Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.


Välkommen till eftermiddagsfotbollsskolan eller "Eftis" i populärnamn för barn födda 2011, 2012 och 2013. Här lär vi oss att på ett lekfullt sätt jobba tillsammans och att bli vän med bollen. 


Vi håller till på Tanto bollplan med start v.34 tom v.41. 


HÖSTENS FÖRSTA TRÄNING
Tis 21 aug - för pojkar och flickor födda 2011, tisdagar gäller hela perioden.
Ons 22 aug - för pojkar och flickor födda 2013, onsdagar gäller hela perioden.
Tors 23 aug - för pojkar och flickor födda 2012, torsdagar gäller hela perioden

TID: Klockan 16.30 - 17.25 alla dagar under hela perioden.


ANMÄLAN: Görs HÄR eller under fliken ANMÄLAN i menyn till vänster.

AVGIFT: För er som startar första gången vecka 34 är avgiften 500 :-  och betalas mot faktura som skickas per e-post efter anmälan. Matchtröja och vattenflaska ingår och fås på plats.


På Tanto finns ett omklädningsrum där man kan byta om samt fylla på sin vattenflaska. Reymers caféet har även öppet om man vill handla kaffe, dryck, toast eller korv med bröd.


Vanliga gymnastikskor går alldeles utmärkt att starta upp med.


Varmt välkomna till Reymers och Tanto BP!


Vi ses på plan!

Kansliet stängt i 3 dagar innan höstlovet
2018-09-25 10:39
Kansliet är semesterstängt onsdagen 24/10-fredagen 26/10. Kansliet är öppet som vanligt under höstlovet.
2018-09-12 09:15
Det börjar närma sig oktober och arbetet med cupen går i rasande takt framåt!
Det kommer att bli en fantastisk cup med många spännande lag som deltar och som kommer att bidra med underhållande fotboll i cupen. Det är vi helt säkra på!

Vi kan nu rapportera att flera grupper är slutsålda! 
Trycket på cupen har varit stort och vi har fått stänga flera grupper då vi inte kan ta emot flera anmälningar.

I dessa grupper finns platser kvar
F08 - endast 1 plats kvar
F10 - ett fåtal platser kvar

Dessa grupper är idag slutsålda
P07,P08, P09, P10, F06, F07 och F09

Men fortsätt att hålla ett öga här på hemsidan då det kan bli sena öppningar i grupperna.

Är det en grupp som är slutsålda och ni vill anmäla er till en reservplats gör ni en anmälan på cupsidan så kontaktar vi er om en plats skulle bli ledig.

Äldsta målskytten i Reymers historia
2018-09-04 11:25
När Reymers C-lag mötte Sörskogen i seriematchen som spelades söndagen den 2 september på Tantolundens BP, slog han till! 
Ingen mindre än vår egna Bengt "Benke" Bark så klart. Matchen slutade 6-2 till Reymers och Benke gjorde 2-2 målet i slutet av första halvlek. 
Då Benke fyllde hela 65 år i juni är han därmed solklart den äldsta målskytten i Reymers historia. 

Årets spelmässigt bästa insats av Herr A
2018-08-22 09:26
Derby mot Krukan (förlust 0-1 förra matchen) Vår trupp var verkligen mixad - sju rutinerade tillsammans med fyra från utvecklingslaget samt John från C-team och unga etablerade spelare.
Start: Daniel A - Henke H - Henke - Marcus - Lukas - Danne - Kasper - Tom - Alex - Johan o Hugo. Ersättare (som samtliga fick speltid) Jens-John-Neo-Filip o Pola(ny).
Matchplanen var att med ett högt bolltempo (varierat korta o längre passningar) få Krukan att jaga boll. Killarna gjorde det med bravur - bollinnehav 80-20 - vi höll tätt bakåt och skapade dussinet målchanser. Matchen slutade 3-0 (borde varit mkt mer) men revansch o tre nya poäng. Det som gladde mest var SPELET o glädjen på plan och efteråt i omklädningsrummet. Nästa hemmamatch är fredag 31 au kl20 mot Bagarmossen (även där revansch) . Välkomna
2018-08-17 09:52

Årets andra sommarfotbollsskola hölls vecka 33 och det blev en succé med både antal barn samt all glädje och gemenskap som genomsyrade veckan tillsammans. Det blir inte mycket bättre än det här!!


Dagarna startade och avslutades i fotbollens tecken med övningar tillsammans, men bröts av för gemensamma lekar samt lunch och mellis.

Det blev perfekt fotbollsväder hela veckan och alla barn och ledare var otroligt duktiga som orkade springa på. 

Under veckan har vi så klart spelat massor av fotboll i alla dess former men även övat på hur man är en bra kompis och pratat om vad man får och inte får göra som en juste fotbollsspelare.

Men bäst av allt på hela veckan var nog ändå alla kompisar som man fick hänga med varje dag och göra det man tycker bäst om – spela fotboll tillsammans!

Tusen tack alla ni som var med oss! Vi saknar er redan!

TIPS

För er som inte redan spelar i Eftis eller i lag, så startar Eftis upp redan nu vecka 34. Gå gärna in på Eftis eller anmälan här till vänster där du hittar mer information samt anmälningsformuläret. 

Nyheter från våra lag