Välkommen till Reymers fotbollsskola 2018

EFTERMIDDAGSFOTBOLLSKOLAN - 2018  eller "Eftis" i populärnamn!


Här lär vi oss att på ett lekfullt sätt jobba tillsammans och att bli vän med bollen.

Vi håller till på Tanto bollplan , sju veckor under våren och åtta veckor under hösten.


Anmälan: I menyn till vänster under anmälan eller längst ner här.
Avgift: 990:- per deltagare betalas mot faktura. Matchtröja och vattenflaska ingår. Hämtas på plats.

Att spela i: Vanliga gymnastikskor går alldeles utmärkt

Vi startar v.16 och vi håller igång tom v.22. Sedan är det uppehåll till v.34 och vi håller på tom v.41.


INGEN TRÄNING PÅ RÖDA DAGAR

Förändringar på Kansliet
2018-01-11 14:06

”Föreningens kanslist Daniel Andrén har beslutat sig för att gå vidare till en tjänst som säkerhetsansvarig för IK Sirius allsvenska matcher. Vi  tackar Daniel för hans fina insatser för föreningen och passar på att önskar honom all lycka till i sin nya tjänst. Daniels sista arbetsdag blir den 15 februari och vi har inlett sökandet efter hans efterträdare. För mer information om den lediga tjänsten, se bifogad länk


http://www.reymers.se/docs/41/567/Annons%20-%20kanslist%20Reymers(1).docx

 

Med vänlig hälsning/Styrelsen”

Reymersholms Futsal- Dövlandslaget Futsal
2018-01-10 12:32

Reymersholms IK Futsal spelar träningsmatch mot Svenska Dövlandslaget Futsal.


Lördagen 13/1 kl.17.00 i Fleminghallen.


Kom och heja.

Avslutning 2017
2017-12-29 11:46

2017 har varit ett intensivt år med många aktiviteter och mycket fotboll. Våra representationslag har spelat bra under säsongen, herrarna slutade tre i sin serie och spelar fortsatt i division 4, damerna slutade fyra i sin serie och kommer även de att spela i division 4. Eftermiddagsfotbollskolan har varit mer populär än någonsin med närmare 450 barn i åldrarna 5 till 7 år, sommarfotbollskolans två veckor var väl fyllda med över 240 deltagande barn, sommarcampen genomfördes och hade ca 30 barn, Reymers höstcup genomfördes på ett mycket bra sätt för både pojkar och flickor, det var drygt 100 deltagande lag över två helger, därutöver har vi spelat en stor mängd matcher i S:t Eriks-cupen med ca 40 lag i avslutade serier. Vi har även under året samarbetat med tre flyktingförläggningar och har haft 12 aktiva ensamkommande flyktingbarn i vår verksamhet. Sist och inte minst, nu har äntligen renoveringen av café huset på Tanto påbörjats, arbetet beräknas klart i början av 2018.

 

I klubben arbetar vi vidare med vår bärande värdegrund, så många som möjligt så länge som möjligt, och har under året uppnått målet att ha noll barn i kö. Det innebär att vi erbjuder alla som vill spela fotboll möjlighet att inom ett par dagar delta på träning i någon av föreningens lag. Möjligheten finns från de minsta åldrarna 8 år upp till 19 år.

 

I styrelsen har vi lagt planeringen för 2018 och vi spänner bågen ytterligare på en mängd områden. Jag ser därför med tillförsikt fram mot nästa år och tror att det kommer bli ännu roligare och ännu mera spännande än året som vi avslutar. Vår verksamhet är omfattande och den sköter inte sig själv. Jag vill passa på att tacka alla tränare, lagledare, materialansvariga, utbildningsansvariga, aktiva i café, webbansvariga, kassörer, föräldrar och alla barn och ungdomar som gjort klubbens verksamhet möjlig med hjälp av ett stort engagemang och mycket nedlagd tid. Jag och styrelsen önskar alla ett gott slut och ett gott nytt år.

 

Hans Förnestig Ordföranden

Reymersholms IK
2017-11-07 13:43

Söker spelare till seniorverksamheten (3:e plats 2017, div 4) i en satsning för att ta ytterligare ett steg. Det finns en bra organisation runt laget, eget omklädningsrum med träningskläder och tvättmöjligheter samt bra träningsförhållanden. Är du intresserad att vara med på denna resa?

 

 

Kontakta Sportchef Kai Gissberg ungdom.sportchef@reymers.se, eller Tommy Efraimsson tommy@reymers.se

 

Vinterträning 2017/2018
2017-10-13 12:48
Nu finns träningstiderna för alla lagen inomhus och utomhus under rubriken "Dokument" Vintertider 17/18
Nyheter från våra lag