Reymersholms IK
Fotboll

Somewhere over the rainbow ...
2015-05-18 23:14
... kommer bollen ifrån som Jocke Höjer förbereder en brasiliansk cykelspark med halv mollbergare på. Det blev inte mål den gången men Jocke hade redan gjort 1-0 i första halvlek utan hjälp från regnbågar och sedan 2-0 i början av andra och eftersom Reymers haft bra kontroll på hela matchen tänkte Tantos trogna att nu var det klart. Men efter en mycket tveksam frisparkssituation gjorde Norrtulls SK 2-1 och spelade sedan upp sig ordentligt. Reymers skapade dock flera bra lägen i kontringar och omställningar och när Alex "målmaskinen" Hellgren Sundgren gjorde 3-1 med fem minuter kvar kändes det klart. Norrtull lyckades dock göra 3-2 med en minut kvar så det blev onödigt spännande. Sätter vi våra chanser så avgör vi matchen mycket tidigare. Härligt med tre pinnar och nu har vi mött alla lag på övre halvan av tabellen.