Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Läs mer och anmäl dig här. Välkomna till årets Eftis med Reymers!

Glad Påsk
2019-04-17 14:45
Kansliet har nu stängt för påsk men vi är åter igen tisdag den 22 april som vanligt. Då drar även Eftis igång och vi längtar redan tills dess. 

Vi önskar er alla en Glad Påsk med sol, värme och kanske lite fotboll.


Följ oss på Instagram
2019-03-26 09:05

Varmt välkomna att följa Reymers på vårt officiella Instagramkonto där du kan hålla lite extra koll på vad som händer i klubben.

 

Hitta oss genom att söka på ”reymersholmsik” på Instagram

 

Vi ses på Insta!


Utomhustider 2019
2019-03-25 11:06
Nu finns utomhustiderna uppladdade under dokument här på hemsidan.

Dessa tider avser utomhussäsongen 2019 som sträcker sig från måndag den 1 april till söndag den 27 oktober.

 

Vi har försökt att tillgodose allas önskemål men om det är någon tid/dag ni hellre vill ha så måste ni göra upp med respektive lag som har blivit fördelad tiden/dagen.  
 

Observera att de tomma Reymers tiderna är ”klubbens” som ska fördelas via kansliet, dessa går därför inte att ta.


Fördelningen av utomhustiderna är gjorda av sportcheferna i samråd med kansliet.

 

Återkom via mail om ni har några frågor eller funderingar!


Utomhusträningstider
2019-03-07 09:39
Snart är arbetet klart med att fördela utomhusträningstiderna till lagen i Reymers och vi längtar efter att komma igång med utomhussäsongen ordentligt.

Fram till och med 31/3 fortsätter vi med "allmänhetens åkning" på Tanto och från och med måndag den 1/4 startar utomhussäsongen 2019 och vi startar upp med träningar på Zinken, Tanto, Långholmen och Eriksdal.

Onsdag den 20/3 presenterar vi utomhusträningstiderna till tränare och ledare direkt efter föreläsningen med Max Bergander i konferensen på Zinken. 
Vi passar på att presentera tiderna vid detta tillfälle då många av er är samlade inför den spännande föreläsningen med Max.
Har ni inte anmält er till detta än, kan ni göra det här

Träningstiderna publiceras även här på hemsidan under fliken dokument.

Varmt välkomna!
Utbildningar i Reymers
2019-01-29 10:13

Reymers erbjuder spelare, tränare och ledare flera utbildningar och föreläsningar under en säsong tack vare samarbete med Stockholms Fotbollsförbund och Sisu. Det kan vara allt från tränar och domarutbildningar till idrottsskador samt föreläsningar inom spännande områden som kost och värdegrundsfrågor.


Utbildningarna har redan startat och först ut var C1 som är den första delen för att bli tränare samt att vi fick en hel del duktiga nya domare som kan tillföras på  Reymers domarlista då Grunddomarutbildningen genomfördes i helgen.


Under fliken Utbildningar i menyn till vänster kan ni läsa mer om de kurser som är planerade till 2019 där ni i Reymers kan delta i kostnadsfritt.


Många utbildningar anordnar vi själva hos oss medan andra hålls centralt på exempelvis Stockholms Fotbollsförbund.Vissa kurser är dedikerade till en viss åldersgrupp och andra är öppna för alla men i mån av plats.


Har ni några som helst frågor kring utbildningar i Reymers så tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er.


Susanne Wallingstam
susanne@reymers.se
073-089 21 24


Nyheter från våra lag