SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

VÄLKOMMEN TILL REYMERS DAMER

Följ oss på Facebook >>>
Ny tränare till damlaget
2019-12-04 14:38

Nu är det klart med ny tränare för Reymers Damer och det är med glädje vi välkomnar Yann Nyman till klubben!


Yann har ett förflutet som tränare i Bollstanäs F19, Bollstanäs (Elitettan), Tyresö U19 div 1 samt Älta IF dam och nu skall han axla rollen som huvudtränare för Reymers Damer.

 

Vad är dina intryck så här långt av klubben?

Under den korta tiden jag varit här så är det väldigt trevliga människor i föreningen. Vi har stora utmaningar framför oss att utveckla hela föreningen till nya nivåer.

Du kommer in med ett par nya ögon i laget och har bara hunnit med ett par träningar, vad vet du i dagsläget om den trupp du förfogar över?

Jag vet i stort nästan ingenting om truppen än, men jag kommer utveckla laget och spelarna utifrån min filosofi. Kort så ska vi spela en fartfylld, publikfriande fotboll med mycket glädje.

 

Hur är du som ledare?

Jag är en människa som försöker se alla människor runt mig. Blir du uppmärksammad så blir du en bättre fotbollsspelare. Jag ställer också höga krav på mina spelare och ledare runt mig. Jag vill aldrig lämna något åt slumpen.

 

Målsättning för Reymers Dam inför 2020?

Jag har inte hunnit sitta med truppen än för att gå igenom vår målsättning men en passningsorienterad fotboll där vi styr händelserna i matchen är en rimlig målsättning.

En topp 4 placering är en målsättning som föreningen bör ha första säsongen med mig.

 

 

Med det sagt önskar vi Yann lycka till med sitt nya uppdrag och att hela laget får en härlig start på nästa säsong!

Ny spelare
2019-06-26 07:39
Reymers damer hälsar Anna Gibson välkommen.
Anna kommer närmast från Örby IS och har tidigare även spelat i Hammarbys duktiga F94.
Anna är en defensiv spelare som varit med några träningar och visat en bra inställning och en härlig personlighet.
Välkommen till Reymers familjen Anna

Emma Edling är nästa spelare in
2019-04-09 17:19

Emma är en mycket trevlig spelare som bl.a. har  en riktigt bra blick och hon har även en riktigt känslig höger fot som laget kommer få stor nytta av, Emma kommer närmast  från div 2 klubben Edsbyns IF FF och det känns riktigt roligt att hon valt att börja med oss.


Välkommen till Reymers 

Reymers fortsätter att förstärka
2019-04-09 10:59

Nu vill vi passa på att hälsa innermittfältaren Mirjam Granberg välkommen till Reymers.

Mirjam är en löpvillig slitstark spelare med bra blick och som arbetar stenhårt för laget och är en spelare som jag har stor tro på och som kommer göra mycket nytta för laget.

Mirjam kommer senast från RIK/MIK tidigare bl.a. även Edsbyns IF div 2

Spånga-spelare till Reymers
2019-04-08 17:25

Magdalena Björnström även kallad Magda har tränat med oss några ggr och har både varit målvakt och utespelare och är en spelare med mycket glädje och som är en spelare som inte gillar att förlora men visar alltid en glädje, hon är en offensiv spelare som kan vara en spelare som gör det oväntade med klackar och andra överraskningar men Magda har en bit till formen då hon haft ett uppehåll en tid, men efter att varit och tränat och varit med på en AW så var det inge snack utan hon ville absolut börja spela med Reymers damer om vi ville.

Välkommen