SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Reymers P06:1 - bästa gänget
Laget består av spelare från hela fem olika skolor på Söder, vilket är väldigt coolt. Det är ungefär som att storklubbarna i Europa har spelare från många olika länder. Det blir bäst så.

Äntligen höst!
2016-08-28 16:38
Samling inför första höstträningen

Efter ett långt tråkigt sommarlov så är det äntligen dags för lite fotboll!


Den första träningen i tisdags var kanske lite uppsluppen, många hade ju inte sett varandra på flera månader, men lite vettigt blev ändå gjort.


Matchen på lördagen visade på sedvanlig spelglädje och den finns nu sammanfattad i en liten film på vår youtubekanal.


Det finns även ett bildspel från tisdagsträningen.


Instagram
2016-05-22 15:37

Nu finns vi på Instagram!


Länken finns i menyn till vänster, det som förr hette YouTube heter numera YouTube & Instagram.


Vinst igen!
2016-05-22 00:28
Segerherrarna

Denna gång var det dags för bortamatch i Orminge, mot Saltsjö-Boo. Vi vann med 2-0 och det resultatet återspeglar matchbilden ganska bra.


Vårt försvarsspel var det bästa någonsin; motståndarna fick aldrig några frilägen, våra backar var på deras anfallare hela tiden. Dessutom hade vi en målvakt i toppform, han var helt enkelt strålande matchen igenom.


Även mittfältarna gjorde sitt jobb och täckte upp på kanterna så motståndarnas anfall ofta blev solokörningar rätt in i vårt försvar, och anfallarna var ständigt på språng och kunde med lite tur ha gjort ännu fler mål.


Detta var helt klart vår bästa match någonsin. Alla jobbade som ett lag, och vi fanns överallt på planen. Så fort motståndarna fick bollen så var någon av oss där och störde, så de fick aldrig lugn och ro till att bygga upp något spel.


GRATTIS till seger nummer två, grabbar! Mycket välförtjänt.


Matchfilmen finns förstås på vår Youtubekanal.


Youtube igen
2016-05-12 01:30
Målfirande

Förutom en film från den senaste träningen, som vanligt, så har jag gjort fyra nya klipp.

Titta! Klart värt.


På tal om klipp så vore det trevligt om någon kunde föreslå sekvenser som skulle göra sig som klipp. Framförallt så är det notoriskt svårt att hitta bra försvarsspel. Mål och målchanser är så självklara på något sätt, det är betydligt svårare att hitta något från spelet ute på plan.


Vår kanal har just nu haft 1482 visningar. Och har sex prenumeranter, vilket kanske inte låter så mycket men det är bra för en så smal kanal som vår.


Vi har kommit upp till 49 filmer nu. Kanske når 100 lagom till jul?


Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Reymers, 19/04 13:34 
Reymers, 14/03 14:16 
Reymers, 14/03 14:15 
Reymers, 14/03 13:50 
Reymers, 23/12 11:09 
Reymers, 16/11 10:02