Reymersholms IK
Fotboll

Tyvärr en överraskande sorti i Stockholm Cup
2018-11-01 09:50
Tyvärr lyckades vi inte gå vidare i cupen. Matchen mot Olmpiacos/Rissne slutade 2-3. O/R satte sina bonusstraffar och vi startade med ett 0-2 underläge. Planen och bollen var svårspelad. Vi dominerade spelet, men fick inte riktigt till vårt normala passningsspel. Motståndarna spelade mycket tufft, på gränsen till fult, och drog på sig fyra varningar, och en utvisning var nära. Vi skapade fem heta målchanser samt borde haft en solklar straff, som domaren missade. Det stod 0-2 i halvtid. Vi kände att det var lungt men at vi bara skulle vara ännu noggrannare i andra, I 51:e minuten gör vi 1-2 på en vacker frispark från Johan. Då kände vi att vi var på gång men då slocknade lyset på Rissne IP. Efter 15 minuters väntan slogs lyset på igen. Efter ett tag fick vi upp bolltempot igen och det skapades många fina lägen, men avsluten var tama o deras målvakt räddade mycket. Tyvärr tappade domaren matchen och slutade varna för farligt spel, istället stoppade han matchen ideligen för att prata med O/R killar, varav rytmen försvann. Det kändes som vi bara fick halva speltiden. Avbrotten ökade med många "kramp skador" och 0/R fick matchen helt dit de ville. Så plötsligt får de till en kontring som leder till en frispark, som de sedan gör 1-3 på. Jobbigt, vi gasade på med allt vi hade och till slut fick vi äntligen en straff. Hugo sätter den 2-3. Vi går ner på två backar, full fart framåt, men sista fem minuter bestod av återigen av ständiga avbrott för "skador". Slutresultatet blev 2-3. Rissne spelade efter sin förmåga o ch lyckades. Vi är inte vana vid denna fotboll ochförhoppningsvis ta vi lärdom av det. Bäst på plan var vår energiske och tuffa tysk, Lukas Winterschladen.