SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Reymersholms IK
Fotboll

Utbildningar och föreläsningar

 

Reymers erbjuder spelare, tränare och ledare flera kurser, utbildningar och föreläsningar i samarbete med Stockholms Fotbollsförbund och Sisu. Här nedan är de kurser som finns 2021 och som vi nu kan erbjuda er kostnadsfritt.

 

2021

 

Mars

16/3 Leda små lirare digitalt

 

 

HÄR KAN NI LÄSA OM DE OLIKA KURSERNA OCH FÖRELÄSNINGARNA

 

TRÄNARUTBILDNING C1 och C2
Tränarutbildning C är den första i tränarutbildningen. Utbildningen är uppdelad i Tränarutbildning C 1 och C 2 och för att ha fullföljt tränarutbildningen måste man gå båda. Kursen ger en grundläggande förståelse för fotbollen i Sverige och vilka egenskaper en bra tränare har. Ledarskap och kommunikation med barn står i centrum, men också vägledning för att genomföra roliga, lärande och lekfulla träningspass.

 

GRUNDDOMARUTBILDNING

Detta är den första kursen för att bli legitimerad domare och få döma matcher. Första året går man en grundkurs och sen går man en fortbildningskurs inför varje säsong. Man skall fylla 14 år det året man går

 

FORTBILDNING 7 mot 7

Detta är fortbildningskursen som man måste gå varje år för att få fortsätta att döma som legitimerad domare i matcher.

 

LEDA SMÅ LIRARE

Träna och Leda Små Lirare vänder sig till dig som är ledare för ett knattelag, 6-10 år. Man går bland annat igenom hur barn i dessa åldrar utvecklas rent fysiskt och mentalt och vad man bör tänka på utifrån detta för att träna laget på bästa sätt.

 

KOSTFÖRELÄSNING
Hur kan något som vi vet så mycket om vara så svårt? En föreläsning om vikten av att få ihop pusselbitarna kost, träning och återhämtning. Föreläsningen vänder sig till ett lag, dess tränare och spelarnas föräldrar. 

 

IDROTTSSKADOR

Utbildning för tränare och ledare i vanliga idrottsskador, samt hur man behandlar och förebygger dessa.

NPF

Att träna barn och ungdomar med ADHD, Autism/Asperger och andra diagnoser. Utbildningen vänder sig till dig som vill stärka ditt ledarskap för att kunna inkludera fler inom idrottsrörelsen. Den fokuserar på rutiner, struktur, motovation, feedback mm. och ger dig kunskap om hur du kan bemöta och leda barn och ungdomar med NPF.

 


Vill du anmäla dig till en kurs men har inte fått en inbjudan med länk till anmälan hör gärna av dig så skickar vi det.

Är det en annan kurs eller utbildning som inte är planerad än, men som ni skulle vilja gå eller önskar att vi skulle anordna, kontakta oss så skall vi se vad vi kan göra.

KONTAKT
Daniel Andrén
kansli@reymers.se
073-089 21 24