Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till P01
Reymers P 01:1. Efter 0-3 seger mot Hägersten SK 24/9 2017

Reymers P01 står inför förändringar. Säsongen 2018 kommer Reymers ha en Utvecklingstrupp där stommen kommer att bestå av 01-or. De ska spela i div 1 i Sanktan (U17). Uttagning och formering av truppen sker nu under hösten och vintern. Det är i nuläget oklart kring hur det blir med resten av P01-truppen nästa säsong, men vi är intresserade av nya spelare. Under vintern och försäsongen tränar vi tillsammans med P00.


Vår målsättning är att alla killar ska utveckla sina förmågor som uthållighet, passion, motivation, stresstålighet och mycket mycket mer som idrotten kan ge, en fotbollsspelare och en riktig god lagkamrat.


Här kan ni följa vad som händer, se schema över kommande aktiviteter, kolla in foton från matcher och träning, osv. Ta som vana att kolla in vad som händer här!

Är du intresserad av att provspela för Reymers P01?              
Hör av dig till lagledare Ulf Lindbärg (ulf.lindbarg@gmail.com)
Om du i första hand är intresserad av att provträna för Utvecklingslaget så kontakta Erik Korpås (erikkorpaas@hotmail.com)

Vill ni spela träningsmatch mot P01?
Kontakta  Ulf Lindbärg (ulf.lindbarg@gmail.com)
Målknapp men rättvis seger i säsongsavslutet
2017-10-15 21:43
Reymer P 01:1 efter sista tävlingssegern för säsongen.
Det blev hemmavinst med 2-1 mot Norrtull i årets sista tävlingsmatch på ett Zinken som badade i höstlig sol och med något av en rekordpublik som njöt på läktaren. Reymers tar ledningen genom nickmål av Jesper i tjugonde minut. Men det är först i slutet av matchen som laget kan säkra segern med ytterligare ett nickmål av Georg. En typ av match alla lag hatar att förlora, summerar tränaren Erik matchen. Reymers hade inte bara turen på sin sida. Reymers var också det bättre laget i alla avseenden. Ett värdigt avslut på en lång säsong. Grattis Reymers P 01:1! /Jörgen L
Förlust i piskande regn och blåst i Grimsta!
2017-10-08 20:02
Lukas Edander Arvefjord och P 01:1 på Grimsta IP i sista bortamatchen för säsongen.
Publiken höll sig varm och skanderade klassiska hejaramsor: "Heja Reymers friskt humör, det är ni som susen gör!" Det hjälpte inte.

Första kvarten ser det ut som om Reymers tänkte bjuda fotbollsfabriken BP på en tuff match. Och i omgångar är det också så. Reymers håller ett högt tempo och laget är följsamt i sina delar. Som vi ibland sett under säsongen håller inte Reymers riktigt en hel match, inte för att slå ett lag som ställer upp med flera div 1-spelare. Reymers forwards står och springer ibland onödigt ensamma med ett stort glapp ner till resten av laget. På samma sätt får försvaret ibland svåra uppgifter i eget straffområde med ofta fem anfallande motståndare. I paus står det 2-0. Reymers har två stolpskott och ett baklängesmål som nog byggde på stress i straffområdet. Inte så dåliga förutsättningar m.a.o.  I början av andra gör BP 3-0 med favören av en tydlig offside. Det ska gå drygt halva halvleken innan Reymers kommer in i matchen igen. Nu stör Reymers motståndarna genom att ta sig fram på kanter, fylla på med folk, lägga bollar långt in på sina forwards och mittfältare i BP.s straffområde, skapa hörnor och även målchanser. Den främsta i ribban. Men klockan tickar obarmhärtigt till BP:s fördel. Reymers åker hem med 4-0 i bagaget i årets sista bortafajt. Siffrorna svider i dag mer än förlusten. /Jörgen L


Bra uppryckning i andra halvlek mot Ursvik IK men ändå förlust 2-3
2017-10-01 12:24
Reymers gjorde en svag första halvlek mot ett taggat Ursvik IK och låg under med 0-3 efter första halvlek hemma på Zinken. Men Reymers höjde sig betydligt i andra och tog över spelet. Passningsspelet blev betydligt bättre och man skapade många målchanser, både genom bra spel och på fasta situationer, men man nådde inte närmare än 2-3.

På klippet ser man de tre bra chanser Reymers hade i de sista minutrarna av matchen. Sista chansen hade målvakten Wille på en skruvstudsande boll i straffområdet efter en hörna av Gabriel. Det var matchens sista spark och publiken unnade verkligen Wille att få göra mål där!

Hela laget ska ha beröm för hur de lyfte sig i andra halvlek, både i attityd och i passningspelet. Kameramannen väljer att lyfta fram mittbacken och lagkapten Ludvig som gjorde en bra match både defensivt och offensivt!
Paul prickskjuter 2-3 mot Ursvik IK
2017-10-01 12:23
Paul prickskjuter 2-3 till Reymers mot Ursvik IK efter fint upplägg av Ludvig.
Spelade matcher
Sön 5/11 10:30
0 - 3  
Sön 22/10 13:00
0 - 4  
Sön 15/10 14:30
2 - 1  
Sön 8/10 14:30
4 - 0  
Sön 1/10 09:00
2 - 3  
Sön 24/9 18:30
0 - 3  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Reymers, 12/09 09:15 
Reymers, 17/08 09:52 
Reymers, 19/06 14:38