SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

P09:1 Mariaskolan
Välkommen till P09:1 Mariaskolans hemsida. Här hittar man information och nyheter om laget. De flesta går i Mariaskolan, men även några vid Katarina Norra, Södra och Södermalmsskolan.
Första utomhusträningen 2021!
2021-01-27 21:43
foto: Anders Tärnell
8 tappra spelare kom till träningen där temperaturen låg på -3 grader!

Eftersom det var första gemensamma träningen sedan mitten av december och dessutom första bollkontakten för en del sedan dess, så blev det mycket rörelse med boll.

Roligaste övningen kanske ändå var de tolv momenten vi körde via appen "7 minutes". Mycket skratt men bra jobbat av alla!

Känns kul att vara igång igen!

/Ledarna


P09:1 med i SVT´s Helt Lyriskt!
2021-01-13 15:34
foto/bild: SVT Helt Lyriskt (produktionsbolaget ITV Studios)
Under maj 2020 så fick vi ju frågan om SVT med Fredrik Lindström i spetsen fick komma och filma vårt lag. Det skulle vara som en del i ett inslag. När killarna fick reda på att de kanske skulle komma med i TV så blev det full uppslutning! :-)

Idag släpptes alla avsnitten och killarna med David i fokus finns här att kolla på


Om ni spolar fram till ca 25.45 in i avsnittet så ser ni allt!

FORZA REYMERS!
Sista träningen 2020!
2020-12-16 21:16
foto: Mikael Hulthén
Ikväll var det sista träningen för 2020. En något reducerad trupp dagen i ära körde på som vanligt.

Vi vill passa på att tacka alla spelare för detta år, men även till er föräldrar! Tack för julgåvan vi fick ikväll, det uppskattas verkligen!

God jul till er alla!

/Anders & Micke

Reymers & Högalid i gemensam träningscup
2020-10-14 21:01
Enda bilden vi lyckades ta denna dag...(foto: Mikael Hulthen)
Istället för ordinarie onsdagsträning så kom vi överens om att vi skulle köra en liten minicup tillsammans med övriga Reymerslagen och Högalid, som kom med två lag. 3 matcher * 25 minuter.

Upplägget var att alla lag skulle spela tre matcher, alla skulle få spela en match på stor 7-manna samt att Högalid skulle slippa möta varandra.

Det blev ett tight schema på de tre planerna, men vi lyckades få ihop allt tillsammans. Tack till alla ledare och domare som ställde upp.

Vårt lag fick möta Högalid 1 på stor -manna i första matchen där det var en välspelad & jämn tillställning. Det stod 2-2 tills det var 3 minuter kvar då Högalid satte segermålet högt upp i nättaket bakom en chanslös Kåre.

Därefter följde matcher mot vännerna i Reymers 4 och Högalid 2, där vi vann bägge matcherna. En hel del fina kombinationer, målvaktsräddningar, långskott och Amani satte sitt första mål för säsongen. Tack till tränare Micke som gjorde laguppställningar och höll i alla byten idag som ensam ledare.

En kul och intensiv onsdag, det lär vi göra om!

FORZA REYMERS

Bilder från Reymers höstcup!
2020-10-05 08:56
Ladda album (+11 bilder) >>
Avbytarbänken kom till stor nytta denna söndag (foton av Micke Hulthen och Anders Tärnell)
Till att börja med vill vi tacka de föräldrar som var med och stod i cafét tidig söndag morgon (0730). Jonas & Kerstin (Carl), Maria (Elton), Rasmus (Bruno), Elvira (Zach) och även Anders (Petter). Tack till er! Tack även till vår tränare Micke som lagt ned mycket tid på laguppställningarna för dessa 4 matcher där 13 spelare ska få spela lika mycket!

Själva cupen i sig, där visste vi att vi skulle bjudas på hårt motstånd då Älvsjö kom med laget fullt av spelare som spelar i svår grupp i Sanktan, Boo kom med laget vi mött i medel. Men syftet är ju att vi ska försöka spela vårt egna spel med hög press, uppspel längs kanterna och ligga nära våra motståndare vid försvarsspel. Lätt att säga, svårare att utföra i praktiken mot lag som rullar bollen snabbt med bra teknik.

Men vi fick se en hel del fina kombinationer, särskilt en del väggspel och det är så vi skapar chanserna - när bollen får rulla mellan våra spelare. 

Matcherna mot Boo och Älvsjö visar en nivå som vi kan sträva emot, matchen mot Hammarby visade vi faktiskt att vi är på god väg där vi hade en rad bra chanser, trots att vi inte gjorde något mål mot dem. 

Sedan hade vi ju internmatchen mot RIK:2 dvs Södermalmsskolan, där de inledningsvis tog ledningen med 1-0. Men, vi kom snabbt tillbaka med 4 snabba mål och stor glädje!

Vi får tacka alla som var med, i vår egen höstcup vill vi att så många som möjligt ska få spela - precis som Reymers devis - "så många som möjligt, så länge som möjligt!"

FORZA REYMERS!