En av allt för många resultatlösa chanser framför Lidingös mål.
Reymers Damer kom till spel på Lidingövallen mot IFK Lidingö FK U, med sin för dagen bästa elva – dvs de elva spelare som kunde komma till spel.

Bortsett från en fatal första minut
, där laget fick en handfast lektion i skillnaden mellan natur- och konstgräs, spelade Reymers Damer stundtals en optimistisk och offensiv fotboll. Men som i tidigare matcher hade laget svårt att komma till riktiga avslut, trots ett spelmässigt övertag.

I matchens 17:e minut kunde dock Sara Lundgren kvittera till 1-1, framspelad av Kayla Case. Lidingö återtog ledningen med kvarten kvar av halvleken, när försvaret inte lyckades rensa undan efter en målvaktsretur.

Andra halvleken inleddes med en fortsatt press från Reymers sida.
Pressen gav utdelning när Lovisa Carlsbecker kvitterade på en hörna i den 50:e matchminuten.

Efter detta började orken tryta
och Lidingö tog över spelet mer och mer. Hemmalaget skapade flera giftiga chanser med sina långbollar på sin snabbt löpande ytter på högerkanten, som Reymers hade svårt att bemästra. Det var dock fysiken som grusade Reymers chanser denna afton – trötta kroppar, ger trötta hjärnor...

Med knappa kvarten kvar
kunde inte Reymers få undan bollen i eget straffområde och inom loppet av fyra minuter lyckades ett piggare Lidingö punktera matchen och fastställa slutresultatet till 4-2.