Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Årsmöte 2019

Årsmötet hålls söndag den 10 februari 16:00-18:00 i konferensrummet i stora läktaren på Zinken.


Sista dag för motioner är 10/1.
Styrelsen

Öppet Hus och klädprovning
2018-11-28 11:21

Varmt välkomna till oss på Reymers lördagen den 15 december då vi håller öppet hus på vårt kansli.

Vi firar tredje advent med glögg och pepparkakor tillsammans samtidigt som de som vill kan passa på att prova Reymers kläder från Stadium och Nike inför kommande säsong.

Dagen till ära finns även några specialerbjudanden i form av en Reymers hoodie, mössa och vattenflaska som kanske passar perfekt som julklapp att lägga under granen.

Så kom gärna förbi och träffa oss på kansliet eller ta en pratstund med sportcheferna i Reymers över en kopp glögg och pepparkaka.

PLATS: Reymers kansli på Zinken 
(Gula huset bakom huvudläktaren, bredvid ishallen)
DATUM: Lördag den 15/12-2018
TID: Öppet hus mellan 12:00-­15:00


Valberedning Reymers styrelse
2018-11-15 15:32

I början av nästa år ska vi hålla vårt årsmöte i föreningen. En av de viktigaste sakerna på mötet är att välja en styrelse. Vi har fyra ordinarie medlemmar i styrelsen samt ungefär lika många suppleanter. Styrelsen leds av en ordförande som väljs ett år i taget. De fyra ordinarie väljs på två år. Vi ska alltså välja en ordförande, två ledamöter och fyra suppleanter. Jag tror och hoppas att de flesta som är verksamma i styrelsen idag står redo för omval. Hur som helst är det viktigt att vi förnyar och hittar fler aktiva som vill vara med i styrelsen. Det är såklart bra om styrelsen är en spegel av medlemmarna t ex aktiva spelare, ledare, föräldrar, kvinnor och män i olika åldrar.

 

Styrelsens viktigaste ansvar är att styra och leda verksamheten i föreningen under året. Det är ett kul arbete som sker i en fin gemenskap med de andra i styrelsen. Det är lärorikt och spännande och dessutom en fin merit. Vi har behov av de som känner föreningens verksamhet eller någon som kan hjälpa till att utveckla verksamheten.

 

Vi söker personer även personer som kan eller vill lära sig mer om t ex kommunikation, eller ekonomistyrning. Verksamheten omsätter ca 4 miljoner och är därmed en rätt stor och spännande utmaning med många lag, spelare, ledare och mängder av aktiviteter. Att delta i styrelsen har för många jag känner varit en verkligt utvecklande och intressant fas i livet. Förutom nya kunskaper och vänner är det för många en bra känsla att ta ansvar och utveckla en så viktig verksamhet som ungdomsidrotten verkligen är för samhället. Föreningens ekonomi är god varför det finns fina förutsättningar för en positiv utveckling

 

Arbetet med att hitta och föreslå personer till styrelsen sker genom valberedningen. I år är det undertecknad som arbetar med detta nu och under några veckor fram till mitten av januari.

 

Jag söker kontakt med alla som har förslag på lämpliga personer eller som kanske själva vill vara med i styrelsen. Det är viktigt att få fram förslag inte bara från de som har lång erfarenhet av föreningen utan även av de som är nya i verksamheten.

 

Ring, messa eller ta kontakt med mig så kanske vi kan träffas eller talas vid om Era förslag. Jag har tfn 072 701 83 01 eller på mail esplingr@gmail.com

 

Hälsar

 

Rikard Espling

 

Valberedning

Reymersholms IK

Reymers startade 7-mot-7-serie för flickor 14/15
2018-10-30
Reymers F04 har spelat 7-mot-7-serie under säsongen tillsammans med fem andra breddlag i Stockholm.
Anders Falkirk, tränare för Reymers F03, tog i våras initiativet till en ny serie för flickor 14/15 i Stockholm. Idén var att erbjuda seriespel för lag med för små trupper för 11-mot-11. Dessutom fanns en tanke om att gynna teknik och bolltouch hos spelarna i och med spel på mindre yta. 

Under säsongen har sex lag mötts på fasta lördagstider: Reymersholms IK, BKBK, Essinge IK, Sickla IF, Värtans IK och Hanvikens SK. 

Nu finns en förhoppning om att spelformen ska erbjudas även under 2019 och kanske i fler åldersgrupper. Det beslutet tas i så fall av Stockholms Fotbollförbund under november månad. 

Läs gärna en längre artikel om projektserien som finns publicerad hos Stff: Reymersholms IK startade en 7-spelsserie för flickor med stöd från 5050-fonden.
Höstcupen 2018
2018-10-16 09:25

Under de två första helgerna i oktober hölls årets upplaga av Reymers Höstcup med hela 144 deltagande lag som bjöd på en hel del underhållande och rolig fotboll.  576  matcher spelades på Tanto BP, Zinkensdamms IP och på Långholmen i det fantastiska höstvädret, som inte kunde ha varit bättre.

En del bilder från cupen har vi lagt upp på Instagram kontot: reymershostcup
Gå gärna in och kika.

Vi vill rikta ett stort tack till alla gästande lag som bjöd på rolig fotboll i form av spännande matcher och otroligt trevliga blivande fotbollsstjärnor samt även alla ideella hjältar och domare som ställde upp och tog emot lagen i sekretariat, i café och grill samt på planen.

Tack alla ni som deltog i cupen och varmt välkomna nästa år igen!


2018-09-12 09:15
Det börjar närma sig oktober och arbetet med cupen går i rasande takt framåt!
Det kommer att bli en fantastisk cup med många spännande lag som deltar och som kommer att bidra med underhållande fotboll i cupen. Det är vi helt säkra på!

Vi kan nu rapportera att flera grupper är slutsålda! 
Trycket på cupen har varit stort och vi har fått stänga flera grupper då vi inte kan ta emot flera anmälningar.

I dessa grupper finns platser kvar
F08 - endast 1 plats kvar
F10 - ett fåtal platser kvar

Dessa grupper är idag slutsålda
P07,P08, P09, P10, F06, F07 och F09

Men fortsätt att hålla ett öga här på hemsidan då det kan bli sena öppningar i grupperna.

Är det en grupp som är slutsålda och ni vill anmäla er till en reservplats gör ni en anmälan på cupsidan så kontaktar vi er om en plats skulle bli ledig.

Nyheter från våra lag
F06, 17/12 08:40 
P10:4, 15/12 23:13 
F06, 09/12 22:43 
F06, 04/12 23:35