SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Reymersholms FF - ett nystartat fotbollslag
2022-04-16 01:51

 

RFF är ett initiativ inom Reymersholms IK för att erbjuda möjlighet för framför allt Reymers-skolade ungdomar men även andra intresserade att fortsätta spela och utvecklas i klubbens regi på seniornivå.

 

 

 

RFF gör 2022 sitt första år som egen fotbollsförening och börjar därför som alla nystartade lag i lägsta divisionen. Föreningen har som ambition att göra ett tydligt avtryck i seriesystemet men samtidigt fortsätta vara utbildande och vara ett naturligt steg för Reymersungdomar sugna på seniorspel och de som på sikt vill söka sig till RIK herrar, i år spelande i div 3.

 

 

 

Som egen förening planerar vi att med A-laget under tränare Mickael Eklöf och assisterande Jörgen Wickholm genomföra en full säsong i div7, innebärande 24 matcher samt även med B-laget spela stockholmsserien, SSH8, 10 matcher.

 

 

 

Idag består laget av 25 hungriga spelare födda mellan 2000 och 2005, merparten av dessa tidigare aktiva i ungdomslag i RIK:s regi. Det är ett härligt, stöttande gäng med seriös och positiv attityd och vi tränare ser stora framsteg från träning till träning.

 

 

 

Det finns fortfarande plats för fler spelare och vi välkomnar såväl hemvändare som intresserade från andra lag att ta kontakt för eventuell provträning. Besök gärna en av våra träningar eller matcher framöver om ni är nyfikna! Kalender hittar ni här på vår sida.

 

 

 

Väl mött och FORZA REYMERS!