriga bröder som spelat/spelar hon har även en bror som är 10 år yngre.
Andrea är en högerfotad spelare som helst spelar som forward och hon ser sin teknik och sin snabbhet som sin styrka.

Det roligaste med fotboll är att vinna och göra mål och Andrea har lyckats med att göra hela 9 mål i en och samma match, och givet är det ett av hennes största fotbollsminnen Andreas favorit lag är AC Milan, men vi får se om det är det fortfarande efter ett år i Reymers damlag.

Årets första match
2017-03-06 07:47
För motståndet stod ett ungt Spånga i 
1/16 final på Tantolundens BP.
Reymers fick börja med en straff som Elin tryckte in med en säker bredsida i mål, och Reymers fick den start man önskat.
Reymers börjar bäst av lagen och är det starkare laget, man rullar på bollen riktigt bra och utdelning kom efter ca 15 minuter igenom Kayla.
Med en träningsmatch med 9 spelare i benen och ett halvt nytt lag på planen såg det riktigt bra ut.
Samtidigt som som Spånga satsar hårt på årets lag och har några riktigt snabba spelare i offensiven som hotar hela tiden och som gör det jobbigt för Reymers defensiv.
Reymers skapar ett antal chanser men lyckas inte punktera matchen med några riktigt bra lägen och med ca 15 minuter kvar av 1a halvlek så reducerar i stället Spånga och matchen jämnas ut efter det och möjligheter skapas åt bege hållen.
I 2a blir det omvända roller och Reymer får det jobbigt och blir allt mer stressade och tappar en del enkla bollar och bjuder på så vis in Spånga helt i matchen.
Redan 15 minuter in i 2a reducerar Spånga till 2-2.
Chanser fins hela matchen åt båda hållen och 2-2 får ses som ett rättvist resultat vi d full tid men 2a halvlek var Spångas.
Matchen avgörs på straffar och Spånga vinner straffläggningen med 5-4.
Spånga var klara favoriter enligt de jag talat med och de klarade trycket, men det satt långt inne.
Reymers gör en mycket bra match trotts att man inte är riktigt samspelta och jag tycker det ser mycket lovande ut inför årets säsong, truppen visar en härlig inställning och stämningen i Reymers damer är otroligt bra.
Reymersholms IK - Spånga IS FK 6-7

Laget
1. Maria Knutsson (MV)
3. Eva Sandström  
4. Sofia Lindevall 
7. Yanet Birhanu Terfassa 
8. Corinne Elizabeth Pearce 
9. Jonna Arkevret Söderlund 
10. Anna Margareta Sterley  
12. Fatima Tebibel 
13. Agnes Sköldberg 
14. Lovisa Carlsbecker 
15. Annelie Andersson 
16. Kayla Maria Case  
17. Amanda Speks  
18. Elin Öhling (K)