SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Fotbollsskolan Eftis 2024

Nu är pojkar och flickor födda 2018 & 2019 välkomna att anmäla sig till fotbollsskolan "Eftis" som drar igång våren 2024.

 

Anmälan sker via denna länk.

Presentation av Linn - ny sportchef för dam
2023-12-05 13:03

Mitt namn är Linn Karlsson, är 30 år gammal och är bosatt på Södermalm i Stockholm. Mitt eget fotbollsspelande startade i IFK Vaxholm som 5-åring, men större delen av min ”fotbollskarriär” har jag spelat i en annan blåvit klubb- IFK Lidingö.  Det var även där som min tränarkarriär startade samtidigt som jag spelade med Damlaget i Div 2. Jag coachade flickor födda 2001 under 2013-2016, en väldigt rolig tid i mitt liv. Därefter var jag i AIK en kortare sejour och coachade F16-U, innan jag bestämde mig för att ta en paus som tränare och satsa på mitt eget spelande igen. Säsongen 2021 kom jag som spelare till Reymers Damlag och fastnade direkt för laget och den sköna stämning som fanns i truppen. Inför säsongen 2023 fick jag frågan om att bli asstränare för damerna och efter sommaruppehållet klev jag över som huvudtränare. Det blev ett roligt och framgångsrikt år då vi gick obesegrade genom div 4 och är nu klara för div 3 nästa år. När säsongen var över fick jag förfrågan om att bli sportchef för F11 hela vägen upp till Dam, och med ett hjärta som slår för flick-och damfotbollen, kändes detta direkt som en kul utmaning för mig.  

 

 

Jag tror att vi har en otrolig möjlighet i Reymers, med tanke på vårt geografiska läge och växande storlek, att ge våra tjejer en bra utbildning inom fotboll samt erbjuda en trygg och bra utvecklingsmiljö.  

 

Min roll som sportchef kommer dels innebära att ansvara för dialog mellan lagen (F11-damlag), se till att spelare som vill satsa erbjuds rotationsträning, samt följa upp hur det går. Vi ska även se till att spelare som kanske inte har lika höga ambitioner med sin fotboll får de förutsättningar och hjälp som behövs för att fortsätta med sin fotboll så länge de önskar, detta i linje med Reymers motto ” så många som möjligt, så länge som möjligt”.  

Jag är superglad över att vara på plats och jag tror detta ligger helt rätt i tiden.  Vi har som jag nämnde tidigare ett Damlag som nu gått upp i Div 3 för första gången på väldigt länge, och jag ser fram emot att se vår flickverksamhet växa genom ett nära samarbete mellan och inom åldersgrupperna i föreningen. Målet är att fostra Reymers ungdomsspelare så att de på sikt kan ta ett naturligt steg in i A-truppen.  

Följ gärna våra lag på hemsidan och instagram, vi söker fler spelare!  

Reymers vårcup 2024
2023-11-23 14:38

Nu är anmälan öppen till Reymers vårcup 2024.

 

Vårcupen spelas på Tanto BP helgen 6-7/4.

 

Klicka här för anmälan.

 

 

Reymers höstcup 2023 genomförd
2023-11-03 07:13

Reymers höstcup 2023 är nu genomförd.

 

188 st lag deltog på höstcupen som arrangerades helgerna, 7+8 oktober samt 14+15 oktober.

 

Rekord i antal anmälda lag. Arrangemanget blev jättelyckat. 2500 personer deltog. Vi genomförde 376 st matcher på Tantolundens bollplan.

 

Finns inte många cuper i Sthlm samt omnejd som kommer upp i samma nivå med antal anmälda lag.

 

Strålande höstväder med inslag av kraftiga vindar samt regnskurar under arrangemanget, men i stort sett så var det underbart höstväder

 

Personalen på kansliet har jobbat med cupen under hela året, grymt jobbat. Och ett stort tack till alla som arbetade på cupdagarna.

 

Nu ser vi fram emot Reymers vårcup 2024.

 

Hans Förnestig Ordförande och styrelsen

Serieavancemang
2023-10-17 12:54

Vårat representationslag i systerföreningen RFF har slutfört sin serie i division 7 och kom på en hedrande andra plats.

Det innebär att laget flyttas upp och kommer att spela i division 6 säsongen 2024. Vi gratulerar spelarna, tränaren Micke Eklöf och ledare till denna prestation.

 

Hans Förnestig Ordförande och styrelsen

 

 

 

Fystränare sökes till Reymersholms IK herrar A (div 3)
2023-10-10 08:21

Reymersholms IK (”Reymers”) grundades 1899 och är idag en renodlad fotbollsförening med ca 1400 medlemmar. Reymers är ett av endast sex Stockholmslag med allsvenska meriter (1941-1942). Vår hemvist är på Zinkensdamms IP och närliggande Tanto BP, innanför tullarna i Stockholms innerstad. Vi är en livskraftig och växande förening med stabil ekonomi och god organisation.

 

Vi söker nu en Fystränare för vårt herrlag A för att på bästa sätt förbereda och ge oss själva chansen att ta nästa kliv i seriesystemet. Din uppgift blir att arbeta kontinuerligt med spelarnas fysiska utveckling och att utveckla träningsprogram för att förebygga skador. Du lägger upp fysträningsprogram för truppen och ger också specifika träningsråd till individuella spelare. Vi tränar ca 3 - 4 ggr/vecka beroende på säsong.

 

Fysträningens primära syfte är att förbereda spelarna för fotbollsspel, det vill säga klara av att spela med hög intensitet och återhämta sig mellan träningar och matcher. Fysträningen sker i samspel med fotbollsträningen och ställer krav på nära koordination och tät kommunikation med huvudtränare och övriga ledare i staben. Viktigt att se till de specifika krav som fotbollen ställer och de individuella behov som spelarna har beroende på position och ålder.

 

Vi tror att du tidigare har arbetat med fysträning för idrotter och det är meriterande om sporten varit fotboll. Du blir en del av ett väl sammansvetsat ledarteam bestående av huvudtränare, assisterande tränare, MV-tränare och lagledare och har löpande dialog med huvudtränare och assisterande tränare gällande spelarna och deras fysiska status. Du rapporterar till huvudtränaren.

 

Vi ser gärna att du har gått SvFF fotbollsfystränarutbildning. Meriterande (dock inget krav) är utbildning inom idrottsvetenskap, idrottsmedicin, nutrition, rehabilitering eller liknande.

Ansökan skickas till hannessahlin@outlook.com

Vi tillämpar löpande urval och vill därför ha din ansökan snarast möjligt!

Nyheter från våra lag
Dam, 09/12 13:05 
Dam, 07/12 08:06 
Herr, 04/12 12:00 
P06, 30/11 13:57 
Herr, 30/11 12:00