SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Spelare
2021-08-27 15:07

VI SÖKER SPELARE  TILL LAGET 

FINS DET NÅGON SOM VILL 

PRÖVA PÅ SÅ ÄR HAN VÄLKOMMEN 

ATT PROVA .

Säsong start mot Azouri
2021-08-27 14:55

Hemma på tanto taggade  till tusen hög press.

Fyra mål .och en målvakt som höll nollan. 

Vad kan man begära . Som tränare .jag är så 

Jävla glad för att få leda ér igen 

Hälsningar Micke. 

Reymers - Saltsjöbadens IF
2017-09-25 10:04
Istället för en matchrapport kommer här nedan hela andra halvlek på länk
P18/19-serien, Gustavsberg-Reymers 1-1
2017-08-26 20:57
Det var en jättefin fotbollsdag på Ösby BPs nya konstgräsplan. Solen sken, det var lagom varmt och enligt Gustavsbergs tränare så var det den första match som spelats på det nya konstgräset.
Matchen blev dock inte lika fin. Den nitiska domaren tillät betydligt mindre än vi är vana vid, vilket gjorde första halvlek uppsplittrad, med ett lågt tempo till följd. Vi hade spelet, men Gustavsberg hade några riktigt vassa chanser. Johan storspelade dock och första halvlek slutade 0-0.
Vi började andra halvlek bättre och efter knappt 10 minuter nickade Victor in 0-1. Vi hade flera bra chanser, men fick inte in bollen. I stället lyckades Gustavsberg kvittera till 1-1 efter ca en halvtimme och det resultatet stod sig tiden ut.
Om man ser till heta målchanser var det ett ganska rättvist resultat.
/Sven
P18/19-serien, Reymers-Vasalund 1-4
2017-08-20 22:06
Så kom den årets första förlust i P18/19-serien.
Vi var hemmalag i denna seriefinal mot Vasalund som var flyttad till Mälarhöjdens IP. Matchen började lite trevande då lagen "kände" på varandra. Vi spelade bollen från sida till sida i backlinjen, men hade svårt att hitta vidare med passarna högre upp i banan. Det dåliga passningsspelet berodde nog delvis på nervositet, men också på att vi mötte ett bra lag som gjorde det svårt för oss. Vasalund slog ofta bollar över vår backlinje, framförallt på sin högersida, men vi lyckades för det mesta ta hand om bollen. Vid ett tillfälle spelade de sig igenom till ett friläge från höger, men Mille gjorde en fin räddning.
Efter ungefär en halvtimme får en av Vasalunds mittfältare fritt utrymme och avlossar en kanon en bit utanför straffområdet som hittar in uppe i Milles högra kryss. Otagbart och helt klart en kandidat till årets mål. 0-1. En stund senare spelar sig Vasalund igenom på vår vänsterkant och vänsteryttern skjuter säkert in 0-2.
Resultatet står sig till halvtidsvilan.
I pausen talar vi om att vi måste förbättra inställningen och passningsspelet. Vi börjar andra halvlek med bättre energi, men trots det fyller Vasalund på med två mål under den första 25 minuterna efter två fina soloprestationer. Mille gör dessutom någon kanonräddning. Under de sista 20 minuterna lyfter vi spelet och skapar vi bra tryck mot Vasalunds mål. Vi skapar några fina chanser, men får inte in bollen. Till slut, då det återstår kanske 10 minuter sätter Nicola 1-4, men närmare än så kommer vi inte.
Resultatet är det inget att säga om. Vasalund var det klart bästa lag vi mött i årets serie. Vi får i stället försöka ta med oss det fina spelet från slutet av matchen till nästa match.
/Sven

P18/19-serien, Lidingö-Reymers 1-3
2017-08-13 20:52
Höstens första match. Serien vänder och vi möter Lidingö igen som vi mötte i vårens sista match. Med flera killar fortfarande på semester kommer vi med en slimmad trupp. En hopblandning av Hagsätra och Högsätra (på Lidingö) gör dessutom att vi får spela de första minuterna med tio spelare...
Precis som i våras börjar Lidingö med hög press, men vi är beredda på det och spelar oss ur pressen med hjälp av ytterbackar som breddar fint och mittfältare som gör sig spelbara.
Vi har bra rörelse och skapar flera chanser, bl a har Kokob två fina nicklägen, men första halvtimmen förblir mållös. Så i ett av få anfall lyckas en Lidingö-forward tack vare en fin individuell prestation vända runt sin back och snabbt avsluta, innan understödet hann täcka. 1-0. Detta för dess bättre med sig att vårt målskytte lossnar. Amin driver in från vänstersidan förbi några motståndare och skjuter sedan ett skott som tar på en back och in i Lidingömålet. 1-1. Bara minuterna efter lyfter Danne ut bollen på högerkanten till Kokob, som spelar tillbaka bollen in till Danne som trycker in bollen mellan benen på målvakten. 1-2 står sig sedan halvleken ut.
Andra halvlek börjar vi stabilt. Amin som är på ett strålande spelhumör vrider och vänder och efter 20 minuter görs han ner i straffområdet. Danne sätter säkert straffen till 1-3. Vi har nu en tvåmålsledning och detta i kombination med att vi inte riktigt kommit igång efter sommarledigheten och endast har två avbytare gör att Lidingö som har bytt spelare flitigt tar över initiativet. De skapar flera farliga chanser, bl a två bra frisparkslägen sista kvarten, men resultatet står sig matchen ut.
På det hela taget tycker jag att passningsspelet såg bra ut om man betänker att det nyss var sommarlov och att vi gör en bra insats.
Dessutom är det kul att Wilmer, som tog ett brejk under våren, är tillbaka!
/Sven
P18/19-serien, Reymers-Lidingö 8-1
2017-06-17 20:58
Vårsäsongens tidigaste match. Då gör bananer gott i kistan på de som inte ätit tillräckligt med frukost.

Vi börjar matchen riktigt bra, men trots det är ställningen 0-0 när domaren blåser av för vattenpaus efter ungefär halva första halvlek. Då gör vattenflaskorna och hinken med svampar nytta eftersom det är en riktigt varm och härlig högsommardag!
Det mesta spelet är på Lidingös planhalva, men ibland kommer de upp i kontringar. Vid ett sådant tillfälle får de straff, men som tur är skjuter straffskytten över. Strax efter får i stället vi en straff när Robel skjuter och en motståndare får händerna i vägen. Wille sätter den säkert som vanligt, även om målvakten går åt rätt håll, 1-0. Strax innan paus lyfter Lukas fram en boll till Amin, som avslutar säkert över målvakten, 2-0.

Vi fortsätter andra halvlek på precis samma fina sätt som vi spelat i första. Niko som kommit in i slutet av första visar under en period sin målfarlighet genom att, framspelad av Wille, lyfta in 3-0 över målvakten. Vi får lite senare ett farligt frisparksläge strax utanför Lidingös straffområde. Victor lyfter precist in bollen till Niko som nickar in 4-0. 5-0 är en riktig delikatess där Amin tagit sig runt på vänsterkanten och spelar in bollen mot första stolpen där Niko kommer farande och glidtacklar in bollen. Matchen är avgjord, men vi fortsätter spela bollen och röra oss. Amin snappar påpassligt upp en passning i Lidingös backlinje och gör inget misstag. 6-0. Lukas sliter sig loss, men blir fälld i skottögonblicket och får straff. Lukas tar den själv och sätter säkert 7-0. 8-0 föregås av ett fint snabbt uppspel där bl a Amin och Kevin väggspelar och Amin slutligen sätter bollen. I matchens sista minuter får så Lidingö en straff och spikar slutresultatet 8-1.

Vi gör en stabil insats utan några direkta svackor vilket är riktigt kul att se!

Apropos resultat så har vi gjort en jättefin vårsäsong utan förlust i P18/19-serien. Trots det ligger vi tvåa, en poäng efter duktiga Vasalund.

I dessa referat skriver jag mest om vem som gjort mål eller står för målpass. Vi skulle dock aldrig få chansen att göra dessa mål om vi inte spelar som ett lag. Vi har under våren haft två duktiga målvakter, en stabil, svårforcerad backlinje, ett bra mittfält som i de flesta matcher ägt den delen av planen och slutligen flera vassa avslutare. Då vi äger bollen, spelar enkelt med snabba passar och mycket rörelse då är vi som bäst!  

De flesta spelare har match i morgon också då vi delar upp oss mellan Reservlaget, C-laget och P01. Efter det återstår träning på måndag och ev någon mer gång i veckan som kommer och sedan väntar ett välbehövligt sommarlov.

Grym vårsäsong killar!
:-) Sven  
P18/19-serien, Reymers-Gustavsberg 6-2
2017-06-03 20:37
Kalldusch. 0-2 efter ca 5 minuter. Samma spelare bakom båda målen. Sprang ifrån vårt försvar och spelade fram till första, medan han snyggt satte andra själv.
Vi rycker dock snabbt upp oss och och har efter 15 min 2-2 efter att Amin gjort två mål framspelad först av Simon och sedan av Anton. Resten av första halvlek blir lite trevande med några chanser åt varje håll. Johan, målvakt för dagen, nämnde innan matchen att Gustavsberg verkar ha en utespelare som tagit på sig målvakstströja och ställt sig i mål. Efter att Gustavsbergs målvakt gjort en jätteräddning på ett stenhårt skott av Amin i slutminuterna får vi nog avskriva den iakttagelsen. 
Till andra halvlek ändrar vi uppställning från 5-3-2 till 4-3-3 och får bättre stabilitet. Ett av dagens ledord var bollinnehav och i andra halvlek följer vi verkligen det. Det dröjer kanske 20 minuter innan Robel trycker in en hörna från Danne som letat sig fram ända in mitt framför målet. Målet är förlösande och resten av halvleken spelar vi verkligen ut och befinner oss nästan konstant på Gustavsbergs planhalva. Danne gör 4-2 efter att Wille fått till en märklig skruvpass som Gustavsbergsförsvaret missbedömde. Albin styr in 5-2 på ett skott av Amin. Amin avslutar målskyttet efter en pass av Wille. Mille, för dagen utespelare med nr 10, jobbar hårt på slutet och skapar några chanser, men blir tveksamt avblåst för offside.
Ett speciellt tack till Kevin från C-laget som var med och hjälpte till idag med stabilt, enkelt spel och bra kämpande!
Slutsummering: Gustavsberg kämpar väl och hänger med bra i första halvlek, men i andra tar vi över.
Nu är det dags för andra halvlek i Champions League finalen!
/Sven
P18/19-serien, Vasalund-Reymers 1-1
2017-05-25 17:55
Vasalund har en stor trupp och spelar både i P18/19 div 1 och div 2. De har därför möjlighet att anpassa truppen efter motståndet och i dagens seriefinal kom de med en högre nivå för att ge oss en rejäl match.
Det märktes snabbt att vi mötte ett bra lag och att det skulle bli en tuff match. Båda lagen började försvara sig bra, men efter ca 10 minuter lyckas Vasalund efter ett inkast spela sig igenom vårt mittförsvar och skjuta 1-0. Vi spelar oss sedan till några chanser och Vasalund lyckas vid en underlig situation nästan göra självmål. Målvakten hinner inte ikapp en bakåtpass, men den rullar som tur var för dem utanför stolpen. Vasalund gillar att anfalla snabbt längs kanterna och skapar också några chanser. Då det återstår några minuter av första halvlek slår Victor en fin hörna och det blir riktigt stökigt i Vasalunds målområde. Det slutar med att Robel påpassligt nickar in 1-1. Första halvlek är jämn, men med ett visst övertag till Reymers.
Hemmalaget börjar starkt i andra halvlek och vi får jobba hårt försvarsmässigt. Vi försöker kontra, men det mesta spelet är på vår planhalva. Det är hög fart och allteftersom spelarna börjar bli trötta så blir det riktigt långt mellan lagdelarna. Spelet böljar fram och tillbaka. Vi har några chanser, t ex då Nikola kommer fri i mitten, men målvakten räddar med en tåspets. Vasalund har också chanser, t ex ett friläge från höger då Sonny (inlånad från C-laget) räddar vackert och håller bollen. Nikola får sitt andra gula kort då det återstår ca 5 minuter, men vi lyckas klara oss tiden ut, även om Vasalund fick en svettig chans på slutet. Andra halvlek går till Vasalund, men ett oavgjort matchresultat känns rättvist.
Bra match killar!
/Sven 
William Da Silva sätter en straff till 2-1 mot BP
2017-05-21 20:52
William Da Silva sätter en straff till 2-1 mot BP, efter att en BP-spelare fått bollen på händerna. Det är en tuff straff att döma. Slutresultatet på Zinkensdamms IP blev 2-2 efter att Reymers fått målvakten utvisad i slutet av första halvlek. (P18/19 Div 2)