SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

RFF A och RIK A tillsammans står för stark avslutning i futsal div2
2023-02-12 01:44

Med sex matcher kvar på säsongen stod RIK futsal plötsligt utan tränare och ett flertal av de spelare som varit med tidigare matcher. Micke tog sig an att med kort varsel och utan möjlighet till samträning få ihop ett lag som kunde slutföra serien och därigenom undvika uteslutning. Med sig tog han spelare från RFF A som tillsammans med en kvarvarande RIK A-kärna fick den delikata uppgiften att ro kontraktet i hamn. I första matchen fick laget också support från RIK U19.

 

Det krävdes två matchers inspelning innan formen och kemin var rätt men sedan började lagets disciplinerade spel ge resultat och de sista fyra omgångarna gav 10 poäng, 18-7 i målskillnad och en säker sjätteplats bland de medverkande 13 lagen.

 

Sista matchen spelades mot andraplacerade Sickla IF, inför säsongen nedflyttat från div 1 och med siktet inställt på snabbt återtåg. Ett mycket fokuserat RIK överraskade motståndaren med stenhårt försvarsspel och vindsnabba kontringar och lyckades tillfoga laget dess blott andra förlust och därigenom göra slutstriden om uppflyttning mycket oviss. En stor eloge till alla spelarna för deras insats!

 

Från RFF medverkade:

Aboth

Adam F

Adam K

Felix F

Felix W

Melker

 

Vi hoppas förstås på att kunna fördjupa samarbetet med RIK A framöver, tillsammans är vi starka(re)!

BRA JOBBAT GRABBAR!

 

 


Nyhetsarkiv