SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

RFF vill ha ännu fler spelare!
2022-05-23 00:33

Med halva vårsäsongen avklarad leder vi vår serie. Vi är stolta över att vara obesegrade. Vi har byggt upp en kärntrupp av hungriga och sköna spelare, vi följer vår plan och har målet klart i siktet: avancemang till sexan!

 

Men.

Vi behöver bli fler.

- Vi behöver en tydlig reserv när våra startspelare behöver vila eller är justerade,

- Vi behöver ha en trupp stor nog att hantera när jobb- och pluggscheman (och flickvänners behov) inte stämmer med fotbollen,

- Vi behöver en full bänk på matcherna,

- Vi behöver vara en stor, stabil träningsgrupp,

- Vi behöver en tydligare konkurrens i gruppen,

Kort sagt, vi behöver DIG!

 

Är du sugen på att vara med och ta upp vårt nybildade RFF genom seriesystemet och tror att du är fysiskt och tekniskt redo - tveka inte att höra av dig eller komma förbi på en av våra träningar för ett träningspass eller ett snack med oss tränare. Vi ser gärna såväl hemvändare som seniorspelssugna juniorer i truppen.

 

RFF är något så ovanligt som en utbildande seniorförening, vi kan garantera dig fortsatt utveckling och ökad kunskap om spelet fotboll samtidigt som du bygger en bra fysik. Och handen på hjärtat: nog är fotboll ett bra mycket roligare sätt att fysa på än en trappmaskin på ett gym?

 

Hoppas vi ses!

//Träners