SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Boo FF C
2 - 2
Reymersholms FF B
Boo FF C2 - 2Reymersholms FF B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 18 april, 19:00
Plats:Nacka IP 1 (hall)
Tävling:
Matchnummer: 150340006
Samling:18:00
SSH8: BOO FF C - RFF B 2-2
2022-04-28 10:29

 

Reymers FF:s allra allra första match gick av stapeln 18/4 i Nacka IP:s hall. Vi mötte ett bra, samspelat ungdomslag bestående av spelare från Boo:s P03.

 

Vi gick ut med hög press och med målet att inte ge motståndarna tid att bygga upp sitt spel. Det tog ett tag för laget att hitta balansen och de tekniska vassa motståndarna gjorde 1-0 i tionde minuten. Efter det jobbade RFF sig in i matchen, tog över taktpinnen och bara lite oskärpa hindrade oss från att gå ikapp och förbi i första halvlek. Även i andra halvlek var vi de som kontrollerade spelet och utdelningen kom i minut 66 på en frispark som Wilmer snyggt lade direkt i mål. 14 minuter senare kom tvåan på hörna, bollen seglade över och förbi den stora klungan och landade på Wilmer som helt ostörd kunde peta in den vid bortre stolpen. Sett till hela matchen var det RFF som förtjänade segern men i 90:e minuten utnyttjade motståndarna ett missförstånd i försvaret och utjämnade till 2-2, vilket blev slutresultatet. Summa summarum en i stort bra genomförd match som med lite tur kunde resulterat i seger. 

 

<< Tillbaka