Reymers Höstcup
I lördags och söndags arrangerade vi Höstcupen på Tanto och Zinken för pojkar. Nu i helgen fortsätter Höstcupen för flickorna, då på Tanto och Långholmen. Följ cupen på https://www.instagram.com/reymershostcup/.
Vill du gå Leda små lirare?
2017-10-13 14:03

Måndag 6 november kl 18:00 i konferenslokalen i Zinkens läktare

 

Leda små lirare…. Hur är det att vara ledare för små barn? Hur fungerar små barn och varför behöver du tänka lite annorlunda när du planerar och genomför en fotbollsträning för små barn? Denna kväll är tänkt att ge dig kunskap och insikter som är till din hjälp när du ska hålla träningar för små barn. Kvällen passar för alla som har med barn att göra men är speciellt tänkt för dig som är ex. förälder och tagit på dig att vara ledare för ett av föreningens lag i de yngre åldrarna. Lämplig som en första utbildning innan du startar verksamheten och innan du går din första tränarkurs. Föreläsningen är på ca 2 ½ timme. Föreläsare är Urban Hellsning från Stockholms Fotbollsförbund.


Vill du anmäla dig, sänd ett mail till Reymers.kurser@gmail.com med:

• Namn

• personnummer

• adress

• telefonnummer

• vilken kurs du är intresserad av att gå

 

När du är anmäld ska du få ett bekräftelsemail.

 

Mvh

Utbildningsgruppen


 

Vintertäning 2017/2018
2017-10-13 12:48
Nu finns träningstiderna för alla lagen inomhus och utomhus under rubriken "Dokument" Vintertider 17/18
Inställd - Anmäl dig till C-diplom del 2- sön 15 okt
2017-09-27 15:28
 Reymers arrangerar C-diplomutbildningen del 2 med Kai och Tommy som  instruktörer - söndag 15 oktober

Vill du anmäla dig till C-diplom sänd ett mail till Reymers.kurser@gmail.com med:

• Namn

• personnummer

• adress

• telefonnummer

• vilken kurs du är intresserad av att gå


När du är anmäld ska du få ett bekräftelsemail. Reymers står för kurskostnaden och det ingår lunch och fika under kursdagen.

Hälsningar Utbildningagruppen

Reymers söker ny kassör!
2017-08-17 12:21
Intresserad? Hör av dig till valberedningen.

Rickard Espling: esplingr@gmail.com
Susanna Lenninger: susanna@lenninger.se
Reymers samarbetar med Unite Stockholm
2017-08-11 18:30
Reymers har nu ett samarbete med föreningen Unite Stockholm, vilker vi tror är värdefullt och utvecklande för båda föreningarna! Unite Stockholm bildades 2015 och har som syfte att erbjuda ensamkommande flyktingbarn och ungdomar möjlighet till att bla. spela fotboll. Reymers delar helt Unite Stockholms syn på att fotboll både är en bra fysisk aktivitet för unga som att det är ett bra sätt för unga att få nya kompisar och utveckla sina sociala förmågor.

Samarbetet består i att vi har utpekade kontaktpersoner i båda föreningar samt att vi genomför mindre gemensamma aktiviteter och insatser med varandra. För mer information om Unite Stockholm se deras hemsida.

Under hösten behöver Unite Stockholm få in några volontärer till i sin verksamhet, som kan hålla i en enklare träning för ensamkommande ungdomar en gång i veckan och som kan coacha ungdomsmatcher med dessa i ungdomskorpens serier. Du som ställer upp som volontär i deras verksamhet erbjuds möjlighet av Reymers att gå de inledande tränarkurserna på Stockholms Fotbollsförbund. Är du intresserad kontakta då Nils-Olof Engdahl i Unite Stockholm (mejl: nils-olof.engdahl @ hotmail.com, mobil: 070-5913204).

/Hans Förnestig (Ordförande Reymers),
/Paul Cohen (Sekreterare Reymers) och
/Josefine Engdahl (Ordförande Unite Stockholm)
Nyheter från våra lag
F06, 16/10 11:57 
F06, 16/10 11:39 
P-UTV, 12/10 09:32 
P09:1 Mariaskolan, 08/10 20:02