SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

RFF A under 2023

Reymersholms FotbollsFörening och dess A-lag är ett initiativ inom RIK för att erbjuda möjlighet för framför allt Reymers-skolade ungdomar och seniorer men även andra intresserade att fortsätta spela och utvecklas i klubbens regi på seniornivå.

 

 

 

Laget under tränare Mickael Eklöf har som ambition att göra ett tydligt avtryck i seriesystemet men samtidigt fortsätta vara utbildande. Första aktiva året mötte laget tufft motstånd i 7D, en västerortsserie och kämpade sig skadeskjutet och brandskattat till en sjätteplats efter att ha belagt andraplatsen efter vårsäsongen. I år är ambitionen i vår nya serie 7E - som det alltid bör vara - avancemang och de unga seniorerna har förstärkts av både hemvändare och erfarna spelare från högre divisioner.

 

 

 

RFF A vill spela en snabb fotboll men samtidigt vara ett bollägande lag med lugn i sin bollbehandling. Mycket vikt läggs på träning av beslutsfattande, korrekt värdering av spelsituationer och "det rätta valet". Snittåldern i laget ligger på dryga 20 år.

 

 

 

Det finns fortfarande plats för fler spelare och vi välkomnar alla intresserade att ta kontakt för eventuell provträning. Besök gärna en av våra träningar eller matcher framöver om ni är nyfikna! Kalender hittar ni här på vår sida.

 

 

 

Välkomna att följa oss under 2023. Då merparten av lagen vi möter i år har söder som hemvist kommer det bli många kamper, både hemma- och bortamatcher, på eller inom bekvämt avstånd från vårt kära Tanto.

 

 

 

Väl mött!

 

/Tränare Micke och ass Jörgen

 

 

Reymersholms FF A söker spelare
2023-10-30 20:56

Hej!

 

RIK:s systerförenings representationsherrlag RFF A startades 2022 med en uttalad intention att utgöra ett naturligt och lagom stort steg för de spelare som ville gå från ungdoms- till seniorfotbollen men stanna kvar i den klubb där allting började. Det är ett större steg än man kanske tror och laget har redan innan namnbytet till RFF slussat ett stort antal spelare vidare till A-lagsspel i både moderklubb och andra klubbar i seriesystemen i och utanför Stockholm.

 

Nu har laget, med en medelålder på dryga 20 år, för första gången som ett nystartat lag avancerat i Stockholms seriesystem och vi kommer 2024 spela i division 6. Det har varit en fantastisk resa och vi har fått se hur ett härligt gäng skapats som vuxit avsevärt som både människor och fotbollsspelare.

 

Vårt första år led vi av att ha en för liten trupp som inte var robust nog att hantera frånvaro av spelare mot slutet på säsongen. I år har den inte initialt varit så mycket större men vi har haft tur som trots skador, jobbflyttar och skolstarter lyckats behålla en kritisk massa och även fått tillskott av spelare för att hålla som lag hela säsongen igenom.

 

Till 2024 vill vi gärna få in nya hungriga spelare som vill ta klivet upp till seniornivån. “Så många som möjligt - så länge som möjligt” är klubbens stolta devis och vi hoppas ju på att det finns ett stort antal spelare som vill kämpa vidare med oss i Reymers så länge som möjligt de också! 

 

Ni ser förhoppningsvis våra träningstider under fliken “Kalender”, välkomna att dyka upp och känna på vår fina kamratskap då!

Ni kan också nå tränaren Micke på email mickaelekloef@yahoo.se eller assisterande Jörgen på twangjorgen@gmail.com

 

Väl mött!

 

//träners

Reymersholms FF A njuter av seger och avancemang
2023-10-12 22:18

Glädjen är påtaglig när RFF firar vinsten i sista omgången i ett regn av alkoholfritt bubbel. Nog kan också en viss lättnad märkas från filmaren, tillika assisterande...

GRATTIS ALLA och LYCKA TILL i fortsättningen!

RFF A tar ett historiskt kliv som seniorlag genom att för första gången avancera till sexan
2023-10-10 00:51

Nu är det klart att RFF A kommer spela i sexan nästa år efter att i sista omgången säkrat en andraplats i div 7E. Detta efter att laget trots spelartapp efter sommaren pga studier, arbete och skador fått ihop sitt spel och levererat en strong höst med 6 segrar på de sju senaste matcherna och 41-8 i målskillnad som resultat.

 

RFF startades som systerklubb till RIK för två år sedan och fick som alla nybildade klubbar då börja i div 7. Det tog två säsonger men nu har laget kommit samman och alltså för första gången avancerat till en högre division.

 

Sett över året har vårt unga gäng med en medelålder på dryga 20 år samlat ihop 11 segrar och 2 oavgjorda på 16 spelade matcher och imponerande 46 måls plusskillnad mellan gjorda och insläppta. Vi kan med rätt vara stolta över vår trupp, som till starkt övervägande del är Reymersfostrade och vi måste också ge en stor eloge till tränaren Mickael Eklöf som lagt ner ett enormt arbete långt över vad uppdraget föreskrivit och på kort tid lyckats skapa en harmonisk grupp som trivs och har kul tillsammans!

 

Vi hoppas fler vill vara med på resan och fortsätta utvecklas som seniorspelare tillsammans med våra grabbar framöver. Det finns platser kvar och vi välkomnar alla som vill komma på en träning och känna på nivån och stämningen!

 

Väl mött!

 

 

Referat: Djurö-Vindö IF  - Reymersholms FF
Herrar 7 E: Djurö-Vindö IF - RFF 0-9
2023-10-09 23:56

Våra spelare avslutar säsongen på ett grandiost sätt och säkrar avancemang till sexan av egen kraft:

Referat: Ik Söderkamrater  - Reymersholms IK
Herrar 7 E: RFF - IK Söderkamraterna 1-0
2023-10-04 23:41

Säsongens näst sista match blir en nagelbitare av rang, vi får en svår utmaning och tillåts inte vila förrän slutsignalen går:

Referat: Reymersholms FF - Boo SK
Herrar 7 E: RFF - Boo SK 4-1
2023-10-04 00:23

En härlig arbetsseger där vi till slut förstår vikten av tålamod och att lita på styrkan i laget:

Kom och heja fram RFF till avancemang!
2023-10-02 00:09

Med två matcher kvar på säsongen har vårt lag en tydlig men inte nödvändigtvis enkel uppgift framför sig: FULL POTT!

 

Vi kan inte lite på något annat lag att göra jobbet som krävs för att vi ska ta oss till sexan MEN vi tar gärna all hjälp vi kan få av er på läktaren!

 

* Onsdag 4 oktober 20.00 möter vi

          Söderkamraterna på ZINKENSDAMMS IP

* Lördag 7 oktober 15.00 möter vi

          Djurö/Vindö på SJÖSALAVALLEN 1

 

HOPPAS VI SES!

Grabbarna i Reymers FF A

Referat: SPIK - Reymersholms FF
Herrar 7 E: SPIK - RFF 0-8
2023-09-25 00:17

Vi ser en udda match på zinken idag, våra motståndare står inte att känna igen från vårkanten och vi bärgar en mycket stabil seger utan att knappt bli svettiga:

Referat: Reymersholms FF - IK Sture
Herrar 7 E: RFF - IK Sture 2-5
2023-09-24 21:28

Idag överraskas vi av en motståndare som inte förvaltat lärdomarna från vårsäsongen på det sätt vi förväntat oss och vi får både en väckarklocka och lektion: 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Reymers, 23/11 14:38 
Reymers, 03/11 07:13 
Reymers, 17/10 12:54