SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Reymersholms IK
Fotboll

Fotbollsskolan Eftis 2024

Nu är pojkar och flickor födda 2018 & 2019 välkomna att anmäla sig till fotbollsskolan "Eftis" som drar igång våren 2024.

 

Anmälan sker via denna länk.

Arbetsgrupp sponsring
2024-05-07 09:35

Arbetsgrupp sponsring

Vi söker alla er som vill bidra till Reymers fortsatta utveckling. Du kan bidra genom att delta i den arbetsgrupp sponsring som vi vill starta. Du kan delta i arbetsgruppen med eller utan erfarenhet.

Ring eller maila Marcus,

070 534 9161

Marcus.frojd@fasadglas.se

 

2024-04-23 12:30

Handelsbanken Högalid är glada att meddela att vi går in som en ny Sponsor för Reymersholms IK.

Malin Cederlund kontorschef på Handelsbanken Högalid berättar nedan lite om Handelsbanken, kontoret Högalid och tankarna kring sponsringsavtalet:

Handelsbanken har ett rikstäckande kontorsnät och alla affärsbeslut tas nära kund. Närheten till våra kunder är det som ger oss förmågan att ge verklig kvalificerad och relevant rådgivning. Idag är vi en av världens mest stabila banker med en stark lokal förankring. Genom att fokusera på låg risk och hög lönsamhet kommer vi finnas där för våra kunder även i framtiden. 

Kontoret Högalid är beläget på Hornsgatan 140. Vi är ett av 3 kontor på Södermalm och vårt kontor ansvarar för västra Södermalm. På kontoret är vi ett glatt gäng på 10 medarbetare. Vi kan hjälpa dig med allt från ett nytt BankID i kundtjänst, starta företag, förmögenhetsrådgivning eller finansiering till din Bostadsrättsförening.

Hållbarhet är något som ligger Handelsbanken varmt om hjärtat. En del av vårt hållbarhetsarbete handlar om att bidra till en positiv samhällsutveckling. Genom att gå in som sponsor för Reymers ser vi att vi kan bidra till samhällsutvecklingen på Södermalm. Förutom ekonomiskt stöd så vill vi också bidra med ökade kunskaper inom ekonomi för ungdomarna i Reymers. Efter sommaren kommer vi  återkomma med en inbjudan till föreläsning om vardagsekonomi för unga vilket vi hoppas kommer väcka intresse för ekonomi hos ungdomarna. Vi hoppas också att kunna möta er på kommande cuper och ni kommer se vårt namn på t-shirtarna till sommarfotbollsskolan.

 

Vi ser mycket fram emot samarbetet med klubben.

 

 

Varma hälsningar från oss på kontoret!

Vårcupen
2024-04-19 09:41


Reymers Vårcup 2024 genomfördes den 6 och 7 april på Tantolundens bollplan med 106 deltagande lag och ca 1500 barn. Cupen arrangerades för 6 olika åldersgrupper pojkar samt flickor födda 2012 - 2017. Det spelades 212 matcher med ledning av 15 fantastiska domare, många av domarna kom från Reymers, ett supertack till er. Nytt för cupen var 3v3 spel med sarg vilket var jättelyckat samt uppskattat

Planeringen och arbetet med cupen är omfattande och startade hösten 2023 med ansökan om plantider och tillståndsansökan hos STFF. Inbjudan distribuerades till en mängd klubbar och den första anmälan kom i november förra året. Därefter har anmälningarna droppat in och cupen var fulltecknad en månad innan start. Utformandet av spelschema för 106 lag är en logistiskt övning med domarplanering som extra krydda.

Barn som spelar fotboll på cup blir hungriga. Ett par hundra bugare och korvar gick åt under cupens två dagar. Beställning av varor till café samt grillar funkade bra även denna gång. Varuleveransen är som ni förstår enorm. Stort gäng som bemannade dessa stationer och en stor eloge till alla er.

Veckan inledes med snö och kallt väder det kändes ovisst om vi skulle kunna genomföra arrangemanget. Det kom info från bokningen dagen innan cupen att "Då det snöar fortfarande så kan vissa planer vara delvis ej spelbara. Men vi hoppas att snön försvinner under lördagen då det blir varmare väder". Många lag hörde av sig om det skulle bli någon cup. Personalen på Zinkensdamms IP ställde upp fantastiskt under fredagen och plogade samt borstade plan, det var 10  cm snö när de började och snören plan när de var färdiga.

Vi följde väderleken väldigt noggrant timme för timme och bedömde att vi klarar detta så vi ställde ordning 5 planer med mål samt anvisningar. Det snöade ymnigt natten mot lördag men snön la sig inte så mycket på planerna, vi hade folk som resurs om vi hade behövt maskiner samt personal under tidig lördag för att röja planerna.

06.00 lördag morgon var kanslipersonal samt övrig personal på Tantolundens bollplan för att förbereda arrangemanget.
07.15 kom första lagen till cupen. Vi spelade 106 matcher under lördagen och matcherna var slut 19.30, då återstod städning samt förberedelser inför söndagens spel. Vi hade en kall + blåsig dag men det blev jättelyckat.

Även Söndagen inleddes tidigt. Vädret var lite behagligare även solen visade sig under dagen. Även denna dag spelades det 106 matcher. Vi har ingen möjlighet att ta emot flera lag. Otroligt att vi kan få ihop och arrangera detta på Tantolundens bollplan, noggrann planering samt minutschema gäller. Vi var klara med arrangemanget 20.00 på söndagen.

Bifogar ett mail "Hej jag som förälder till ett av barnen i IF Söderkamraterna vill tacka för den trevliga och väl arrangerade och genomförda cupen idag för pojkar 16 på Tanto och en extra eloge till domaren som var både pedagogisk , positiv och tydlig genom alla matcher jag såg från 8.30 till 13.00, tack till er! mvh Maria"

Denna helg har varit jättelyckad, ett kanonarrangemang har genomförts av kansliet.

Tack till er alla som gjort detta möjligt.

Danne, Johan och Sebbe

Årsmöte den 14 mars
2024-03-28 10:02

Årsmöte den 14 mars

Årsmötet genomfördes den 14 mars. Verksamhetsberättelsen och bokslutet presenterades. Revisorerna hade inget att anmärka på räkenskaperna och förvaltningen och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för år 2023. Därefter presenterades verksamhetsplan och budget för 2024 och den av styrelsen utarbetade planeringen inklusive avgifter fastställdes av årsmötet. Avgifterna för 2024 och 2025 är oförändrade mot 2023. Fem motioner behandlades på årsmötet.

 

Styrelsen för det kommande året består av

Ordförande, Hans Förnestig

Ledamöter, Marcus Fröjd omval 1 år, Linn Karlsson (nyval) 1 år, Anders Tärnell omval 2 år, Miko Eriksson omval 2 år

Suppleanter (ersättare) i styrelsen för en tid av ett år i ordning; Mikael Lundstedt (omval), Anders Falkirk (nyval),Fredrik Gustafsson (nyval)

Valberedning, Gustav Nordström (ordförande), Ylva Linderson och Bengt Pramborg, samtliga nyval på ett år.

Revisorer, Hummelkläppen (externa revisorer), Rikard Espling och Mats Fager (lekmannarevisorer), samtliga omval på 1 år.

 

Årsmötesprotokollet kommer finnas tillgängligt under dokument fr.o.m nästa vecka.

Inbjudan till Reymers Föreningsmöte
2024-03-20 09:34

Kära medlemmar,

 

Vi har nöjet att inbjuda er till Reymers föreningsmöte. Detta är en utmärkt möjlighet att träffas, utbyta idéer och tillsammans bidra till föreningens framtid. Vi ser fram emot att diskutera viktiga ärenden, kommande projekt och hur vi kan fortsätta att stärka vår gemenskap.

 

Datum och tid: måndag 15 april, kl. 18.00-20.00

Plats: Zinkensdamms IP, konferensrummet

Dagordning:

  1. Öppning av mötet
  2. Diskussioner kring kommande aktiviteter och projekt
  3. Övriga frågor
  4. Mötets avslutning

Anmälan: För bättre planering, vänligen bekräfta ditt deltagande senast 10 april genom att skicka ett e-postmeddelande till Anders.tarnell@gmail.com

 

Vi uppmuntrar medlemmar att delta i mötet, då din åsikt är viktig för föreningens framtid. Det kommer också vara ett utmärkt tillfälle att lära känna andra medlemmar och diskutera intressanta idéer. Dock kan vi vara max 45 personer i lokalen. Tanken är sedan att de som deltar även arbetar vidare i de frågor vi bestämmer oss för att prioritera tillsammans. Därför är det viktigt att de som deltar också kommer att kunna avsätta tid för detta under året.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller förslag inför mötet. Vi ser fram emot ett produktivt och givande möte tillsammans!

 

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen och sportchefer i Reymersholms IK

Nyheter från våra lag
Dam, 08/06 18:28 
Dam, 05/06 08:09 
Dam, 26/05 16:36 
Dam, 20/05 13:19 
Dam, 13/05 12:36 
Herr, 10/05 17:35 
Dam, 21/04 20:45 
Dam, 14/04 22:01