SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till Reymers P06
Lagbild 2023

P06 har hållit ihop sedan starten och spelar nu i både Division 1 och 2. Vi planerar även att hjälpa till med spelare i kvalet hos P05. Kontakta lagledningen om du vill följa med oss mot toppen.

 
Vi tränar på Zinkensdamm, Långholmen och i Tantolunden och har fysträning en gång i veckan på olika ställen runt Hornstull.
 
Sedan våren 2022 har vår tränare Johan Wrent uppmuntrat oss och drivit oss vidare i vår utveckling. Johan är en engagerad tränare med lång erfarenhet och stort engagemang. 
 
Assisterande tränare Lucas Holsti håller ordning på oss med glimten i ögat. Målvaktstränare William Lindmark tränar ihärdigt våra målvakter.
 
Följ oss på Instagram för de senaste uppdateringarna: 
Grattis Elias!
2023-07-27 06:55
Elias Hult

Idag gratulerar vi Elias!

Elias fyller 17 år idag och går Restauranglinjen på Grillska gymnasiet på Kungsholmen.

Han är en av lagets två målvakter och han tror att Reymersp06 kommer att placera sig bland de två bästa lagen i årets St Erikscup. Den personliga målsättningen för säsongen är att utveckla kommunikationen på planen och bli bättre på passningar.

”Mitt favoritminne med laget är när vi var på träningsläger på Playitas!”

Grattis Georgy!
2023-07-02 06:54
Georgy Lutsenko

Grattis Georgy!

Idag gratulerar vi Georgy som fyller 17 år och går byggprogrammet på Distra gymnasium.

Hans favoritposition är forward och ytter och han tror att Reymersp06 kommer att placera sig bland de tre bästa lagen i årets St Erikscup i båda Division1-serierna. Den personliga målsättningen för säsongen är att göra så många mål och assists som möjligt.

”Mitt favoritminne med laget är när vi vann över Rågsved!”

Grattis David!
2023-06-29 06:53
David Jutterström

Idag gratulerar vi David!

David fyller 17 år idag och går Ekonomiprogrammet på PA Fogelströms gymnasium.

Hans favoritposition är vänsterytter och han tror att Reymersp06 kommer att placera sig bland de tre bästa lagen i årets St Erikscup. Den personliga målsättningen för säsongen är att göra fler mål och assists.

”Mitt favoritminne med laget är när vi var på träningsläger på Playitas!”

Grattis Valerii!
2023-06-28 06:50
Valerii Khudiev

Idag gratulerar vi Valerii!

Valerii fyller 17 år idag och går Samhällsvetenskapsprogrammet på Blackebergs gymnasium.

Han gillar alla positioner på planen och han tror att Reymersp06 kommer att prestera väldigt bra i årets St Erikscup. Den personliga målsättningen för säsongen är att spela och kämpa hårt.

”Mitt favoritminne med laget är målet mot Boo detta år!”

Grattis Alexander!
2023-06-21 06:00
Alexander Löfdahl

Grattis Alexander!

Alexander fyller 17 år idag och går Naturvetenskapsprogrammet på PA Fogelströms gymnasium.

Hans favoritposition är 9:a, 7:a eller 11:a och han tror att Reymersp06 kommer att placera sig topp tre i årets St Erikscup. Den personliga målsättningen för säsongen är att utveckla sitt beslutstagande under match.

”Mitt favoritminne med laget är när vi var på Playitas på träningsläger!”