SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Reymersholms IK Herr
Neo Lind (med boll) och Henrik Hansback
Reymersholms IK är en klassisk förening som har en lång och anrik historia med höjdpunkten när man kvalade sig upp till Allsvenskan efter vinst mot IFK Eskilstuna 1941 inför 11 543 åskådare på Zinkensdamms IP. Reymersholms IK ligger på en 53:e plats i den Allsvenska maratontabellen, vem vet i framtiden kanske man kan klättra i den tabellen.
 

Laget tog 2020 äntligen klivet upp i Division 3 efter att ha vunnit Division 4 Mellersta. Innan dess har man under 3 års tid (2017, 2018 och 2019) kommit 3:a i Division 4 Mellersta. Ett nytt år och nya möjligheter för denna anrika klubb.

 

Vi har en bred trupp på 25+3 och en snittålder på 22,4 år. I truppen har vi spelare från dom egna leden vilket vi är otroligt stolta över. Tillsammans med våra ungdomslag kommer vi även spela i reservlagsserie SSH3 (Stockholmsserien).

 

I år leds laget av Tommy Efraimsson, som varit i klubben i 5 år. Tillsammans med honom samt ny för året 2021 är Carl-Michael Hermansson från Örby IF (tidigare spelat och varit tränare i flera lag bla. Mälarhöjdens IF).

 

Glöm inte att följa oss på Instagram - Reymers_herr där vi kommer lägga upp nyheter, presentera årets trupp och mycket annat.

Hälsningar,
Tommy Efraimsson, Tränare Reymersholms IK Herr/Kjell-Åke Fälling
Inget nytt om träningstider kommande vecka.
2021-04-02 13:37

Det har kommit många frågor om träningstiderna kommande vecka. Har inte fått något besked än. Vet att det beror på att tilldelningen kom ovanligt sent i år. Vi kommer så fort vi vet något att informera er.

Glad Påsk

Uppskjuten seriestart
2021-03-11 07:52

Tyvärr kom ett negativt beslut för oss som väntat på att få börja på "riktigt" igen. 

Under rådande situation har SVFF beslutat att flytta fram seriestarten för Div 3 till den 1 maj. Det innebär att de 3 matcherna som skulle spelats i april flyttas till ett senare tillfälle.

I övrigt gäller samma regler som tidigare. Detta är den senaste informationen vi har fått.

Stockholm Cup 2020/2021 inställd.
2021-02-21 10:18
Så tråkiga nyheter då vi hade kommit vidare och såg möjligheter att avancera också kommande omgång.

Från STFF.
19 februari 2021
Cupspelet ställs in 2021

Våra fyra cuper Victoria och Stockholm Cup samt Junior-DM för flickor och pojkar kommer inte att genomföras i år på grund av de restriktioner som föreligger.

Tävlingsmatcher är fortfarande inte tillåtna att spela och vi ser ingen möjlighet att få börja spela i cuperna innan tidigast mitten av mars. Då är det endast några få veckor till möjlig seriestart. Dagar och veckor räcker inte till för att spela klart cuperna innan seriestart och vi tänker inte spela ikapp samtidigt som seriespel pågår.

Stockholmsplatserna till Svenska Cupen kommer 2021 endast tillsättas utifrån placering i seriespelet. Detta gäller både för herrar och damer.

Ekonomi

De lag som är kvar i Victoria och Stockholm Cup (d.v.s. de flesta) har gratis anmälan till den cupomgång som inleds i oktober 2021. De lag som åkte ur hösten 2020 behöver betala in en ny anmälningsavgift för deltagande oktober 2021.

Junior-DM för spelare födda 2002 hann aldrig påbörjas. Här gäller full återbetalning, vi återkommer med mer info inom kort.

Anledningen till att vi gör olika är att Victoria och Stockholm Cup spelas under två år och nytt cupspel drar igång redan hösten 2021. Junior-DM avslutas under samma år och nytt cupspel drar inte igång igen förrän 2022, och då med en annan årskull.

Vi får nu gemensamt sikta in oss på att försöka få till en full serie under 2021.

Ytterligare begränsning av tränings möjligheterna
2020-12-21 09:26
Stockholms stad har infört följande begränsning för att kunna utöva idrott.

Under fredagens presskonferens aviserade Regeringen och Folkhälsomyndigheten om skärpta coronaregler och rekommenderade kommuner och regioner att stänga all icke-nödvändig verksamhet, till exempel bibliotek, muséer, öppna förskolor och badhus till och med den 24 januari. Beskedet fick kommuner att stänga samtliga anläggningar för organiserad verksamhet, både inom- och utomhus, från och med söndag 20 december 2020 fram till i första hand 24 januari 2021.
Förlängning av skärpta råd
2020-11-20 07:04
Igår förlängde Folkhälsomyndigheten de skärpta allmänna råden för bland annat Region Stockholm, från och med idag fram till den 13 december. Dessa innebär att man ska avstå från att delta i exempelvis idrottsträningar, matcher och tävlingar, men att barn födda 2005 och senare får genomföra träningar. Stockholms Fotbollförbund följer FHM:s rekommendationer och har uppdaterat listan med aktiviteter som berörs, vi ställer bl a in resterande del av årets futsalmatcher och inga träningsmatcher och provträningar får genomföras.