Prestige-,derbymatch!
På ett regnigt Tanto spelade vi mot vännerna i Högalid. Många av barnen (och vi ledare/föräldrar) känner varandra så det är ju extra kul att spela då.

Båda lagen hade förstärkt sina trupper med spelare från respektive P10-lag. För Reymers del lånade vi in Otto igen.

Vi körde korta och många snabba byten för att hålla igång alla spelare i regnet och kylan.

Första och andra perioden måste vi satt eget rekord i antal träffar i ribba & stolpe. Jag räknade till 7 st bara den delen av matchen, men bollen studsade inte riktigt vår väg. Vi skapade många bra chanser, bra laganda och kämpade hela matchen.  Matchen stod och vägde länge när Högalid gjorde 3 snabba mål på mindre än 10 minuter. Men Reymers kämpade tillbaka och kom nästan ändra fram. Det stod 3-4 fram till sista minuten då de gjorde avgörande 3-5. Hatten av till Högalid!

Tack till våra tre målvakter Edmund, Carl och Leo - alla gjorde många fina avgörande räddningar. Gröna kortet till Elton, grattis igen!

Glada miner i båda lagen trots allt efter matchen!