Fotboll

Stark höststart med två vinster
2015-08-17 20:59
Uppvärmning inför bortamatchen och 2-0 segern mot Bollmora BoIS
Tillbaka från sommaruppehållet visar det sig att vi fortsätter att plocka trepoängare och då Ekerö spelade oavgjort mot Gröndal så knappade vi också in 2 poäng på serieledarna.

I första höstmatchen besegrades Boo på Bovallen med 3-1. Boo gjorde en mycket bra match och visade att de blir att räkna med i höst. Boo har ett ungt och spelskickligt lag. Utan att glänsa eller att egentligen få igång ett riktigt bra spel så släppte vi inte till så mycket målchanser och dessutom var det ofta farligt när vi själva fick till målchanser. 2-0 i halvlek kändes ganska säkert men Boo kom ut aggressiva och hungriga i andra halvlek och i 20 minuter fick vi jobba hårt. Boo reducerade på straff men kom inte närmare och sedan jämnades spelet ut igen och vi kunde punktera matchen till slut med att nyförvärvet Oscar Hentmark elegant gjorde 3-1 på ett friläge. Vårt andra nyförvärv Leo Ericsson hann också på sitt kortare inhopp visa att han tillsammans med Oscar verkligen förstärkt vår trupp!

Andra höstmatchen var också en bortamatch, denna gång mot Bollmora. Vi förde spelet i hela matchen men Bollmora försvarade sig bra med ett lågt och kompakt försvarspel. Till slut fick vi dock utdelning och seger med 2-0. Hade alla träffar i virket gått in så hade segersiffrorna blivit större! Jocke "målmaskinen" Höjer gjorde båda kassar!