Reymers fotbollsskolor
Nu finns information om både eftermiddagsfotbollsskolan för de yngsta och sommarfotbollsskolan 2017.
Vi ser fram emot din anmälan!

20 nya domare i klubben
2017-03-03 18:48
Teorigenomgångar varvades med övningsexempel att diskutera. Foto: Peter Cederling
Mitt på sportlovet samlades 20 av klubbens tolv-/trettonåringar i konferensrummet på Zinken för en heldags duvning i grunderna i fotbollsdömande. På uppdrag av Stockholms Fotbollförbund fanns den erfarne instruktören Gert Wallenbro på plats.

De 16 killar och 4 tjejer som utbildades kan nu döma 5-mannamatcher i Sanktan och på våra egna cuper. När de känner sig varma i kläderna kan de även döma 7-mannamatcher.

Vi jobbar med att uppdatera registret över klubbens egna domare så att det ska vara enkelt för alla lagledare att snabbt få fram 5- och 7-mannadomare. Det kommer ny information när det arbetet är klart.
Hjälp till med att ta in sponsorer
2017-02-26 11:41
Är du intresserad av att hjälpa till att ta in sponsorer till föreningen? Kontakta då Gustav Nordström i styrelsen (kontaktuppgifter finns i menyn till vänster).

Vår verksamhet vilar helt på ideella krafter, men många delar i vår verksamhet är ändå förknippad med kostnader. Vår ekonomiska grund är spelaravgifterna men med hjälp av sponsorer kan vi få utrymme att utveckla verksamheten på mängder av sätt. Därför är vi mycket tacksamma för de trogna sponsorer vi har idag, men vi ser samtidigt att vi gärna skulle ta in flera sponsorer!
Påminnelse att avboka
2017-02-24 08:58
Viktigt att ni kommer ihåg att avboka plan/halltid när dessa inte används.
Kommer laget att spela under sportlovet nästa vecka? Senast 4 dagar innan behöver jag få in en avbokning för att den skall gå igenom. Vore tråkigt om laget behöver stå med en onödig kostnad.

/Sofia, kansliet
Nuläge Tanto
2017-02-23 15:17
En del av Tanto är spelbar idag 

/Sofia, kansliet 
Invigning Stadium Ringen
2017-02-16 09:57

Från och med nästa vecka så kommer Reymers klubbkläder att finnas i Stadiums butik i Ringen. Exakt vilka kläder som kommer finnas i butik hittar ni på Remers sida hos http://www.stadiumteamsales.se/

Läs mer om vad invigningen innebär samt vilka erbjudanden ni kan ta del av i pdf:en nedan:

Invigning.pdf »


Save the date!

/Sofia, kansliet

Nyheter från våra lag