Inga Trötta Ben i Morgonsolen
2021-06-05 09:55
Killarna tackar för dagens match

Trots den tidiga starten så fanns det inga trötta huvud när vi möte ett jätte bra gäng killar från Älta IF. Juste men hårt spel som verkligen visade hur mycket killarna har utvecklat sitt spel det senaste året. Fantastiskt kul att se.

8-3 vinst efter mål att Mio(3), Johan, Tristan(2), och Aaron(2). Jättebra spel i målet av Aaron, Johan och Mio. Gröna kortet för andra matchen i rad till Mio

En jätte rolig start till helgen!

Tack killar!

Mörka moln Solstrålar på plan
2020-09-05 17:00
Matchen mot Älvsjö började i ösregn men killarna visade snabbt att de hade lyssnat på det vi har pratat om i veckan. Fullt koncentration från start mot ett väl organiserat motståndare som hade ett jättebra passningsspel och som fick ett tidigt ledningsmål efter ett jättesnygg anfall. Killarna visade hur mycket de har lärt de senaste matcherna och lånade knappt ut bollen under resten av matchen. De kämpade för varje boll och slutade aldrig springa. De hittar allt oftare rätt med sina passningarna och springer jättefint utan boll. Försvarsspelet fungerar riktig bra och de täcker upp för varandra hela tiden. Slutade 6-3 till Reymers efter mål av Abdul,  Johannes och Kalle.  Grönkort till Aaron i mål.

Kanon match av alla! Framåt Reymers!
Oavgjort i Gröndal
2020-08-29 10:26
Vilken MATCH! 4-4 och oavgjort mot ett jättefint och sjyst spelande Gröndal. Kanske vår bästa match för säsongen. Ett fantastiskt bra försvarsspel. Grönakortet för andra matchen på rad till Kalle. Hattrick av Olle och ett mål av Victor. Jätte bra match av Aaron i mål med några riktiga paradräddningar men mest av allt ett jättefint passningsspel av hela gänget. De var alla värda ett grönt kort! Väldigt spännande slut där Gröndal kvittrade i sista minuten.

På måndagens träningen får vi pratar mer om markeringen vid hörnor och att vara mer fokuserad vid avspark :)

Jättekul! Tack killar!
Nationaldagsmatch i Mälarhöjden
2020-06-06 12:11
En ganska morgontrött gäng möte ett Mälarhöjden som hade en jätte bra passningsspel och Sveriges nya "Zlatan" på topp. Gänget kämpade jätte bra och Kalle fick en väl förkänt grönkort. 8-4 till slut efter 7 mål av "Zlatan" varav en cykelspark i krysset men killarna slutade aldrig kämpa och snyggade till siffrorna ordentlig med 3 mål sista tio minuter.

FRAMÅT REYMERS!
Hemma Derby i Solen
2020-05-30 16:43
Vilken kämpar insatts!  Trots 0-4 i första kvarten fortsatte killarna kämpa i 45 minuter, och spelade jämt med ett Hammarby lag som hade ett väldigt fint passningsspel.  1-6 till slut men killarna ska vara stolta över sitt spel och sättet de kämpade på. Jättekul att ser på! Tack killar! Det är så kul att vara tränare för ett gäng som er!