Ombyggnad Tantohuset
Äntligen har Tantohuset börjat renoveras. Renoveringen kommer vara klar i slutet av Januari. Tänk på att det kommer vara en avspärrad byggarbetsplats runt huset. Respektera avspärrningen. Vi kommer fortfarande ha tillgång till bollförrådet.
Reymersholms IK
2017-11-07 13:43

Söker spelare till seniorverksamheten (3:e plats 2017, div 4) i en satsning för att ta ytterligare ett steg. Det finns en bra organisation runt laget, eget omklädningsrum med träningskläder och tvättmöjligheter samt bra träningsförhållanden. Är du intresserad att vara med på denna resa?

 

 

Kontakta Sportchef Kai Gissberg ungdom.sportchef@reymers.se, eller Tommy Efraimsson tommy@reymers.se

 

Vinterträning 2017/2018
2017-10-13 12:48
Nu finns träningstiderna för alla lagen inomhus och utomhus under rubriken "Dokument" Vintertider 17/18
Reymers söker ny kassör!
2017-08-17 12:21
Intresserad? Hör av dig till valberedningen.

Rickard Espling: esplingr@gmail.com
Susanna Lenninger: susanna@lenninger.se
Reymers samarbetar med Unite Stockholm
2017-08-11 18:30
Reymers har nu ett samarbete med föreningen Unite Stockholm, vilker vi tror är värdefullt och utvecklande för båda föreningarna! Unite Stockholm bildades 2015 och har som syfte att erbjuda ensamkommande flyktingbarn och ungdomar möjlighet till att bla. spela fotboll. Reymers delar helt Unite Stockholms syn på att fotboll både är en bra fysisk aktivitet för unga som att det är ett bra sätt för unga att få nya kompisar och utveckla sina sociala förmågor.

Samarbetet består i att vi har utpekade kontaktpersoner i båda föreningar samt att vi genomför mindre gemensamma aktiviteter och insatser med varandra. För mer information om Unite Stockholm se deras hemsida.

Under hösten behöver Unite Stockholm få in några volontärer till i sin verksamhet, som kan hålla i en enklare träning för ensamkommande ungdomar en gång i veckan och som kan coacha ungdomsmatcher med dessa i ungdomskorpens serier. Du som ställer upp som volontär i deras verksamhet erbjuds möjlighet av Reymers att gå de inledande tränarkurserna på Stockholms Fotbollsförbund. Är du intresserad kontakta då Nils-Olof Engdahl i Unite Stockholm (mejl: nils-olof.engdahl @ hotmail.com, mobil: 070-5913204).

/Hans Förnestig (Ordförande Reymers),
/Paul Cohen (Sekreterare Reymers) och
/Josefine Engdahl (Ordförande Unite Stockholm)
Översyn av hemsidan
2017-06-20 18:00
Vi kommer att göra en mindre omstrukturering av hemsidan nu under sommaren. Syftet är att det ska bli lite lättare och tydligare att hitta information och att lite ny information ska tillkomma!

Förändringarna kommer att göras i mindre steg och det kan bli så att viss information plötsligt finns på en annan plats än där man är van att hitta den. Vi hoppas att det hela ska gå så smidigt som möjligt och ställa till så lite besvär som möjligt!

/Paul Cohen (Sekreterare)
Nyheter från våra lag