Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Reymers P04:1
Reymers P04:1 är ett gäng duktiga och fotbollsintresserade killar som tränar 4 gånger i veckan under ledning av Johan Odelberg och assisterande tränare Fredrik Gustavsson. Vi är ett träningsvilligt och ambitiöst lag som också har väldigt roligt tillsammans. Här får man ideala förutsättningar att utvecklas både som fotbollsspelare och lagkamrat mitt i stan. Vi tränar och spelar våra hemmamatcher på Södermalm (Zinkensdamm IP och Tantolundens BP). 

Säsongen 2018 spelar laget i division 2 i Sanktan. I mars åker vi på träningsläger till Åland och i sommar bär det av norrut till Storsjöcupen i Östersund. Vi gör också regelbundet roliga lagbyggande aktiviteter vid sidan om själva fotbollen.

Vill du provträna för Reymers P04:1? Vi är intresserade av nya spelare till laget! Kontakta lagledare Gustaf Fyrkemo (e-post: gustaf.fyrkemo@live.se; mobil: 0720 145190) eller skicka in en intresseanmälan

Vill ni spela träningsmatch mot Reymers P04:1?
Kontakta lagledare Gustaf Fyrkemo (se kontaktuppg ovan)  

Vill du stödja laget ekonomiskt! Ett bra och enkelt sätt är att gå in på vår webshop och köp något fint, praktiskt eller kul till dig själv eller andra. Många bäckar små... Länk: http://www.teamson.se/reymersp041

På vår hemsida kan ni följa vad som händer, se schema över kommande aktiviteter, kolla in foton från matcher och träning, osv. Ta som vana att kolla in vad som händer här!
Måltorkan håller i sig.
2018-09-17 22:32
16 sept, Tullinge TP FK - RIK, 2-0

Under fina förhållanden ställdes idag Reymers borta mot Tullinge på Brantbrinks IP. Vi inledde matchen med bra press-spel och vann mycket andra-bollar vilket gjorde att vi kunde etablera spelet på Tullinges planhalva. Tidigt i matchen var Malkolm mycket nära att forcera i 1-0 men en Tullinge-spelare rensade på mål-linjen. Något orättvist sett till spelbilden kontrade Tullinge in 1-0 strax därefter. När första halvleken var slut räknade jag till  3-3 i klara målchanser men i målprotokollet stod det 2-0 till Tullinge. Andra halvleken startade som första nämligen med bra press-spel och mycket bollinnehav för Reymers, men återigen uteblev målen trots flera lägen. 
Det vi får ta med oss från matchen är press-spelet och vårt fina passningsspel. Det är avsluten som måste vässas för att vi ska kunna gå segrande ur dessa jämna matcher!

Fler bilder finns i bildgalleriet
Efterlängtad seger för P04-1
2018-09-09 18:55
RIK - Stuvsta IF, 1-0 (0-0) 
(målgörare: Isac Fellers)
P04-1 uppvisade ett fortsatt stabilt försvarsspel mot Stuvsta IF på Tanto BP under söndagen. Och även om det blev många fina anfall är det fortfarande svårt att få till avsluten. Men första segern efter sommaren var både efterlängtad och välförtjänt.
Fler bilder finns i bildgalleriet.

Oavgjort mot serieledarna Älta i en hård drabbning på Tanto!
2018-08-26 12:28
RIK-Älta IF, 0-0
Första matchen i våras förlorades med 1-3 efter en jämn match där Älta var lite starkare. Idag blev det halv revansch resultatmässigt men framför allt ett stort fall framåt spelmässigt efter en något vinglig start på Sanktan efter sommarledigheten. En av de bäst genomförda matcherna Reymers presterat på  hela säsongen. 
Det var ett annat lag  som äntrade Tanto jämfört med matchen två dagar tidigare mot Älvsjö (1-1). Idag fanns en helt annan attityd och aggressivitet i spelet från start. Vi vet att de kan men en tid så har självförtroendet vacklat vilket märkts i spelet. Försvarsspelet satt nu som en smäck, något som tränarna var speciellt nöjda med, det lämnades inte mycket utrymme för Ältas duktiga forwards att komma till avslut. Den svårbemästrade konsten med hög press funkade idag jättebra och Ältas försvar hade påtagligt ofta svårt att spela sig upp från försvarsposition. Genom snabbare överflyttningar gjorde man det också trång för Älta i deras uppspel på mittplan. Även anfallsmässigt var det ett fall framåt även om måltorkan fortsätter att gissla Reymers. Idag hade vi fler och bättre målchanser än Älta. Inte minst hörnvarianterna blev giftiga nästan varje gång. Om man kan fortsätta med detta anfallsspel så lossnar det nog snart även med målskyttet. Det bidar gott för hösten och framtiden!
/Ulf
Nu är höstsäsongen igång!
2018-08-14 14:02
I söndags satte Sanktans höstsäsong igång för P04:1. Första matchen var mot Hanvikens SK på Trolbäckens IP. Matchen slutade med förlust, 1-3. Fler bilder finns i bildgalleriet.
Mot Storsjöcupen
2018-07-02 09:31
Nu är P04-1 på väg mot Storsjöcupen i Östersund. Man kan följa lagets matcher här.