Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkomna!
Tantolundens BP en molnig dag.
Hej och välkomna till våran hemsida! Vi är Reymersholms IK P.03 och alla är välkomna att vara med och bedriva en god fotbollsverksamhet. Vi hör till i Södermalm; Tantolundens BP, Eriksdals BP samt Zinkensdamms IP. 
Referat: IF Brommapojkarna  - Reymersholms IK 
Mycket försvarsspel
2018-08-18 13:00
En match med mycket försvarsspel för våran sidan. BP äger mycket boll men vi ligger samlade. Vid omställning från försvarsspel till anfallsspel lyckas vi komma till kontringar men bollen når inga spelare. Dem bästa omställningarna i matchen var när vi ställde om till samlat anfallsspel och byggde upp spelet därifrån. Utifrån det kom vi till några avslut. Andra halvlek så försvarade vi väldigt mycket men tillskillnad från första halvlek lyckas vi inte med våra omställningar till anfallsspelet utan bollen kommer alltid tillbaka och vi får försvara under längre perioder i värmen. Vi kan arbeta mer med spelvändningar och omställningsspelet. Syns nästa vecka!
Vårsäsongen är igång!
2018-04-05 17:45
Hej alla! Nu är vårsäsongen igång med seriepremiär runt hörnet. Hoppas så många kan dyka upp på fotbollsträningarna och matcherna så att vi kan få upp nivån på denna grupp, samt att alla spelare är lika viktiga och värdefulla för denna grupp.