SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

P09:1 Mariaskolan
Laget 2021 (saknas gör Alexander på bild)

Välkommen till P09:1 Mariaskolans hemsida. Här hittar man information och nyheter om laget. De flesta går i Mariaskolan, men även några vid Katarina Norra, Södra och Södermalmsskolan.

Birkabollen cup Ekerö
2021-08-15 08:44
foto: Anders Tärnell

Efter sommaruppehållet kickade vi igåg höstsäsongen med endagscup ute på Ekerö. Tre matcher på både naturgräs och konstgräs, varje match 2*20 minuter.

 

Vi samlade ihop 12 spelare, varav Otto och Elis från P10 och Oscar från P09:2.

 

Det blev 3 välspelade matcher och vi fick med oss alla resultat; vinst (Ekerö P10), förlust (Ängby P10) och oavgjort (Skå P09). Det syntes faktiskt knappt att det varit uppehåll utan det var stuundtals mycket bra både passningsspel, kombinationer och många målchanser. Extra kul att både Otto och Elis gjorde varsitt mål!

 

Det var en fin eftermiddag ute på Ekerö, sol, lite regn, lite vind och mycket skratt. En bra start på säsongen!

 

Tack alla spelare, ledare och ni föräldrar som kom och tittade!

 

/Anders, Micke & Andy

2021-06-13 20:42

Fler bilder (+3) >>
Sanktan våren 2021

Vi kan nu summera vårens något förkortade säsong i Sanktan pga Covid-19. Några matcher i april blev strukna samt att ett lag har dragit sig ut vilken gjorde att det endast blivit 5 matcher för vårt egna lag hittills. 

 

Vi fick en tuff start rent reultatmässigt mot både Essinge och Aspudden, men spelmässigt har vi hela tiden tagit ett steg framåt i vår utveckling och vår spelide. Vi avslutar med tre raka segrar och totalt hittills 32-19 i målskillnad!

 

Eftersom vi är nästan 80 barn i P09 totalt i Reymers har vi anmält 6 lag, varsitt eget samt två mixade lag. Även från vårt lag har det blivit några blixtinkallade inhopp pga sjuka/skada spelare i de andra lagen. Även i de andra lagen har det gått åt rätt håll spelmässigt, vilket är mycket kul.

 

Vi ledare vill tacka alla fina killar och er föräldrar för säsngen hittills.  Vi räknar med att köra igång igen måndag 9 augusti. 

 

Ha en fin sommar! Glöm inte Mickes hemläxa nu :-)

 

/Ledarna

 

Bästa spelet hittills!
2021-05-23 12:14
foto: Anders Tärnell, lagledare Reymers

Idag gjorde vi nästan alla rätt utom just själva målen. Jag tror, att vi som var på sidan om planen, kände att det var nog vår spelmässigt bästa match, kanske någonsin (?). 

 

Essinge var vassa på sina kontringar men rent spelmäsigt hade vi ett stort övertag och skapade så många chanser att vi tappade räkningen. Lugna uppspel längs sidorna gång på gång, väggspel, och många fina kombinationer. Men målvakten i Essinge var den som hade det svettigast av alla tror jag och agerade som en vägg. 

 

Dessutom kämpade alla för varandra som ett lag även fast vi låg under. Sista perioden hade vi säkert ett bollinnehav på 75-80 %, men bollen ville inte riktigt in denna gång. Förlust med 2-6, målen gjordes av Zach & Petter.

 

Kul match och bra presterat alla!

 

FORZA REYMERS!

 

Första utomhusträningen 2021!
2021-01-27 21:43
foto: Anders Tärnell
8 tappra spelare kom till träningen där temperaturen låg på -3 grader!

Eftersom det var första gemensamma träningen sedan mitten av december och dessutom första bollkontakten för en del sedan dess, så blev det mycket rörelse med boll.

Roligaste övningen kanske ändå var de tolv momenten vi körde via appen "7 minutes". Mycket skratt men bra jobbat av alla!

Känns kul att vara igång igen!

/Ledarna


P09:1 med i SVT´s Helt Lyriskt!
2021-01-13 15:34
foto/bild: SVT Helt Lyriskt (produktionsbolaget ITV Studios)
Under maj 2020 så fick vi ju frågan om SVT med Fredrik Lindström i spetsen fick komma och filma vårt lag. Det skulle vara som en del i ett inslag. När killarna fick reda på att de kanske skulle komma med i TV så blev det full uppslutning! :-)

Idag släpptes alla avsnitten och killarna med David i fokus finns här att kolla på


Om ni spolar fram till ca 25.45 in i avsnittet så ser ni allt!

FORZA REYMERS!