SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Reymers F10 Svart

Vi är ett gäng spelglada och ambitiösa tjejer från Södermalm som tränar 2-3 dagar i veckan, framförallt på Långholmen. Vi är anmälda till medelserie i Sanktan och spelar utöver det flertalet cuper både i och utanför Stockholm varje år. Laget får träningskläder och så brukar vi hitta på en del andra roliga aktiviteter utanför fotbollen för att bygga laganda.

 

Just nu söker vi fler spelare till laget!
Har du något tidigare erfarenhet från fotboll och är intresserad av provspel, vänligen kontakta huvudtränare Anders Hünning, andershunning@yahoo.com.

Vinst i Täbyblixten för F10:1
2023-01-30 15:28

Första spelade futsalmatcherna någonsin och tjejerna kammar hem pokalen efter att ha vunnit fyra matcher och spelat en oavgjord. Strålande insatser och vår fantastiska Leah knep dessutom priset som turneringens lirare!!! Forza Reymers 💚

Tränare Reymers F10
2022-11-16 11:15

Vår tränare Anders Hünning är en fotbollsälskande eldsjäl som faktiskt började sin egen fotbollskarriär i Reymersholms IK. 

 

Anders har varit en del av vår tränastab länge och är sedan hösten 2021 vår huvudtränare.

 

Anders har en lång bakgrund inom fotbollen och började själv spela i Reymersholms IK som liten. Han har spelat i Reymers A-lag men även i andra klubbar som Nacka FF, Värmdö IF och i Hammarby.

 

Vi spelare gillar Anders för att han gör träningarna roliga, får oss att bli ännu bättre spelare, ställer alltid upp för laget och för att man märker att han själv älskar fotboll.

2022-02-23 22:50
 
Reymers F10 på Instagram
2022-02-23 22:46

Är du nyfiken på vilka vi är och vad vi gör på träning, match och däremellan? Följ oss på Instagram!

2022-02-23 22:44