SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Reymersholms IK
Fotboll

Välkomna till Reymers P06
Lagbild 2023

P06 är ett härligt och ambitiöst fotbollsgäng. 2024 spelar vi kval till P-19 och med Herrlaget, samt reservlaget. Kontakta lagledningen om du vill följa med oss mot toppen (mattiasedstrom73@gmail.com)

 
Vi tränar på Zinkensdamm, Långholmen och i Tantolunden och har fysträning en gång i veckan på olika ställen runt Hornstull.
 
Sedan våren 2022 har vår tränare Johan Wrent uppmuntrat oss och drivit oss vidare i vår utveckling. Johan är en engagerad tränare med lång erfarenhet och stort engagemang. 
 
Assisterande tränare och målvaktstränare William Lindmark hjälper till att hålla ordning på oss.
 
Följ oss på Instagram för de senaste uppdateringarna: 
Reymers P06 AWARDS
2023-11-30 13:57
Många kreativa AWARDs delades ut

För att fira en framgångsrik säsong hade Reymers P06 säsongsavslutning med en egen AWARD-tillställning.

 

Alla som bidragit till lagets framgångar under säsongen bjöds in till en trevlig kväll med ett fullspäckat schema. Totalt var 23 finklädda och uppspelta spelare på plats.

 

Ledarna informerade och passade på att tacka för fina insatser. Pizza och läskedryck serverades i överflöd. Det bjöds på filmvisning med glada och roliga minnen från träningsresor, fysträningar och även en målkavalkad där i stort sett samtliga mål visades på storskärm.

 

Kvällen avslutades med hyllning till tränarna som engagerat och målinriktat arbetat med laget på träningar och matcher.

 

Sist men inte minst hedrades samtliga spelare med fantasifulla AWARDs där alla fick varsin medalj.

Kval till P-19, 2024
2023-10-17 16:34
Foto: Pärlan Holmberg

Reymers P06 har spelat i två serier i division 1 i St Erikscupen under hösten. Nu återstår en match i vardera serien och vi är vi nöjda med hur vi förbättrat vår spelförståelse, vårt passningsspel och fokus på plan. Vi är ett sammansvetsat och kul gäng som lyckats placera oss högt upp i bägge serierna.

 

Kval till P-19

Nästa säsong satsar vi på kval till P-19. Vi ser fram emot att få möta nytt och utmanande motstånd och vill gärna förstärka truppen med ambitiösa spelare och målvakter.

 

Samarbete med Herrlaget och Reservlaget

För att understödja steget till seniorspel kommer vi även samarbeta inom klubben.

 

Rotationsträning med Herrlaget (A-laget) kommer vara aktuellt för den motiverade spelaren som anses lämplig. Tränare och sportchef för A-laget avgör, i samråd med Reymers P-06 tränare, vilka som blir aktuella för rotationsträning.

 

Spel i reservlaget är aktuellt för spelare som rotationstränar. Även spel med A-laget kan vara aktuellt för rätt spelare, vilket i så fall avgörs av tränaren för A-laget.

 

A-laget placerade sig i år på fjärde plats i Division 3, och reservlaget spelar i SSH 2.

 

Kontakta lagledningen för provspel

Du som är intresserad av att provspela för ett lag med härlig stämning, ambition och kämparglöd är välkommen att kontakta lagledningen. Vi tränar tre gånger per vecka, varav en omgång fysträning. Vi håller till på Södermalm, mestadels Zinkensdamm, Tantolunden och Långholmen.

 

Välkommen att kontakta Mattias på telefon: 0707-234368, eller mejl: mattiasedstrom73@gmail.com.

 

 

Grattis Elias!
2023-07-27 06:55
Elias Hult

Idag gratulerar vi Elias!

Elias fyller 17 år idag och går Restauranglinjen på Grillska gymnasiet på Kungsholmen.

Han är en av lagets två målvakter och han tror att Reymersp06 kommer att placera sig bland de två bästa lagen i årets St Erikscup. Den personliga målsättningen för säsongen är att utveckla kommunikationen på planen och bli bättre på passningar.

”Mitt favoritminne med laget är när vi var på träningsläger på Playitas!”

Grattis Georgy!
2023-07-02 06:54
Georgy Lutsenko

Grattis Georgy!

Idag gratulerar vi Georgy som fyller 17 år och går byggprogrammet på Distra gymnasium.

Hans favoritposition är forward och ytter och han tror att Reymersp06 kommer att placera sig bland de tre bästa lagen i årets St Erikscup i båda Division1-serierna. Den personliga målsättningen för säsongen är att göra så många mål och assists som möjligt.

”Mitt favoritminne med laget är när vi vann över Rågsved!”

Grattis David!
2023-06-29 06:53
David Jutterström

Idag gratulerar vi David!

David fyller 17 år idag och går Ekonomiprogrammet på PA Fogelströms gymnasium.

Hans favoritposition är vänsterytter och han tror att Reymersp06 kommer att placera sig bland de tre bästa lagen i årets St Erikscup. Den personliga målsättningen för säsongen är att göra fler mål och assists.

”Mitt favoritminne med laget är när vi var på träningsläger på Playitas!”