Fotboll

Vinst i första matchen för reservlaget (B-laget).
2022-04-26 06:03

En fin kväll ute i Ängby villastad. Laget värmde upp i lugn och ro. Kul att det äntligen drar igång.

Efter en chock öppning av Ängby som redan efter 3 minuten (inte som domarrapproten säger 4 minuten) får en frispark strax utanför straffområdet till höger. Enkelt lägger de hörnan uppe i höger hörn otagbar för dagens målvakt Alex.

Hela första halvlek har vi svårt att få till passningar och mycket bolltapp. I slutet av första trycker Dylan in 1-1.

I andra halvlek blir det sakta bättre och bättre. I 48:e minuten får vi en frispark i ungefär samma läge som Ängby hade i första. Pierre och Axel lägger upp bollen. Pierre tar sats och hoppar över bollen (en chock för alla även Axel). Axel inser att han måste skuta och trycker in bollen genom att runda muren på höger sida 1-2. Sedan har vi bra kontroll på nästan hela andra halvlek. Även om det inte är något skönspel.

I slutet av halvleken trycker Ängby på. Alex för göra några svettiga räddningar. Men det öppnar också upp för kontringar. Och i 86:e minuten gör Linus något vi inte sett så mycket av, han skjuter, och 1-3 är ett faktum.

Skönt med en bra start i SSH2. Hoppas alla har vilat upp sig inför söndagens drabbning mot Segeltorp. Vi ses på Zinken 20:00.