Reymers fotbollsskolor
Nu finns information om både eftermiddagsfotbollsskolan för de yngsta och sommarfotbollsskolan 2017.
Vi ser fram emot din anmälan!

Översyn av hemsidan
2017-06-20 18:00
Vi kommer att göra en mindre omstrukturering av hemsidan nu under sommaren. Syftet är att det ska bli lite lättare och tydligare att hitta information och att lite ny information ska tillkomma!

Förändringarna kommer att göras i mindre steg och det kan bli så att viss information plötsligt finns på en annan plats än där man är van att hitta den. Vi hoppas att det hela ska gå så smidigt som möjligt och ställa till så lite besvär som möjligt!

/Paul Cohen (Sekreterare)
Kansliets sommartider
2017-06-20 10:04


Kansliet är öppet  hela sommaren måndag-torsdag kl.08.00-15.00.

Behöver ni komma kvällstid, kontakta kansliet så löser vi det.


Den enda dagen vi har stängt är torsdagen 22/6.Styrelsen och kansliet

Uppskattad berättarkväll med Claes G. Bengtsson
2017-06-02 12:09
Claes G. Bengtsson i berättartagen på Zinken!
Journalisten och den tidigare ordföranden i Reymers ungdomssektion Claes G. Bengtsson höll en mycket uppskattad berättarkväll på ledarpuben i torsdags (1/6) på Zinken för föreningens ledare och medlemmar. Det blev en sagolik och inspirerande kväll med reymers- och södermalmshistorier framförda av en fantastisk berättare och södermalmspersonlighet! Från historien om hur Reymers tackade nej till att värva de tre unga bröderna Nordahl "för att de var för långsamma" till den excentriske kanslisten som en dag hittades uppflugen i ett träd vid Zinken hoandes som en uggla! Men det var nästan oräkneligt många fler historier om Reymers och Södermalm som Claes på sitt oefterhärmliga sätt framförde och vävde ihop till en färgrik panoramabild av både Reymers och Södermalms hela 1900-tals idrottshistoria.

Tyvärr kom inte så många som vi hoppats på. Men vi ska försöka ordna en ledarpub till i höst med Claes, och vi hoppas att många fler då verkligen tar chansen att uppleva en ledarpub och berättarkväll med Claes! Ett stort tack till Claes och Johan och Daniel på kansliet som ordnade denna trevliga ledarpub!

/Paul Cohen (Sekreterare i styrelsen)
Nyheter från våra lag