SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Reymersholms FF A söker spelare
2023-10-30 20:56

Hej!

 

RIK:s systerförenings representationsherrlag RFF A startades 2022 med en uttalad intention att utgöra ett naturligt och lagom stort steg för de spelare som ville gå från ungdoms- till seniorfotbollen men stanna kvar i den klubb där allting började. Det är ett större steg än man kanske tror och laget har redan innan namnbytet till RFF slussat ett stort antal spelare vidare till A-lagsspel i både moderklubb och andra klubbar i seriesystemen i och utanför Stockholm.

 

Nu har laget, med en medelålder på dryga 20 år, för första gången som ett nystartat lag avancerat i Stockholms seriesystem och vi kommer 2024 spela i division 6. Det har varit en fantastisk resa och vi har fått se hur ett härligt gäng skapats som vuxit avsevärt som både människor och fotbollsspelare.

 

Vårt första år led vi av att ha en för liten trupp som inte var robust nog att hantera frånvaro av spelare mot slutet på säsongen. I år har den inte initialt varit så mycket större men vi har haft tur som trots skador, jobbflyttar och skolstarter lyckats behålla en kritisk massa och även fått tillskott av spelare för att hålla som lag hela säsongen igenom.

 

Till 2024 vill vi gärna få in nya hungriga spelare som vill ta klivet upp till seniornivån. “Så många som möjligt - så länge som möjligt” är klubbens stolta devis och vi hoppas ju på att det finns ett stort antal spelare som vill kämpa vidare med oss i Reymers så länge som möjligt de också! 

 

Ni ser förhoppningsvis våra träningstider under fliken “Kalender”, välkomna att dyka upp och känna på vår fina kamratskap då!

Ni kan också nå tränaren Micke på email mickaelekloef@yahoo.se eller assisterande Jörgen på twangjorgen@gmail.com

 

Väl mött!

 

//träners


Nyhetsarkiv
Följ RFF i SvFF:s app!2023-06-19 23:52
RFF A under 20232023-04-15 23:31