SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Reymersholms FF B
2 - 2
Hässelby SK FF
Reymersholms FF B2 - 2Hässelby SK FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 01 maj, 18:00
Plats:Tantolundens BP 1
Tävling:
Matchnummer: 150340009
Samling:17:00
Aktivitetsinfo: Jag har gjort en tavla  kallat inte  splklara saknar folk
Trupp:Aboth Owomugasho
Adam Fransson
Adam Kifarkis
Amos Svensson Gardell
Astor Ekman
Bright Yeboah
Edgar Ekman
Felix Friman
Felix Wickholm
Karl Johan Alfredsson
Kenneth chukwuemeka Enwwenode
Lucas Pettersson
Lupus Johansson Isetun
Ville Lagerwall
Wilmer Niva Printz
SSH 8: RFF B - Hässelby SK FF 2-2
2022-05-02 01:28

Tanto bjöd på vårväder när RFF B mötte ett på papperet mer välmeriterad gäng bestående av mestadels A-lagsspelare. Instruktionerna till våra spelare var enkla: hög press och vila med boll, hitta ett lugn i spelet.

 

 

 

 

Av bortalagets förväntade offensiv syntes dock inte mycket och vår nykomponerade backlinje kunde enkelt läsa och avstyra anfallen. När RFF gick framåt etablerade vi ett stabilt tryck och höll bollen bra inom laget. Motståndarnas backlinje var osäker och vek ofta ner sig när den utmanades och vi fick ett flertal vassa chanser. 1-0 kom efter ett fint inlägg längs marken av Edgar som Felix kunde stöta in otagbart bakom målvakten. Strax före pausvilan stod Aboth för en fin soloprestation när han bröt in i straffområdet från kanten och tvingade fram en fällning. Den resulterade straffen sattes av Wilmer i vänstra hörnet. Målvakten gick åt rätt håll men lyckades inte hålla bollen.

 

 

 

 

Fram till halva andra halvlek höll vi vår matchplan väl men Hässelby jobbade sig gradvis in i matchen och kunde dra nytta av en full avbytarbänk. Vi var fortfarande vassare framåt än motståndarna men när orken tröt ökade glappet mellan våra lagdelar och deras kontringar blev gradvis farligare. 2-1 kom efter en frispark som nickades in av en helt omarkerad spelare mitt framför vår målvakt. Ett onödigt enkelt mål vilket gav motståndarna ny energi och fick dem att trycka på än mer. Utjämningen till slutresultatet 2-2 var på sätt och vis logisk och påminde oss om att det är viktigt att bibehålla både den fysiska och mentala skärpan hela matchen igenom.

 

 

 

 

Matchen såg ett flertal bra prestationer av spelare på ibland inte helt invanda positioner och när vi betänker att RFF fortfarande är ett lag i vardande kan vi inte vara missnöjda med dagen, även om det initialt kändes mer som två förlorade poäng än en vunnen. Vi tar med oss den fina starten på matchen och att RFF B fortfarande är obesegrade i SSH 8!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Tillbaka