Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Läs mer och anmäl dig under fliken Eftis. Välkomna till årets Eftis med Reymers!


Utbildningar i Reymers
2019-01-29 10:13

Reymers erbjuder spelare, tränare och ledare flera utbildningar och föreläsningar under en säsong tack vare samarbete med Stockholms Fotbollsförbund och Sisu. Det kan vara allt från tränar och domarutbildningar till idrottsskador samt föreläsningar inom spännande områden som kost och värdegrundsfrågor.


Utbildningarna har redan startat och först ut var C1 som är den första delen för att bli tränare samt att vi fick en hel del duktiga nya domare som kan tillföras på  Reymers domarlista då Grunddomarutbildningen genomfördes i helgen.


Under fliken Utbildningar i menyn till vänster kan ni läsa mer om de kurser som är planerade till 2019 där ni i Reymers kan delta i kostnadsfritt.


Många utbildningar anordnar vi själva hos oss medan andra hålls centralt på exempelvis Stockholms Fotbollsförbund.Vissa kurser är dedikerade till en viss åldersgrupp och andra är öppna för alla men i mån av plats.


Har ni några som helst frågor kring utbildningar i Reymers så tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er.


Susanne Wallingstam
susanne@reymers.se
073-089 21 24


God Jul till er alla i Reymers
2018-12-20 13:55
Vi ber att redan nu få önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Hoppas att ni får en riktigt fin jul med era nära och kära! 

Med vänliga hälsningar, 
Styrelsen och kansliet
Lyckat Öppet Hus
2018-12-19 11:05
I lördags firade vi tredje advent med glögg och pepparkakor tillsammans samtidigt som de som vill kunde prova Reymers kläder från Stadium och Nike inför kommande säsong.

Stundtals var det många inne på kansliet samtidigt och stämningen var på topp.

Stort grattis till Melvin Walles 5 år och Otto Bjerke 8 år som korades till vinnare i tävlingarna i lördags och har ett pris att hämta ut på kansliet. 

Tack alla som kom förbi!
Öppet Hus och klädprovning
2018-11-28 11:21

Varmt välkomna till oss på Reymers lördagen den 15 december då vi håller öppet hus på vårt kansli.

Vi firar tredje advent med glögg och pepparkakor tillsammans samtidigt som de som vill kan passa på att prova Reymers kläder från Stadium och Nike inför kommande säsong.

Dagen till ära finns även några specialerbjudanden i form av en Reymers hoodie, mössa och vattenflaska som kanske passar perfekt som julklapp att lägga under granen.

Så kom gärna förbi och träffa oss på kansliet eller ta en pratstund med sportcheferna i Reymers över en kopp glögg och pepparkaka.

PLATS: Reymers kansli på Zinken 
(Gula huset bakom huvudläktaren, bredvid ishallen)
DATUM: Lördag den 15/12-2018
TID: Öppet hus mellan 12:00-­15:00


Valberedning Reymers styrelse
2018-11-15 15:32

I början av nästa år ska vi hålla vårt årsmöte i föreningen. En av de viktigaste sakerna på mötet är att välja en styrelse. Vi har fyra ordinarie medlemmar i styrelsen samt ungefär lika många suppleanter. Styrelsen leds av en ordförande som väljs ett år i taget. De fyra ordinarie väljs på två år. Vi ska alltså välja en ordförande, två ledamöter och fyra suppleanter. Jag tror och hoppas att de flesta som är verksamma i styrelsen idag står redo för omval. Hur som helst är det viktigt att vi förnyar och hittar fler aktiva som vill vara med i styrelsen. Det är såklart bra om styrelsen är en spegel av medlemmarna t ex aktiva spelare, ledare, föräldrar, kvinnor och män i olika åldrar.

 

Styrelsens viktigaste ansvar är att styra och leda verksamheten i föreningen under året. Det är ett kul arbete som sker i en fin gemenskap med de andra i styrelsen. Det är lärorikt och spännande och dessutom en fin merit. Vi har behov av de som känner föreningens verksamhet eller någon som kan hjälpa till att utveckla verksamheten.

 

Vi söker personer även personer som kan eller vill lära sig mer om t ex kommunikation, eller ekonomistyrning. Verksamheten omsätter ca 4 miljoner och är därmed en rätt stor och spännande utmaning med många lag, spelare, ledare och mängder av aktiviteter. Att delta i styrelsen har för många jag känner varit en verkligt utvecklande och intressant fas i livet. Förutom nya kunskaper och vänner är det för många en bra känsla att ta ansvar och utveckla en så viktig verksamhet som ungdomsidrotten verkligen är för samhället. Föreningens ekonomi är god varför det finns fina förutsättningar för en positiv utveckling

 

Arbetet med att hitta och föreslå personer till styrelsen sker genom valberedningen. I år är det undertecknad som arbetar med detta nu och under några veckor fram till mitten av januari.

 

Jag söker kontakt med alla som har förslag på lämpliga personer eller som kanske själva vill vara med i styrelsen. Det är viktigt att få fram förslag inte bara från de som har lång erfarenhet av föreningen utan även av de som är nya i verksamheten.

 

Ring, messa eller ta kontakt med mig så kanske vi kan träffas eller talas vid om Era förslag. Jag har tfn 072 701 83 01 eller på mail esplingr@gmail.com

 

Hälsar

 

Rikard Espling

 

Valberedning

Reymersholms IK

Nyheter från våra lag
F06, 11/02 23:11 
F06, 11/02 22:56 
P07:5, 10/02 14:49 
P10:4, 03/02 17:54 
P09:1, 27/01 16:10 
Herr, 13/01 22:18 
F06, 13/01 18:27