SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till Reymers P06:2
P06:2 har hållit ihop sedan starten och satsar nu mot Division 1. Kontakta lagledningen om du vill följa med oss mot toppen.

Vi tränar på Långholmen och Tantolunden och har fysträning en gång i veckan på olika ställen runt Hornstull.

Sedan hösten 2020 har vår tränare Wilberforce uppmuntrat oss och drivit oss vidare i vår utveckling. Will är en engagerad tränare med lång erfarenhet och stort engagemang. 

Följ oss på Instagram för de senaste uppdateringarna: 
Utvecklingssamtal pågår
2021-04-26 08:00

Som en del av lagets utveckling mot en bättre verksamhet genomför Wilberforce utvecklingssamtal med alla spelare. En tredjedel är redan genomförda. 

Attityd och positiv inställning
2021-04-19 17:15
Wilberforce berättar om attityd och positiv inställning

Den här veckan och nästa vecka arbetar vi med ATTITYD OCH POSITIV INSTÄLLNING på träningarna.

Vår engagerade tränare – vem är han egentligen?
2021-03-29 09:40
Wilberforce som tränare i sitt välgörenhetsarbete i Uganda.

Wilberforce (Will) Nsereko är född och uppvuxen i Uganda i Östafrika. Han är utbildad biokemist till yrket, men har dock aldrig arbetat som biokemist i Sverige.

 

I höstas började Will som dansant tränare till Reymers P06:2 och han arbetar dessutom som frilansande sportkonsult, förutom sitt välgörenhetsarbete i Uganda.

 

Hårt arbete, flexibilitet och sportintresse

I Uganda är vardagen hårdare än i Sverige och att engagera sig i sport fick Will att övervinna svårigheter och motgångar.

 

Wills familj har alltid stöttat honom i hans sportintresse. Tack vare sportintresset blev han målinriktad och kunde fokusera på rätt saker för att förändra sin framtid.

 

- Hårt arbete och flexibilitet var det enda alternativet, berättar Will. Jag är lyckligt lottad som fått växa upp i en av de mest ödmjuka familjer man kan tänka sig. Jag brinner för sport och är helt övertygad om, att sport som utförs på rätt sätt kan förändra liv och frambringa ansvarsfulla medmänniskor.

 

Tränarerfarenhet och coachning

Will har arbetat med ungdomar och barnsport sedan 15 års ålder. Som idrottsman i Uganda startade han ett välgörenhetsprogram för ungdomar och barn, där han fortfarande är aktiv. Sportprogrammet syftar till att stödja familjer genom att använda idrott som ett verktyg. för att ge barn och ungdomar en möjlighet att få en bra utbildning.

 

Tack vare tidigare erfarenhet som tränare i Sverige, bland annat i Bro IK, Kista SC och Norrtull SK har Will god kännedom om hur svenska ungdomar fungerar. Han är även en flitigt engagerad sportkonsult med fokus på spelarutveckling.

 

Will var dessutom projektkoordinator i utbildningsprogrammet EU Youth in action. Ett program som pågick från 2007 till 2013, och främjade rörlighet, icke-formellt lärande, interkulturell dialog och inkludering, främst bland personer i åldern 13-30 år och stöttade ungdomsarbetare och organisationer i det civila samhället genom utbildning och nätverkande.

 

Wills mål med att träna Reymers P06:2

Det primära målet är att få pojkarna att förutom att spela fotboll även förstå principerna bakom varje åtgärd under träning, match och utanför planen.

 

- Jag vill att grabbarna ska spela medan de lär sig, menar Will. Det är viktigt att ha kul och samtidigt ha fokus på träningarna. Det här är vad jag tror gör bra spelare.

 

Will har som mål att skapa möjlighet och en plattform för att vara delaktig i global sport genom diskussioner, att titta på spel och vänskapsmatcher och samarbete med andra lag.

Spelarmöte i Coronatider
2021-03-21 15:00

Första spelarmötet på länge

Idag hade vi spelarmöte - det första på länge. Med tanke på Corona-pandemin samlades vi utomhus på en kolonistuga i Tantolunden. 

 

Efter en god grillad korv ställde vi upp oss i den blåsiga mars-dagen och lyssnade på vår tränare Wilberforce.

 

Träningsnärvaro är viktig

Det pratades om träningsnärvaro och hur viktigt det är att hålla igång träningarna - särskilt i pandemi-tider när vi sitter hemma mer än annars. Fysisk aktivitet är bra för kropp och sinne.

 

När St Erikscupen sätter igång så småningom kommer vi - om vi fortsätter träna lika intensivt som nu - att stå starka i jämförelse med motståndarlagen.

 

Balans mellan skola, träning och socialt liv

Wilberforce pratade även om balansen mellan skola, träning och socialt liv. Han ville förmedla två viktiga råd som han av erfarenhet från intensiv träning och coachning av fotbollsspelare har insett är avgörande om en vill få en balanserad tillvaro.

 

1. Det är viktigt att planera sin tid. Enligt Wilberforce är det alltid bättre att börja plugga i tid, aldrig dagen innan. Planering ger mer utrymme för olika aktiviteter, som exempelvis fotbollsträningarna och minskar stress inför prov och inlämningar. 

2. Koncentrera dig på en sak i taget. När du gör någonting, koncentrera dig på det och gör det effektivt. Gå sedan på nästa uppgift. Då slipper du stressmoment och splittrad tillvaro.

 

Nu ser vi fram emot kommande träningar!

Vi söker spelare!
2021-02-26 08:13
Ladda album (+3 bilder) >>
Vi är ett engagerat och ambitiöst gäng som siktar mot Division 1. 

Du som vill uppleva spelarglädje och spännande matchspel i kombination med kul och utmanande träningar: Kontakta oss för provträning!

Ring Fredrik på 070-773 71 22.

Följ oss på Instagram: