Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

P09:1 Mariaskolan
Välkommen till P09:1 Mariaskolans hemsida. Här hittar man information och nyheter om laget. De flesta går i Mariaskolan, men även några vid Katarina Norra, Södra och Södermalmsskolan.
Blixten Cup 2020
2020-02-02 21:59
Stort tack till alla spelare och föräldrar som gick upp i ottan för att vara med om en fartfylld tillställning i Täby. Fem matcher avverkades på kort tid med tufft motstånd. Laget kämpade och fick till några riktigt fina spelsekvenser och mål. Eftersom vi stundtals hade problem med våra uppspel när vi hamnade under press är speluppbyggnad något vi kommer fokusera mycket på framöver när vi tränar!
Det finns några bilder till i galleriet att kolla in!

/Ledarna 
Futsalmatch (P10:1) mot Grödinge
2020-02-02 12:21
foto: Anders Tärnell
Vabruari slog till direkt för P09:1. Eftersom vi var anmälda i Täby Blixten cup samtidigt som StFF flyttade vår ordinarie futsalmatch från lördagen till söndagen så fick vi en rejäl utmaning avseende att få ihop lag.

Totalt 10 återbud denna dag pga sjukdom/skador! Det resulterade i att vi fick låna in 6 (!) spelare från våra vänner från Reymers Södermalmsskolan och Eriksdalsskolan!

Vi får tacka Oskar, Edward och Milo från Södermalmsskolan och Olle, Otto ,Frank från Eriksdal - utan er hade det aldrig gått. Petter från RIK:1 var alltså den enda friska ordinarie.

Spelmässigt skulle man kunna tror att de spelat tillsammans länge och inte att det var deras första gång tillsammans. Otroligt fint passningsspel och bra press, särskilt de två första perioderna. Grödinge var väldigt spelskickliga, tekniska och stundtals fantastisk passningsspel. Men våra målvakter Otto och Oskar stod för stort antal högklassiga räddningar.

Matchen slutade 4-4 och vi är väldigt nöjda med det! Dagen i ära spelade vi dessutom i Reymers vita bortaställ, bara det är ju värt en bild! :-)

Tack alla spelare och föräldrar som var med.

FORZA REYMERS!
futsalmatch mot Mälarhöjden!
2020-01-18 17:44
foto: Anders Tärnell
Trots hela 8 återbud så lyckades vi få ihop 6 spelare till dagens futsalmatch. 

En väldigt välspelad och jämn match där lagen turades åt att leda. Med tanke på att vi endast hade en avbytare så fick alla verkligen ge järnet, eloge till alla som höll både spelet och humöret uppe. Slutresultatet blev 6-5 till Reymers och stor glädje!

FORZA REYMERS!
ST-cupen i Tyresö
2020-01-01 22:22
foto: Anders Tärnell
Vi hade ett lag anmält i ST-cupen i Tyresö som är en stor futsalturnering precis innan nyår. Det blev totalt fem otroligt jämna och välspelade matcher mot lag som Tyresö, Älvsjö x2, Bagarmossen/Kärrtorp. och Älta.

På kort tid har vi lärt oss det snabba spelet, vi sätter igång mycket snabbare, ligger tätare mot motståndaren och skapade många målchanser. Det tar vi med oss!

Futsalpremiären avklarad!
2019-11-09 15:05
foton från Anders Tärnell och Helga Gimse
Vilken pärs, vilket spel, vilken intensitet! Utan att haft en träning eller hunnit förklara de särskilda reglerna i futsal så genomförde Reymers en otrolig spelinsats!

Knapp förlust med 3-2 mot Norrtull, men verkligen med marginalerna på deras sida. Jag undrar hur många skott på mål och målchanser vi skapade, särskilt de sista 5 minuterna?

Hela laget sprang och kämpade precis hela matchen, kanske en av säsongens bästa? Synd med uddamålsförlust, men jag tror de flesta ändå tyckte det var väldigt kul och kände de verkligen hade bra spel tillsammans!

Tror också alla inser vilken skillnad det är i spelet jämfört med vanlig fotboll, i futsal går precis allt snabbare, här gäller det att passa snabbt, ta snabba beslut, sulfinta och kanske avsluta med en klassisk tåpaj!

Tror alla vi vid sidan om, ledare och föräldrar, kände pulsen från början till slut.

En bra start på säsongen!