SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

VÄLKOMMEN TILL REYMERS DAMER


Följ oss på Facebook >>>

Förlust 2-0 i Victoria cup
2021-06-09 21:49

Vi kommer till Västerhaninge och självklart för vi inget omklädningsrum på grund av Covid -19. Tjejerna tvingas att byta om ute medan hemmalaget får tillgång till omklädningsrum.

 

Vi måste tillbringa största tideni solen. Planen låg i en gryta och det kändes som minst 30 grader. 

 

Dock märks det inte av de första 15 minuterna då vi styr och ställer showen. Dock så har Västerhaninge en tydlig taktik och det är att spela väldigt rakt. Och när orken, strukturen eller viljan minskar? Så får de ett par omställingslägen och självklar sätter de 1-0 när vi trycker ner dem i skorna. 

 

Efter 1-0 så jämnts matchen ut och Västerhaninge tar kontrollen av matchen och i får svårt att hitta strukturen och arbetsmoralen att ta oss in i matchen igen. 

På en snabb omställning av Västerhaninge så får frisparkar och gör det bästa av det genom att sätta 2-0. Vi varit ingen lösning mot deras snabba omställningar vilket resultatet visar. 

 

I andra halvlek så tar vi tag i spelet igen och spelar mer kontrollerat och spelar oss fram några riktigt fina lägen på snabba omställningar. Dock så har vi inte kvaliteten, turen eller desperationen att sätta de fina 100% möjligheterna vi får. Dock gör Västerhaninge målvakt bra aktioner. Hatten av helt enkelt. 

 

Vi bryr ihop och kommer igen.

 

Nästa match mot Stuvsta från div 3 blir en tuff nöt att knäcka. 

 

 

Victoria cup
2021-06-03 08:47
Västerhaninge-Reymersholm

Tränarens ord inför matchen

 

Vi har gjort en liten nystart kan man kanske säga. Vi har nya lovande unga spelare, nya duktiga rutinerade spelare och spelare som är kvar ifrån ifjol, bara detta är en otroligt spännande resa att vara med på, väldigt utvecklande på alla möjliga sett.

 

Självklart ska vi försöka vinna matcher men samtidigt bygga långsiktigt. Vi behöva hitta en tydligare identitet i vårt spel och samtidigt spela för att vinna här och nu och det kommer vara utmanade och spännande tid. 

 

Nycklar för att lyckas den här säsongen med vår interna målsättning är att få till det mest grundläggande inom fotboll, att vi spelar som ett lag.

 

Acceptansen för misstag måste finnas mellan spelare, att man har förståelse om allting inte bli rätt på en gång, att vi bygger tillit till varandra och i slutändan att vi är beredda att hjälpa varandra när vi har en dålig dag.

 

Forza Reymers 

Countdown. 5 dagar kvar till premiär
2021-06-01 08:37

Nu är det nära. Vi går in i sista träningsveckan innan tävlingssäsongen börjar.

 

Söndagen den 6/6 kl 16.00 blåser domaren igång och vi är äntligen igång efter 8 månaders ökenvandring. 

 

Tränarens ord 

Spännande är ordet. Vi har fått till två träningsmatcher (internt) vilket har varit otroligt värdefullt för oss som lag.  Nu är det dock tävlingsmatch och det kommer bli något helt annat. 

 

Det nya formatet på Victoria cup passar oss riktigt bra. Vi får tre matcher i kroppen innan serien drar igång igen. Självklart går vi in för att vinna varje match men resultatet får inte bli första fokus så att vi tappar våra principer. Utan vi kommer arbeta målmedvetet med vårt arbetssätt och lufta alla spelare i truppen. 

 

 

 

 

 

 

Sista genrepet inför premiären till helgen
2021-05-31 11:46
Foto: Peter Cederling

Sista genrepet inför Victoria cup den 6/6. En mycket bra fight med helt rätt intentioner i våra moment. Fokus i matchen låg på speluppbyggnad och uppspel samt det kollektiva försvarsspelet. 

 

Tack till Northmill Bank för stödet. 

 

Kaptenerna för säsongen 2021
2021-05-30 20:59
Emma och Freya

Freya som förste kapten och Emma som andra kapten.