Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

P 09 Mariaskolan
Välkommen till P 09 Mariaskolans hemsida. Här hittar man information och nyheter om laget. 
Match Gröndal.
2018-09-18 22:13
Nu finns det lite bilder i galleriet från matchen mot Gröndal.
/Micke
Santis Summer Cup
2018-08-20 15:01
Det blev en härlig söndag på Älvsjö IP med vackert väder och bra matcher. Grabbarna kämpade hårt och spelade tre bra matcher. Det blev två vinster och en oavgjord så jag tror killarna var nöjda med dagen. Några detaljer som jag personligen kommer minnas är Eltons avgörande mål och glädje mot Solberga, Melkers spektakulära och knasiga mål mot Stuvsta, Harrys roliga måldans i Älvsjömatchen, men framför allt att alla gav allt och gjorde sitt bästa i alla tre matcher vilket gjorde att det blev en riktigt kul dag. Stort tack till alla föräldrar som var på plats och hjälpte till och hejade!
Bilder från Cupen finns i galleriet.
/Micke 

Höstsäsongen igång!
2018-08-16 22:28
Vi drog igång med en träning i veckan trots att det fortfarande är sommarlov och att vissa av killarna har gått på fotbollskola i veckan. Det blev i alla fall en bra träning och det känns kul att vara igång igen. Nu ser vi fram emot en kul och spännande höst med Santis Cup, Höst Cupen och såklart alla matcher i Sanktan.
Nu kör vi!
/Micke 
Match Örby IS
2018-06-11 19:13
Vårsäsongens sista match blev en spännande historia med många snygga mål. Killarna kämpade verkligen och gav aldrig upp trots att vi mötte ett väldigt bra lag. Tack alla föräldrar som kom och hejade på laget. 
Efter matchen hade vår lagledare Anders fixat fika till grabbarna som var mycket uppskattat.
Jag vill även passa på att tacka för blommorna och presenten som Maria (Kåres mamma) hade med sig till mig och Arne på säsongens sista träning.
Fler bilder från matchen finns i galleriet.
Trevlig sommar!
/Micke 
Träningsmatch Högalid.
2018-04-18 21:58
Nu är utesäsongen igång och det gick bra när vi spelade våra första matcher mot Högalid. Trots att vi spelade två matcher i rad utan avbytare så kämpade killarna fantastiskt bra. Jämna och kul matcher blev det.
Fler bilder finns i galleriet.
/Micke