SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Reymersholms IK
Fotboll

Norsborg
vs
Reymersholms IK
NorsborgvsReymersholms IK

  INFORMATION

Matchstart:sön 03 februari, 09:00
Plats:ÖVRIG PLATS STOCKHOLM
Samling:07:30, Gulan
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Nu är det dags för NFF-Cupen. Det är fyra grupper, där man måste sluta etta eller tvåa i gruppen för att gå vidare till kvartsfinal. Flera starka lag kommer att finnas på plats.
Ett av dom är vi.

Ni som är kallade denna gång är några av de tjejer som har hög träningsnärvaro, "vill mest" och ligger långt fram i utvecklingen. Det betyder också att ni har ett ansvar att komma så väl förberedda som möjligt till cupen. Det kan innebära att man inte går och lägger sig för sent på lördag kväll, äter för mycket onyttigt, har koll på naglar, skavsår osv.

Vi har kallat nio spelare för att vi planerar för en målvakt och två "fyror" med en förbestämd "byteskompis". Vi räknar med att alla som kommer kan gå på "max". Känner man sig krasslig eller har någon skada som hindrar en, uppskattar vi om man så fort som möjligt meddelar detta så att vi kan ta in en ersättare.

"Målvaktsfrågan" får ej bli en "issue" under speldagen. Alla som är kallade måste vara förberedda på att det kan bli en match i mål. Vi ser dock gärna att ni som gillar den positionen, kliver fram.
Glöm inte inomhusskor, vattenflaska och benskydd och matchkläder. Svarstopp torsdag 20.00.

Matchställ: Elins pappa, Lasse.

http://www.norsborgsff.se/NFF-Cupen/spelschemaresultat/F06/

Forza Reymers!

<< Tillbaka