SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Reymersholms IK
Fotboll

Välkommen till Reymers F12

Reymers F12 

Vi tränar två till tre dagar i veckan, dagar och tider ser ni i vår kalender.

Målsättningen är att spela 1-2 matcher varje helg och delta i flera cuper året om

 

Föreningen ska aktivt verka för en verksamhet som är dopingfri, jämställd och inkluderande. Vår ambition är att skapa trivsel och social gemenskap inom föreningen, de olika träningsgrupperna och lagen. Det är en verksamhet där spelare, ledare och föräldrar känner till begreppen socialt ansvar och rent spel samt aktivt verkar för dem.

 

Grundtanken för barn-/ungdomsfotbollen är, att träningen ska bygga på främst lek fram till ca 12 års ålder. Vi lägger stor vikt vid att ha bra tränare och ledare.

 

Vår ambition är att få de aktiva i alla grupper att känna för, trivas med och längta till match och träning. En genomgående policy för rent spel samt mot våld och fusk präglar verksamheten från yngsta flick- och pojkgrupper till Seniorer. Detta skapar grupper med rättvisa regler och trivselkänsla där de aktiva bryr sig om varandra.

 

De lag där spelare och ledare trivs kan vinna framgång, vilket givetvis också hör till vår ambition.