SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Reymersholms IK
Fotboll

Försäkring
Som medlem i Reymersholms IK är du som aktiv spelare, ledare och tränare grundförsäkrad genom Riksidrottsförbundet som har avtal med Folksam. Det är en försäkring som innehåller bland annat olycksfallsförsäkring. Du kan läsa mer vad som omfattas av försäkringen på Folksams webbsida om idrottsförsäkringen för fotboll.

Folksam har också en kostnadsfri rådgivningstjänst där idrottare, ledare och föräldrar får råd eller kan träffa legitimerade sjukgymnaster om hur skador kan förebyggas. Telefon: 020-44 11 11

Som aktiv idrottare är du oftast försäkrad via ditt idrottsförbund. Omfattningen av försäkringen beror på vilket förbund du tillhör. Försäkringen styrs oftast av en licensiering som aktiv men i de allra flesta fall är även de som inte behöver lösa licens försäkrade utan att behöva betala premie. Försäkringen ger ett grundskydd för skada som uppkommer i samband med match, tävling, träning samt resa till och från aktiviteter som är inom föreningens verksamhet. För mer detaljer se länken ovan.

Du anmäler din skada till Folksam på telefonnummer 0771-960 960

Reymersholms IK:s föreningsnummer hos RF är 03363-15