SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Reymersholms IK
Fotboll

Fotbollsskolan Eftis 2024

Nu är pojkar och flickor födda 2018 & 2019 välkomna att anmäla sig till fotbollsskolan "Eftis" som drar igång våren 2024.

 

Anmälan sker via denna länk.

Årsmöte den 14 mars
2024-03-28 10:02

Årsmöte den 14 mars

Årsmötet genomfördes den 14 mars. Verksamhetsberättelsen och bokslutet presenterades. Revisorerna hade inget att anmärka på räkenskaperna och förvaltningen och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för år 2023. Därefter presenterades verksamhetsplan och budget för 2024 och den av styrelsen utarbetade planeringen inklusive avgifter fastställdes av årsmötet. Avgifterna för 2024 och 2025 är oförändrade mot 2023. Fem motioner behandlades på årsmötet.

 

Styrelsen för det kommande året består av

Ordförande, Hans Förnestig

Ledamöter, Marcus Fröjd omval 1 år, Linn Karlsson (nyval) 1 år, Anders Tärnell omval 2 år, Miko Eriksson omval 2 år

Suppleanter (ersättare) i styrelsen för en tid av ett år i ordning; Mikael Lundstedt (omval), Anders Falkirk (nyval),Fredrik Gustafsson (nyval)

Valberedning, Gustav Nordström (ordförande), Ylva Linderson och Bengt Pramborg, samtliga nyval på ett år.

Revisorer, Hummelkläppen (externa revisorer), Rikard Espling och Mats Fager (lekmannarevisorer), samtliga omval på 1 år.

 

Årsmötesprotokollet kommer finnas tillgängligt under dokument fr.o.m nästa vecka.

Inbjudan till Reymers Föreningsmöte
2024-03-20 09:34

Kära medlemmar,

 

Vi har nöjet att inbjuda er till Reymers föreningsmöte. Detta är en utmärkt möjlighet att träffas, utbyta idéer och tillsammans bidra till föreningens framtid. Vi ser fram emot att diskutera viktiga ärenden, kommande projekt och hur vi kan fortsätta att stärka vår gemenskap.

 

Datum och tid: måndag 15 april, kl. 18.00-20.00

Plats: Zinkensdamms IP, konferensrummet

Dagordning:

  1. Öppning av mötet
  2. Diskussioner kring kommande aktiviteter och projekt
  3. Övriga frågor
  4. Mötets avslutning

Anmälan: För bättre planering, vänligen bekräfta ditt deltagande senast 10 april genom att skicka ett e-postmeddelande till Anders.tarnell@gmail.com

 

Vi uppmuntrar medlemmar att delta i mötet, då din åsikt är viktig för föreningens framtid. Det kommer också vara ett utmärkt tillfälle att lära känna andra medlemmar och diskutera intressanta idéer. Dock kan vi vara max 45 personer i lokalen. Tanken är sedan att de som deltar även arbetar vidare i de frågor vi bestämmer oss för att prioritera tillsammans. Därför är det viktigt att de som deltar också kommer att kunna avsätta tid för detta under året.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller förslag inför mötet. Vi ser fram emot ett produktivt och givande möte tillsammans!

 

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen och sportchefer i Reymersholms IK

Årsmöte RIK
2024-02-22 15:24

Kallelse till årsmöte Reymersholms IK

Årsmötet kommer att hållas torsdag den 14 mars 18.00.
Plats, OBS Eriksdalsbadet lokal Stora konferensen 90 pers.
Årsmöteshandlingarna finns tillgängliga på webben, www.reymers.se/dokument/?ID=5526 och i mappen Årsmöte 240314. Alternativt finns det möjlighet att läsa dokumenten på kansliet.
Valberedningens förslag finns tillgängligt från den 22 februari. Övriga handlingar, verksamhetsberättelse, årsredovisning/årsbokslut, revisorernas berättelser, verksamhetsplan med budget samt styrelsens förslag och inkomna motioner med styrelsens yttrande finns tillgängliga från den 7 mars.


Välkomna

Spelform 3 mot 3
2024-01-08 13:51

Under sensommaren 2023 så beslutade föreningen att införa spelformen 3 mot 3 för våra yngsta lag i Reymersholms IK. Det innebar att barnen födda 2017 som då gick på fotbollsskolan ”Eftis” bildade lag ett år tidigare än vanligt efter sin sista träning på fotbollsskolan. I och med att vi infört denna spelform i föreningen så innebär det också att ”Eftis” nu endast pågår under två säsonger i stället för tidigare tre. Precis som tidigare så erbjuds fotbollsskolan för de barn som fyller fem och sex år det året.

 

Bakgrunden till beslutet av att införa spelformen 3 mot 3 var för att erbjuda barnen matchspel i tidigare ålder, och organiserade träningar med känslan av att tillhöra ett lag. Men framför allt så vill vi uppnå den målsättning som Svenska fotbollsförbundet själva så bra beskriver i sin text på hemsidan ” (…) matcher och träningar ska vara glädjefyllda tillfällen där utgångspunkten är barnens behov. Alla spelare ska ges förutsättningar för att utföra många fotbollsaktioner. ”

 

Under hösten 2023 så gjordes ett gediget arbete, från att informera alla vårdnadshavare med barn födda 2017 om denna förändring, och där efter att engagera in dem som ledare för sina barns framtida lag. Det blev ett lyckat resultat där vi kunde bilda fyra lag för pojksidan och ett lag för flicksidan. Av de cirka 100 barn som ville fortsätta äventyret så var 33 % av dem flickor.

 

Under våren 2024 så ser vi fram emot att se våra sjuåriga pojkar och flickor inta spelplanen som kommer att inramas av en nyinköpt och uppblåsbar sarg, där förutsättningarna kommer att bli som bäst för glädjefyllda tillfällen med många fotbollsaktioner!

Nyårshälsning
2023-12-29 12:21

Nyårshälsning

 

Året 2023 har varit intensivt, utmanande och roligt. Vi växer i antalet medlemmar, i organisationen runt verksamheten med fler anställda och ekonomin växer. När vi tittar tillbaka på året som gått så kan vi konstatera att Reymers har haft en väl fungerande verksamhet som tidigare år. Detta är vi oerhört tacksamma för då det skapat en stabil grund för klubben.

 

Våra representationslag har spelat bra under säsongen. Herrarna har spelat i division 3 och slutade på en 4:e plats vilket innebar fortsatt spel i division 3. Damerna har spelat i division 4 och gick obesegrade genom seriespelet vilket innebär spel i division 3 det kommande året. I vår systerförening RFF har A-laget, genom en andra placering i tabellen, tagit steget upp till div 6 nästa år.

 

Futsal är en nyhet för Stockholmsfotbollen och en verksamhet som växer kraftigt. Säsongen 2022/2023 hade Reymers 11 lag i seriespel, från Herrar ned till P11 och F06.

 

Eftermiddagsfotbollskolan har varit mer populär än någonsin med drygt 400 barn i åldrarna 5 till 7 år, sommarfotbollskolans fyra veckor var väl fyllda med 400 deltagande barn. Reymers vår- och höstcup genomfördes på ett mycket bra sätt för både pojkar och flickor. Det var med 286 deltagande lag över tre helger med cirka 2500 barn och 570 matcher. Därutöver har vi spelat en stor mängd matcher i S:t Eriks-cupen med 55 lag i avslutade serier.

 

I klubben arbetar vi vidare med vår bärande värdegrund, så många som möjligt så länge som möjligt. Här vill vi lyfta fram arbetet i vår systerförening som gör det möjligt för våra äldsta ungdomar som vill fortsatt spela men inte satsa lika mycket tid att spela seniorfotboll. Vi vill även lyfta fram vår målsättning noll barn i kö där vi under året startat upp 6 nya lag med barn i olika åldrar från kön med intresseanmälningar.

 

Styrelsen har lagt planeringen för 2024 och vi satsar vidare på att höja kvalitén i fotbollsutbildningen för att locka till oss och behålla så många som möjligt i verksamheten. Det gör vi bland annat genom att fortsatt utöka ledarstaben med externa tränare för ungdomar i åldern 13-19 samt att erbjuda föräldratränare till lag i åldern 8-12 år professionellt stöd.

 

Vi ser därför med tillförsikt fram mot 2024 och tror att det kommer bli ännu roligare och ännu mera spännande än året som vi avslutar. Vår verksamhet är omfattande och den sköter inte sig själv. Vi vill passa på att tacka alla tränare, lagledare, materialansvariga, utbildningsansvariga, aktiva i café, webbansvariga, kassörer, föräldrar och alla barn och ungdomar som gjort klubbens verksamhet möjlig med hjälp av ett stort engagemang och mycket nedlagd tid.

 

Hans Förnestig Ordförande och styrelsen önskar er alla ett gott nytt år

Nyheter från våra lag
Dam, 10/04 16:30 
Herr, 07/04 11:57 
Herr, 02/04 12:00 
Dam, 19/03 04:08 
Herr, 10/03 11:34 
Dam, 03/03 20:32 
Herr, 01/03 12:05