SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Reymersholms IK
Fotboll

Honung
 
Tid:fre 30 september, -
Plats:ÖVRIG PLATS STOCKHOLM
Aktivitetsinfo:Hej allihop,
min mor och bror har några bisamhällen ute i Vallentuna och i år har det blivit en del honung.
Jag tänkte att tjejerna kanske kunde sälja och få in lite pengar. Det är helt frivilligt. Svara ja eller nej i kallelsen, samt i så fall hur många burkar ni önskar. Kallelsen är öppen till den 30e för att ni ska kunna ändra antal burkar löpande. Vill ni hämta direkt går det att lösa.

Vanligvis kostar en burk 700 g honung 110 kr vilket är ett relativt lågt pris då kvaliteten är högsta möjliga, den är fantastiskt god och dessutom perfekt i förkylningstider eller som present.. Priset ligger ofta på 130-170 kr på marknader.
Vi blir sponsrade med 20 kr/ burk och säljer för 130 kr= 40 kr förtjänst. Säljer man 10 burkar har man tjänat ihop sin anmälningsavgift för ungefär 2 lokala cuper.
Om man inte vill ligga ute med pengar kan man ta beställningar först. Man hämtar hos mig och betalar 130 kr /burk. Skriv en kommentar hur många ni vill ha. Inledningsvis har vi 100 burkar men kan säkert få fler. Återkommer med datum då man kan hämta.

OBS.
Jag får mail varje vecka om olika cuper i Örebro, Riga, Mariehamn, Barcelona, Göteborg mfl vilket låter superkul. MEN för att kunna åka behöver vi cash. Ganska mycket. Örebro som vi kikat på i Juni går loss på ca 30 000 kr inkl övernattningar mm. Vi behöver er aktiva hjälp.
1. Julen närmar sig. Vad kan vi hitta på? Allt som dessutom bygger sammanhållning i laget är bra. Finns många marknader tex där vi skulle kunna baka och sälja.

2. Spons. Med lite kontakter och några fokuserade arbetstimmar kan man få in bra pengar. Är du superhjälten som drar in the big bucks och skapar minnen för livet för Reymers F12? Min kompis fick tex in 30 000 kr till sitt lag från en enda sponsor, en av storbankerna, mot endast bilder till deras hemsida. Är ni en eller två st som kan ta på er detta och sätta igång och jaga direkt? Fundera även på vad vi kan erbjuda i gengäld. Tänk kreativt och och vilka kontakter ni sitter på.

Bolla med oss ledare om ni undrar något.


Vi har mer vi behöver ta upp med er föräldrar men det återkommer vi till snart.

Ha det fint
//John

<< Tillbaka