Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Längtar du efter sommaren? Redan nu kan du anmäla dig till årets Sommarfotbollsskola här
Årsmötet genomfördes den 9 februari
2020-02-13 14:24

Verksamhetsåret 2019 avhandlades på årsmötet och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för den perioden. Föreningens ekonomi är stabil vilket utgör en bra grund för att driva och utveckla föreningens verksamhet. Verksamhetsplanen med tillhörande budget för år 2020 beslutades. 

Totalt är ca 60 lag anmälda till seriespel. Därutöver är, som tidigare år, Eftis, sommarfotbollskolan och Reymers Höstcup viktiga aktiveter. 

Styrelsen sammansättning för verksamhetsåret 2020 är, Hans Förnestig ordförande, ordinarie ledamöter Gustav Nordström, Miko Erickson, Marcus Fröjd och Ylva Linderson nyval samt suppleanterna Sara Lundgren och Daniel Ahlenius. Anton Linde suppleant, slutar och övriga i styrelsen tackar honom för hans engagemang i föreningen de senaste två åren.

 

Hans Förnestig Ordförande

Reymers Tränarutbildning C
2020-01-03 10:38

Varmt välkommen att gå Tränarutbildning C som är den första kursen du går som tränare.


Utbildningen ger en grundläggande förståelse för fotbollen i Sverige och vilka egenskaper en bra tränare har. Även deltagare utan bakgrund i fotbollen är välkomna till denna kurs.
Ledarskap och kommunikation med barn står i centrum, men också vägledning för att genomföra roliga, lärande och lekfulla träningspass. Utbildningen är vid två tillfällen och man skall gå både C1 och C2 för att ha genomfört utbildningen.

Reymers tillsammans med Stockholms Fotbollsförbund kan nu erbjuda er att gå utbildningen på hemmaplan.

TILLFÄLLE 1 – C1 Lördag den 25/1 - 2020
TILLFÄLLE 2 - C2 Lördag den 15/2 - 2020


DELTAGARE
Det finns plats för 16 deltagare, först i kvarn gäller

ANMÄLAN
sker på länkarna nedan snarast eller senast två veckor före kursstart.
OBS! Separata anmälningar till de två tillfällena.

C1: Anmäl dig här 
C2: Anmäl dig här 

Glöm inte ange eventuella allergier vid mat samt personnummer samt vilket lag ni representerar (F12:1, P11:8)

Efter er anmälan får ni ett mail att ansökan mottagits. Senast 1 vecka innan får ni ett svar om ni fått en plats till utbildningen.

FRÅGOR?
Kontakta Susanne Wallingstam på kansliet susanne@reymers.se

Välkommen med din anmälan!  

Nya datum för att visa registerutdrag
2020-01-03 09:20

Utdrag ur belastningsregistret för ledare och tränare

Under Riksidrottsmötet 2019 beslutades det att föreningar ska begära begränsat utdrag ur belastningsregistret för de som är anställda eller har uppdrag i föreningen och har kontakt med barn. Detta börjar att gälla från och med 1 januari 2020.

 

Kortfattat innebär det att föreningen ska begära utdrag av alla ledare och tränare från 15 år i dess verksamhet som arbetar med eller på annat sätt har direkt kontakt med barn upp till 18 år.

Reymers startar denna process från och med nu och ni som har en roll som tränare, ledare, lagledare och materialare skall därför snarast beställa ett utdrag och visa upp det till oss. 


Vilka dagar kan jag visa utdraget OCH FÖR VEM? 

·         Måndag 13 januari kl 08.30 -18.00 på Zinken (Johan 073-089 21 22)

·         Torsdag 23 januari kl 08.30 -18.00 på Zinken (Susanne 073-089 21 24)

·         Måndag 27 januari kl 08.30 -18.00 på Zinken (Johan 073-089 21 22)
Varför inför Reymers den här policyn nu?

Enligt beslut från Riksidrottsmötet 2019 skall föreningar begära in registerutdrag för ledare som är i kontakt med barn och ungdomar, från januari 2020 blir detta ett krav mot föreningar.

 

Hur gör man?

• Gå in på Polisens webbplats och välj ansökan som heter: “Utdrag för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg (442.14)”
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

• Fyll i ansökan och skicka in den enligt direktiven på polisens hemsida.

•När utdraget från belastningsregistret kommit till dig med posten ska det visas för kansliet vid någon av tiderna som anges nedan. Det kan ta upp till två veckor att få utdraget.

 

Hur går det till att visa utdragen?

Ledare tar med sitt utdrag och visar upp för personalen på kansliet under någon av de anvisade datumen. Den som tittar på utdraget kommer notera att utdraget visats, vilket datum det har gjorts och att det inte finns brott noterade i utdraget.


Kan man maila registerutdraget istället för att åka till kansliet? 

Nej, det är inte möjligt att maila. Om det inte går att komma på någon av de föreslagna tiderna så går det bra att kontakta kansliet på kansli@reymers.se så hittar vi en annan tid.

   

Vilka uppgifter sparar föreningen?

Ett register kommer att upprättas över alla ledare som bara kommer att innehålla namn och information om att utdrag visats och att det inte visat något olämpligt. Ingen annan information eller noteringar från utdraget kommer att antecknas i registret.

 

Vad ska man göra med själva utdraget?

Registerutdraget lämnas tillbaka till ledaren när granskningen är klar.

Hur ofta ska det här göras?

Ett inlämnat utdrag som godkänts är giltigt under ett år, därefter kommer ett förnyat utdrag att begäras in från ledaren.

 

Jag har varit ledare i många år, gäller detta även mig?

Ja

  

Vilka uppgifter syns utdraget ur belastningsregistret?

De brott som syns i ett begränsat utdrag ur belastningsregistret är mord, dråp, grov misshandel, människorov, alla sexualbrott, barnpornografibrott samt grovt rån.
 

Vad händer om jag inte vill uppvisa registerutdrag?

Detta är en generell policy som gäller för alla ledare, om du av någon anledning inte vill inkomma med ett registerutdrag så blir man pausad som tränare tills man visat upp registerintyget.

 

Vad gör vi om vi upptäcker att en ledare blivit dömd för något?

Om belastning uppvisas kommer förtroendeuppdraget att omedelbart avslutas från föreningens sida.

Var kan jag hitta mer information om detta ämne?

·         Nyhet om registerutdrag på Riksidrottsförbundet: 
https://idrottonline.se/Riksidrottsforbundet/Allanyheter/viktigpusselbitforentryggareidrott/

·         Trygg idrott på Riksidrottsförbundet: https://www.rf.se/RFarbetarmed/Tryggidrott/

·         Frågor om svar om registerutdrag på RF: 
https://www.rf.se/RFarbetarmed/Tryggidrott/fragorochsvaromregisterutdrag/Med vänlig hälsning

Hans Förnestig Ordförande och Styrelsen                   Januari 2020                                      

Nyhetsbrev december 2019
2019-12-19 10:41

 

Jubileumsåret 2019 går mot sitt slut. Klubben har fyllt 120 år vilket är en aktningsvärd ålder. Reymers har under åren utvecklats och förändrats från den lilla kvartersklubben som bildades 1899 till den stora förening som den är idag. För oss som närvarade på födelsedagen uppe på Tanto var det väldigt tydligt, med så mycket spring i benen hos alla flickor och pojkar i våra lag, så är Reymers en vital 120-åring som kommer att fira många födelsedagar i framtiden.

 

2019 har varit ett intensivt år med många aktiviteter och mycket fotboll. Våra representationslag har spelat bra under säsongen, herrarna slutade trea i sin serie 1 poäng ifrån kvalspel och spelar fortsatt i division 4, damerna slutade 8:a i sin serie och kommer även de att spela i division 4. Futsal är en nyhet för Stockholmsfotbollen och en verksamhet som växer kraftig. Reymers har deltagit med 7 lag i seriespel och gör det även denna vinter.

 

Eftermiddagsfotbollskolan har varit mer populär än någonsin med 487 barn i åldrarna 5 till 7 år, sommarfotbollskolans tre pass var väl fyllda med 361 deltagande barn, Reymers höstcup genomfördes på ett mycket bra sätt för både pojkar och flickor, det var 155 deltagande lag över två helger, därutöver har vi spelat en stor mängd matcher i S:t Eriks-cupen med 51 lag i avslutade serier.

 

I klubben arbetar vi vidare med vår bärande värdegrund, så många som möjligt så länge som möjligt, och har under året uppnått målet att ha noll barn i kö. Det innebär att vi erbjuder alla som vill spela fotboll möjlighet att inom ett par dagar delta på träning i något av föreningens befintliga lag eller i något nybildat lag för nybörjare. Vi har även för de äldsta åldrarna en väl fungerande verksamhet i form av damjuniorerna och utvecklingslaget för pojkar vilket gör att fler 16-19 åringar är aktiva i klubben.

 

I styrelsen har vi lagt planeringen för 2020 och förutsättningarna ser mycket goda ut. Föreningen står på en stabil ekonomisk grund, vi går in med en bra ledarstruktur och vi har en väl fungerade verksamhet. Jag ser därför med tillförsikt fram mot nästa år och tror att det kommer bli ett år fyllt av glädje och spännande matcher.

 

Vår verksamhet är omfattande och den sköter inte sig själv. Jag vill passa på att tacka alla tränare, lagledare, materialansvariga, aktiva i café, webbansvariga, kassörer, föräldrar och alla barn och ungdomar som gjort klubbens verksamhet möjlig med hjälp av ett stort engagemang och mycket nedlagd tid. Ett särskilt tack till föreningens kansli som på ett föredömligt sätt håller ihop verksamheten och gör ett omfattande och viktigt jobb för alla aktiva i Reymers.

 

Jag och styrelsen önskar alla en god jul och ett gott nytt fotbollsår.

 

 

 

Hans Förnestig Ordförande och styrelsen

2019-12-16 08:58
Snart är julen här och vi hoppas att ni får njuta ordentligt av lite julledighet.

Från oss alla, till er alla - En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År

Med vänlig hälsning, Reymers
Nyheter från våra lag
F06, 17/02 10:01 
F06, 16/02 21:16 
P09:1, 02/02 21:59 
P09:1, 18/01 17:44