Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Reymers U17 presentation
2018-11-05 22:24
Vi är ett P02-lag som flyttar över till Reymers från Hammarby och bildar ett nytt RIK U17. I Hammarby tillhörde vi klubbens breddverksamhet, men eftersom den nu kändes för trång för vårt lag som vi försöker ge så bra utvecklingsmöjligheter som möjligt, var det dags att bege sig på nya äventyr. Vi kontaktade Miko Erikson och de andra på kansliet, och nu till vintersäsongen går vi över till Reymers – vilket känns väldigt roligt och spännande! 

Vår huvudtränare heter Alexander Lindman Fuentes. Alexander har själv bakgrund som fotbollsspelare och har tränat vårt lag i ungefär ett och ett halvt år. Vårt mål är att bedriva en kreativ, tuff, hård och rolig verksamhet, för att utmana våra spelare och ge dem förutsättning att utvecklas. Under vintern siktar vi på att träna tre gånger per vecka och kommer att spela en futsalserie, samt träningsmatcher. 

I dagsläget är vi 19 spelare i truppen. Vi siktar på att ta in ytterligare några och kommer att anordna provspel. Eftersom vi kommer att vara Reymers U17-lag är vi restriktiva med intagningen av nya spelare. Vi erbjuder alltid 3-4 provträningar, därefter lämnar vi besked.

Övriga ledare i laget är:
Jan Wedin (biträdande tränare)
Håkan Trygger (lagledare)
Mårten Simunde (målvaktstränare)