SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Eftis

Välkommen till eftermiddagsfotbollsskolan som kallas "Eftis" och som i år är för barn födda 2014, 2015 och 2016. 
Här lär vi oss att på ett lekfullt sätt jobba tillsammans och att bli vän med bollen. POJKAR OCH FLICKOR FÖDDA 2014
Träning tisdagar 16.30-17.25 med start 20/4
Höstens första träning efter sommaruppehållet är 24 augusti


POJKAR OCH FLICKOR FÖDDA 2015
Träning torsdagar 16.30-17.25 med start 22/4
Höstens första träning efter sommaruppehållet är 26 augusti


POJKAR OCH FLICKOR FÖDDA 2016
Träning onsdagar 16.30-17.25 med start 21/4
Höstens första träning efter sommaruppehållet är 25 augustiOBS! Ingen träning röda dagarANMÄLAN
Anmäl dig här

AVGIFT
990:- per deltagare betalas mot faktura som skickas per e-post efter anmälan. 
Matchtröja och vattenflaska ingår och fås på plats vid de första tillfällena.


BRA ATT VETA

Samling i mittcirkeln på stora fotbollsplanen.


Vanliga gymnastikskor går alldeles utmärkt att starta upp med.

På Tanto finns ett omklädningsrum där man kan byta om samt fylla på sin vattenflaska. 

Reymers café har öppet dessa dagar om man vill handla kaffe, dryck, frukt, toast eller korv med bröd i samband med träningarna.Varmt välkomna till Eftis!

Riktlinjer och verksamhetslista med anledning av covid-19 (1 mars)
2021-03-01 12:01
Riktlinjer och verksamhetslista med anledning av covid-19 (1 mars)1 mars 2021, 08:14

Den 24 februari meddelade FHM om ändrade restriktioner från den 1 mars. Det är inte att tillåtet att vare sig arrangera eller delta i enstaka matcher så som träningsmatcher och läger för några spelare, oavsett ålder. Detta gäller både inomhus och utomhus. Det betyder tyvärr att ”Sportlovscamper” inte kan genomföras.

TÄVLING OCH TRÄNING

Victoria Cup och Stockholm Cup
Båda cuperna ställs in. De lag som kvarstår i cuperna har kostnadsfritt deltagande i cuperna som startar oktober 2021. Mer info hittar du här.

Junior-DM P/F 2002 och senare
Båda cuperna ställs in. Anmälningsavgifterna krediteras inom kort. Nya cuper startas februari 2022. Mer info hittar du här.

Junior-DM Final – Flickor födda 2001 och senare
Finalen i Junior-DM för flickor säsongen 2020 spelas under 2021. Separat kontakt tas med finallagen.

OBS!
Spelare födda år 2001 får delta i finalen då den tillhör 2020 års-tävling.

Föreningsdrivna cuper

Med liggande restriktioner kan inga cuper genomföras. För cuper framåt i tiden kan sanktion sökas. StFF kan godkänna och ge sanktion under förutsättning att restriktionerna förändras. StFF kommer någon vecka innan planerad cup dra tillbaka sanktionen om restriktionerna fortfarande inte tillåter spel.

Träningsmatcher och läger - alla
Träningsmatcher är inte tillåtna. Vare sig utomhus, inomhus, mellan olika lag eller mellan olika träningsgrupper. Tänj inte på gränserna kring detta. Läs mer hos FHM.

Serier i SvFF:s regi
Många Stockholmslag deltar i seriespel som arrangeras av Svenska Fotbollförbundet. Beslut och information kring dessa serier och tävlingar kommuniceras av SvFF.

Träningar utomhus – alla spelare
Träningar får genomföras. Personer födda 2001 och tidigare ska fortsatt träna utomhus och undvika att träna i större grupper. Ta ansvar och se till att genomförandet sker på ett så smittsäkert sätt som möjligt. Se FHM:s rekommendationer. Observera att respektive kommun kan tillämpa egna regler.

Träningar inomhus
Träningar inomhus får genomföras av spelare födda 2002 och senare.

Provträningar
Provträningar bör inte genomföras. Träna med den grupp du normalt sett tränar med.

DISTRIKTSLAG OCH ÖPPEN VERKSAMHET

All distriktslagsverksamhet är inställd tills vidare.

SvFF har tagit beslut om att ställa in Distriktsungdomsturneringen för spelare födda 2004. Eventuellt arrangeras någon form av matcher/cup senare under året för denna årskull.

UTBILDNING

Tränarutbildningar
Från och med februari månad öppnar vi upp för föreningsdrivna utbildningar förutsatt att lokaler och antal deltagare anpassas på ett smittsäkert sätt. De centrala utbildningarna är tillsvidare fortfarande inställda på obestämd tid.

Domarutbildningar
2021 års domarutbildningar genomförs med start den 28 januari. Samtliga kurser genomförs digitalt. Detta gäller grundkurser, fortsättningskurser, AD-kurser, kurser i StFF:s lokaler och föreningsdrivna kurser. Undantag är grundkurser 11 mot 11-fotboll, dessa kurser är framskjutna tillsvidare.

Övriga utbildningar
Övrigt kursutbud från StFF kommer att påverkas. En del kurser ställs in och andra hålls digitalt. Information om varje enskilt kurstillfälle kommuniceras till berörda deltagare och föreningar.

BESLUT

Nya beslut kommuniceras i samband med att Folkhälsomyndigheten uppdaterar sina rekommendationer. StFF har sällan information i förväg, därför kan nya beslut meddelas med kort varsel.

I Folkhälsomyndighetens föreskrift anges att de allmänna råden gäller t.o.m. den 30 juni 2021, men myndigheten kommer att löpande utvärdera situationen och besluta om ändring så snart det är motiverat.

Rapport från årsmötet
2021-02-19 11:30


Söndag den 6 februari genomfördes årsmötet i föreningen.

·        Verksamheten har, trots rådande pandemi, till största del bedrivits som vanligt. Träningarna har haft samma omfattning som tidigare år, matcherna har varit färre till antalet.


·        Ekonomin har varit stabil och utfallet blev bättre än tidigare år.

·        Revisorerna avrapporterade sin granskning av verksamhetsåret 2020 utan anmärkning.


·        Årsmötet beviljade styrelsen ansvarsfrihet för verksamhetsåret 2020.

·        Styrelsens sammansättning för 2021 är oförändrad mot året innan,  Hans Förnestig ordförande, ordinarie ledamöter Miko Erikson, Gustav Nordström, Marcus Fröjd och Ylva Linderson. Suppleanter Daniel Ahlenius omval och Anders Tarnell samt Mikael Lundstedt som nyval. Sara Lundgren har valt att avgå från sin suppleantplats. Övriga i styrelsen tackar Sara för hennes engagemang och nedlagda tid.


·        För 2021 satsar klubben vidare på att höja kvalitén i barn- och ungdomsverksamheten, bygga A-lagsverksamheten i större utsträckning på föreningens ungdomar samt vidareutveckla kansliet så att föreningens lag får bästa förutsättningar.


·        Avgifterna fastställdes och de är oförändrade mot tidigare år, undantaget tränaravgiften. Tidigare har tränaravgiften varit 750 kronor, men blir nu antingen 500 kronor eller 1000 kronor beroende på tränarens utbildningsnivå och antal träningstillfällen

 

Hans Förnestig Ordförande

Tanto BP planeras att skottas Fredag 29/1
2021-01-29 12:37
Idag fredag planerar vaktmästarna att ploga Tanto BP.
Digitalt årsmöte 7/2
2021-01-29 12:33

Reymersholms IK håller ett digitalt årsmöte i Skype söndagen 7/2 kl.16.00.

Vill ni delta på mötet ska ni vara medlemmar och anmäla er med mailadress till johan@reymers.se senast fredagen 5/2 kl.12.00.


Styrelsen

Träning öppnas för utomhusidrott
2021-01-18 10:57
Hej Reymersledare

Nu har idrottsförvaltningen öppnat upp för träning utomhus. På  Tanto BP har stora planen blivit plogad men inte den lilla planen. Vi har inte fått något besked om när den kan bli plogad.

Så länge får de som skulle ha varit på lilla planen samsas med de som tränar på stora planen. Vårt interna träningsschema gäller som tidigare. Kommer det andra föreningar eller kompisgäng så får vi samsa med dem.

Bollförråden på Tanto BP är fyllda med koner och pumpade bollar.

Fler utomhusplaner kommer att öppnas upp till nästa vecka. Inomhushallarna är fortfarande stängda.

Här nedan är informationen som vi har fått från idrottsförvaltningen.Till samtliga som bokat tid i idrottsanläggning

Hej!

Så äntligen kom beskedet som vi alla har väntat på. Smittskyddsläkaren i Stockholm släpper på de lokala restriktionerna gällande organiserad utomhusträning. Redan från imorgon kan föreningslivet börja mötas och träna ihop igen där det är möjligt och lämpligt. Från måndag påbörjar vi succesivt att skapa förutsättningar för er som föreningar att vara på flera av våra utomhusanläggningar.

I uppstarten av utomhusanläggningarna är föreningarnas aktiviteter prioriterade. De föreningar som redan har utomhustider bokade kommer att ha dem från den 25 januari. Fram till den 24 januari går det inte att boka tider.
För de föreningar som ännu inte har tider utomhus, och som önskar utomhustider från den 25 januari, är välkomna att kontakta bokningen.idrott@stockholm.se . Vi kommer genom bokningen att återkoppla till er vad som är möjligt.

Det är den som har ansvar för en aktivitet som också ansvarar för att den genomförs enligt myndigheternas råd och rekommendationer. För att vi ska klara att hålla öppet våra anläggningar, mitt i en fortsatt allvarlig pandemi, förutsätter ett samarbete mellan oss och också ett stort individuellt ansvar.
Pandemilagen är en ny lagstiftning som ska följas. Det är ett ansvar, såväl för oss som för er. Vi kommer göra vårt bästa att kommunicera vad som gäller på olika anläggningar, och kommer att tydliggöra det allt eftersom under nästa vecka.

Följande anläggningar erbjuds succesivt utomhus med uppstart nästa vecka:
. Skidspår på Ågesta, Gärdet, Spånga, Stadion, Hellas och Lövsta
o Prepp av spår pågår. Tack vare natursnö är delar av både dessa och andra spår åkbara, men i början av nästa vecka räknar vi med att de flesta spåren ska vara helt igång.
o
. Utomhusisar på Östermalms IP, Gubbängens IP, Spånga IP och Zinkensdamms IP
o Spolning startar på måndag och vi beräknar att de är klara att använda från slutet på nästa vecka. Zinkensdamms IP kommer vara klar på tisdag för matchspel på onsdag.
o
. Mindre utomhusisar som inte är bokningsbara.
o Spolning av isen i Kungsträdgården startar på måndag. Därefter kommer vi etablera mindre isar allt eftersom vi har haft dialog med berörda stadsdelar.
o
. Sjöisarna plogas vid kärnis 20 cm på Trekanten, Långsjön, Magelungen, Drevviken, Lillsjön, Judarn, Kyrksjön och Råcksta Träsk.
o I nuläget är det ingen is som kan plogas på grund av att isen ännu inte är 20 cm
o
. 18 vinterfotbollsplaner som snöröjs för föreningar som bokat så kallade vinterfotbollstider
o De föreningar som har vinterfotbollstider känner till det, och dessa tider gäller från den 25 januari.
o
. Ytterligare cirka 10 fotbollsplaner snöröjs för att ge andra idrotter än fotboll möjlighet till utomhusträning.
o Välkommen att kontakta bokningen.idrott@stockholm.se
o
. Utomhusgym och motionsspår är tillgängliga.
Gällande idrottsanläggningar för idrott inomhus gäller fortfarande regeringens rekommendation att dessa ska hålla stängda till och med den 24 januari. Även om smittskyddsläkaren nu har dragit tillbaka sin restriktion så återstår regeringens rekommendation. Vi inväntar besked om detta under nästa vecka och återkommer då.
Det är inte över
Smittläget i regionen är fortsatt allvarligt. Ett stort ansvar vilar på dig som besökare att följa myndigheternas rekommendationer och lagstiftning för att begränsa smittspridning. Fortsatt gäller stor försiktighet.
. Stanna hemma om du har förkylningssymtom.
. Res säkert, dvs begränsa ditt åkande med kollektivtrafiken.
. Håll avstånd till andra.
. Var beredd att ändra dina planer om det är mycket folk där du hade tänkt att vara.
Välkommen till stadens utomhusanläggningar och hoppas nu att vi alla kan njuta av ett fint Stockholm i vinterskrud.

Med vänlig hälsning
Idrottsförvaltningen

Nyheter från våra lag