Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

P09:1 Mariaskolan
Välkommen till P09:1 Mariaskolans hemsida. Här hittar man information och nyheter om laget. De flesta går i Mariaskolan, men även några vid Katarina Norra, Södra och Södermalmsskolan.
Futsalpremiären avklarad!
2019-11-09 15:05
foton från Anders Tärnell och Helga Gimse
Vilken pärs, vilket spel, vilken intensitet! Utan att haft en träning eller hunnit förklara de särskilda reglerna i futsal så genomförde Reymers en otrolig spelinsats!

Knapp förlust med 3-2 mot Norrtull, men verkligen med marginalerna på deras sida. Jag undrar hur många skott på mål och målchanser vi skapade, särskilt de sista 5 minuterna?

Hela laget sprang och kämpade precis hela matchen, kanske en av säsongens bästa? Synd med uddamålsförlust, men jag tror de flesta ändå tyckte det var väldigt kul och kände de verkligen hade bra spel tillsammans!

Tror också alla inser vilken skillnad det är i spelet jämfört med vanlig fotboll, i futsal går precis allt snabbare, här gäller det att passa snabbt, ta snabba beslut, sulfinta och kanske avsluta med en klassisk tåpaj!

Tror alla vi vid sidan om, ledare och föräldrar, kände pulsen från början till slut.

En bra start på säsongen!Nackacupen
2019-11-03 17:01
Foto: Helga Gimse
Lördagen 2 november spelade vi Nackacupen i deras inomhustält. Lite kallare än väntat inne i hallen, men killarna höll igång och stod upp bra mot storklubbar som Huddinge, Tyresö och Enskede. 

/Ledarna


Vänskapsmatch mot Högalids IF
2019-10-16 20:48
Gemensamt lagfoto med vännerna i Högalids IF!/foto: Anders Tärnell
Vi spelade sannolikt sista träningsmatchen utomhus idag för denna säsong. Vad passar då bättre än ett derby mot vännerna från Högalid. 
De ställde upp med 16 spelare, vi kom med 14 taggade killar. Vi körde 6 korta perioder totalt och de var spelmässigt och målmässigt väldigt jämna. 

En del känner varandra sedan innan, kanske från andra idrotter, dagistiden eller kanske gått på samma sommarfotbollsskola. Vi varvade match med frispark & straffträning, stor koncentration på den övningen.

Vi tackar Högalid för fin gemensam uppvärming och gemensamt lagfoto :-)

/Ledarna
Träningsmatch mot RIK P09:2 (Södermalmsskolan)
2019-10-07 21:07
Jag vet inte var som var viktigast, vinna eller att få ta på sig vårt vita bortaställ (som vi lånat från kansliet dagen i ära). Första gången vi lyckas fånga det på bild dessutom!

Vi var 18 barn från P09:1 och 14 från P09:2 så 32 spelare på plats. Vi körde 3 matcher, varje match 1*15 min. Bra spel i alla 4 lagen i både sol och lite regn. Det är väldigt kul att se att de är vänner både på och utanför planen, mycket bra uppträdande gentemot varandra.

Kul att få in en gemensam lagbild också :-)

/Ledarna i P09:1 och P09:2Reymers höstcup 2019!
2019-10-07 21:04
Vi hade två lag anmälda i vår egen hemmacup och faktiskt alla spelare hade anmält sig, endast en var sjuk, vilket är fantastiskt!

Vi spelade 4 matcher vardera, många bra insatser, både som lag och individuellt. Det märks att träningen ger resultat när de använder sig av kombinationer, väggpass, hög press samt bra anfallsspel.

Vi hade ju även tur med vädret i år, tack alla föräldrar som kom och tittade.

/Ledarna
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen