Reymersholms IK
Fotboll

Seger med 4-2 i hemmapremiären
2016-04-22 23:50
Reymers slog Hallonbergens IF med 4-2 i en stökig hemmapremiär på Zinken. Efter att Hallonbergen öppnat matchen piggt jämnade matchen ut sig och det var Reymers som skapade de bästa målchanserna. 1-0 och 2-0 gjordes i mitten av första halvlek och sedan skapades ytterligare några bra målchanser men 2-0 stod sig till halvlek. I slutet av halvleken skadade sig en bortaspelare efter att ha trampat snett och hälsenan gått av och ambulans fick tillkallas. Hallonbergen ville också ha ha en straff i slutet av första halvleken och spelet blev onödigt ryckigt p.g.a. många avblåsningar, snack med domaren och uppehållet med skadan. I samband med skadan blev också en spelare i Hallonbergens IF utvisad. I andra halvlek fortsatte matchbilden vara ryckig med mycket avblåsningar. Trots det kändes det som om Reymers skulle öka på ledningen i varje anfall och till slut kom också 3-0. Strax efter skadade sig ytterligare en motståndare rejält - en trolig knäskada - och de åkte också på ytterligare en utvisning. Matchbilden efter det var trasig och inte värd att kommenteras mer än att Hallonbergen lyckades reducera till 3-1 efter okoncentrerat försvarsspel i Reymers. Reymers hann dock med att göra 4-1 innan moståndarna kunde fastställa slutresultatet till 4-2 på straff i slutminuten.